Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Кольорові передні габарити заважають?

Кольорові передні габарити:

Заважають любого нестандартного кольору.
49
75%
Заважають тільки сині.
0
Немає голосів
Заважають тільки зелені.
0
Немає голосів
Заважають тільки червоні.
1
2%
Не заважають.
5
8%
У нас в селі у всіх кольорові!
10
15%

Всього голосів: 65

Solaris
Стать:чоловік
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Re: Кольорові передні габарити заважають?

Повідомлення Solaris » Сер, 26 листопада 2008, 21:16

хочете вірте хочете ні хлопці але як раз вночі побачив ту машину шо обтянута кругом синіми діодами (мабуть багато її вже бачили) думав НЛО [цензура] :D

Igor_Lviv
Ім'я:Igor

Повідомлення Igor_Lviv » Сер, 26 листопада 2008, 21:50

vovik писав:А за когось ти не подумав? Інші учаснтки дороднього руху? Теж мають покладатися га твю майстерність і страх та ризик? А дружина і діти як потім мають жити без батька? От де срах..........і ризик!
Дорослий мужик а таку єрунду пишеш! Порада: постав собі маленькі фото дітей перед спідометром! будуть гасити дурість
Що за дурня? Ніби в профілі і машина потужна у тебе... Мала б їхати нормально!? Який рік? У технічних характеристиках кожного автомобіля є такий параметр, як "курсова швидкість". Саме, не "максимальна", а "курсова". Тобто, не те, що можна витиснути з машини, а те з якою вона нормально їде. У мене вона 200. ТО - регулярно. Для себе я визначив діапазони:
до 160 - машина ПОВНІСТЮ керована. І кермо, і гальма.
160-180 - нормально, але вже не крутнеш кермом, і тормозити довго.
180-220 (більше не пробував) - можна побалуватись хіба на трасі Київ - Одеса в ясну погоду, якщо машин не дуже багато.
Суть всього сказаного - виробник повідомляє про безпечну їзду зі швидкістю до 200 км/год. Тобто, з технічної сторони - проблем нема. Я вже писав вище (читай кілька постів тому) - при наявності хоча б 1 (!) відсотка зі 100, що не впишусь, ще й з запасом (!) в обгін, що обмежена видимість і т.д., і т.п. - ніколи не починаю обгін. Фактично, ніколи не створив перешкоди ні тим, кого обганяю, ні зустрічним, ні тим, до речі, котрі обганяють мене.
jon писав:А я відверту кажу так я порушую правила дорожнього руху кожнього дня. Тому я захищаю свої слова що машина річ приватна, хочу ставлю такі габати хочу не ставлю. Так вони зажають так вони порушують правила дорожнього руху але це річ приватна.
От за цю відповідь - дякую! Хоч хтось щиро відповів! Більше того, написав, що розуміє, що заважає іншим, але плювати хотів на це. По крайній мірі - достойно та відверто.

fen
Ім'я:Роман
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення fen » Сер, 26 листопада 2008, 22:36

Igor_Lviv писав:Більше того, написав, що розуміє, що заважає іншим, але плювати хотів на це
ну якщо ти думаєш , що він захищає ті габарити, бо в нього машина обвішана всьою тою фігньою, то ти помиляєшся ;)
просто в кожного своя думка , от і все :)

Igor_Lviv

Повідомлення Igor_Lviv » Сер, 26 листопада 2008, 22:49

fen писав:ну якщо ти думаєш , що він захищає ті габарити, бо в нього машина обвішана всьою тою фігньою, то ти помиляєшся ;)
Чесно - саме так і подумав! :)
Якраз хотів запитати чи у jon-а, чи у власників тих габаритів.
Їх чіпляють - "бо модно". Так?
При цьому, усвідомлюють, що абсолютній більшості водіїв ці габарити заважають! І майже кожен зустрічний водій, дивлячись на таку машину згадує нецензурні слова та різноманітні назви з зоології.
То власне, перед ким чи для кого воно "модно"?
Як приклад. Назустріч "обвішаній" машині проїхало 10 авто. 2-3 водії або не звернули уваги, або сказали "Ого!". А 7-8 зустрічних водіїв висловились на зразок: "Рагуль, [цензура], осел і т.п.". То перед ким ці "понти для бідних"?
Був би радий, якщо б хтось міг це пояснити. Бо не вкладається воно в голові, оте "модно".

Hant

Повідомлення Hant » Чет, 27 листопада 2008, 00:09

(я говорю про протитуманки які є в стопах ззаді кожного автомобіля ) таке враження що просто люди не орінтуються, і тиснуть все щго пачать в себе на панелі (реально така ситуація дуже злить!!!! ).
А ти дальне непробував йому вімкнути?

Buts

Повідомлення Buts » Чет, 27 листопада 2008, 11:41

Igor_Lviv, при 180 км/год (50 м/с) і якщо в тебе реакція нормальна, то від появи перешкоди до початку гальмування пролетиш приблизно 100 м.

В більшості випадків вже й гальмувати не потрібно буде.

Банально за поворотом 100м фіра буде дорогу переїжджати, і чудо японського автопрому не рятує.

Сторону твого самопочуття навіть не розглядаю, пульс, зір і т.п.

Сорі, що не в тему, просто читаю і дивуюсь...

Igor_Lviv

Повідомлення Igor_Lviv » Чет, 27 листопада 2008, 12:40

Buts писав:при 180 км/год (50 м/с) і якщо в тебе реакція нормальна, то від появи перешкоди до початку гальмування пролетиш приблизно 100 м.
В більшості випадків вже й гальмувати не потрібно буде.
Банально за поворотом 100м фіра буде дорогу переїжджати, і чудо японського автопрому не рятує.
Сторону твого самопочуття навіть не розглядаю, пульс, зір і т.п.
Сорі, що не в тему, просто читаю і дивуюсь...
Хоч це і оффтоп злісний, думаю, на цю тему більше тут писати не буду. Вже пропонував бажаючим подискутувати - окрему тему створити. І набридло одне і те ж писати по кілька раз.
Про фіру. Я писав: "якщо дозволяє дорожня обстановка". Це і покриття дороги, і достатня видимість (не 100 і не 200 метрів, а хоча б кілька кілометрів), відсутність зустрічних і т.д., і т.п. Невже ти думаєш, що я перед закритим поворотом з видимістю в 100 метрів на обгін піду? На будь-якій швидкості!
Про самопочуття - також писав. До 160 - кероване авто з прийнятними поворотами та гальмами. Напруження - 0. 160-180 - вже трохи напружує. А 180-220 - лише Київ - Одеса.
Це від швидкісного комфорту машини залежить. Наприклад, моя перша машина, колись давно, була - Москвич 2140. Там ці цифри інший розподіл мали:
до 70 - комфортна безпечна їзда;
70-90 - стрьомнінько;
90-140 - літак! І їхати страшно, щоб щось не відвалилось!

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей