а тому що "релігія". всі інші аргументи тут безсилі. я якось спілкувався з підсівшими на амвей фанатиками - то люди, які відкидають будь-яку тверезу аргументацію(Антон, нічого особисто до тебе я не маю, просто розповідаю про свій досвід). є ще в них така фішка псевдонаукова - мікроелементний аналіз волосся - то взагалі тихий жах і розвод дикий - я як був в Лодзі спеціально їздив дивитися на їхню "дослідну лабораторію" так то виявився сарай, зареєстрований на чиїйсь дачі причому власник (дідок старий) і всі його сусіди взагалі не підозрював що на його ділянці такі гуру світової медицини зареєстровані. але лохів багато, а амвей один - от і мають з чого жити :)Yelik писав:а чому саме амвеєм
тепер щодо дороговизни і економічності - є такі маркетологічні підходи які зазвичай і використовуються подібними пірамідобудівельниками як амвей, ньювей і тд - спеціальне завищення ціни товару з метою виведення його поза конкуренцію з існуючими (якіснішими) товарами. так вже ми виховані, що сприймаємо за якісніший той продукт, який коштує дорожче - погугліть - інфи на ту тему багато. якщо ж взяти поради амвею по використанню його продукції (типу зубної пасти брати невеличку крапельку, порошку одну ложку, використаним плином для миття посуду потім поливати вазони :) і тд) і застосувати їх до аналогічних товарів то вийде такий же термін використання але за менші гроші. висновки кожен робить сам. ті, хто вірують висновки можуть не робити - за них вже все вирішили

а ти бачив скільки воно в аптеці коштує? в рази дешевше + ефект той самий. то навіщо мені наприклад платити тобі і твоїй піраміді більше? за бренд який відомий тільки в обмежених колах "віруючих"? вже - розігнався :)nwm писав:масло чайного дерева .. У нас воно 91грн - 10мл.
замість підсумків : амвей і йому подібні конторки або заборонені в більшості західних країн або просто мають там дуже невелику армію прихильників. найбільше сповідувачів культу в пост-соціалістичних країнах та країнах третього світу - там де люди історично були бідні і дурні :) здорові суспільства відкидають цю заразу безболісно і майже автоматично, суспільства подібні до наших глибоко нею заражаються і хворіють довго і з ускладненнями. кому цікаво, пошукайте в інеті історії пов'язані з "особистісним ростом в нашій мережі" і "видатними персональми досягненнями в веденні СВОГО бізнесу з нами"