Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Кольорові передні габарити заважають?
- Solaris
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
хочете вірте хочете ні хлопці але як раз вночі побачив ту машину шо обтянута кругом синіми діодами (мабуть багато її вже бачили) думав НЛО [цензура] 

- Igor_Lviv
- Ім'я:Igor
Re: Кольорові передні габарити заважають?
Що за дурня? Ніби в профілі і машина потужна у тебе... Мала б їхати нормально!? Який рік? У технічних характеристиках кожного автомобіля є такий параметр, як "курсова швидкість". Саме, не "максимальна", а "курсова". Тобто, не те, що можна витиснути з машини, а те з якою вона нормально їде. У мене вона 200. ТО - регулярно. Для себе я визначив діапазони:vovik писав:А за когось ти не подумав? Інші учаснтки дороднього руху? Теж мають покладатися га твю майстерність і страх та ризик? А дружина і діти як потім мають жити без батька? От де срах..........і ризик!
Дорослий мужик а таку єрунду пишеш! Порада: постав собі маленькі фото дітей перед спідометром! будуть гасити дурість
до 160 - машина ПОВНІСТЮ керована. І кермо, і гальма.
160-180 - нормально, але вже не крутнеш кермом, і тормозити довго.
180-220 (більше не пробував) - можна побалуватись хіба на трасі Київ - Одеса в ясну погоду, якщо машин не дуже багато.
Суть всього сказаного - виробник повідомляє про безпечну їзду зі швидкістю до 200 км/год. Тобто, з технічної сторони - проблем нема. Я вже писав вище (читай кілька постів тому) - при наявності хоча б 1 (!) відсотка зі 100, що не впишусь, ще й з запасом (!) в обгін, що обмежена видимість і т.д., і т.п. - ніколи не починаю обгін. Фактично, ніколи не створив перешкоди ні тим, кого обганяю, ні зустрічним, ні тим, до речі, котрі обганяють мене.
От за цю відповідь - дякую! Хоч хтось щиро відповів! Більше того, написав, що розуміє, що заважає іншим, але плювати хотів на це. По крайній мірі - достойно та відверто.jon писав:А я відверту кажу так я порушую правила дорожнього руху кожнього дня. Тому я захищаю свої слова що машина річ приватна, хочу ставлю такі габати хочу не ставлю. Так вони зажають так вони порушують правила дорожнього руху але це річ приватна.
- fen
- Ім'я:Роман
- Дякував (ла): 1 раз
ну якщо ти думаєш , що він захищає ті габарити, бо в нього машина обвішана всьою тою фігньою, то ти помиляєшсяIgor_Lviv писав:Більше того, написав, що розуміє, що заважає іншим, але плювати хотів на це

просто в кожного своя думка , от і все :)
- Igor_Lviv
Чесно - саме так і подумав! :)fen писав:ну якщо ти думаєш , що він захищає ті габарити, бо в нього машина обвішана всьою тою фігньою, то ти помиляєшся
Якраз хотів запитати чи у jon-а, чи у власників тих габаритів.
Їх чіпляють - "бо модно". Так?
При цьому, усвідомлюють, що абсолютній більшості водіїв ці габарити заважають! І майже кожен зустрічний водій, дивлячись на таку машину згадує нецензурні слова та різноманітні назви з зоології.
То власне, перед ким чи для кого воно "модно"?
Як приклад. Назустріч "обвішаній" машині проїхало 10 авто. 2-3 водії або не звернули уваги, або сказали "Ого!". А 7-8 зустрічних водіїв висловились на зразок: "Рагуль, [цензура], осел і т.п.". То перед ким ці "понти для бідних"?
Був би радий, якщо б хтось міг це пояснити. Бо не вкладається воно в голові, оте "модно".
А ти дальне непробував йому вімкнути?(я говорю про протитуманки які є в стопах ззаді кожного автомобіля ) таке враження що просто люди не орінтуються, і тиснуть все щго пачать в себе на панелі (реально така ситуація дуже злить!!!! ).
- Buts
Igor_Lviv, при 180 км/год (50 м/с) і якщо в тебе реакція нормальна, то від появи перешкоди до початку гальмування пролетиш приблизно 100 м.
В більшості випадків вже й гальмувати не потрібно буде.
Банально за поворотом 100м фіра буде дорогу переїжджати, і чудо японського автопрому не рятує.
Сторону твого самопочуття навіть не розглядаю, пульс, зір і т.п.
Сорі, що не в тему, просто читаю і дивуюсь...
Банально за поворотом 100м фіра буде дорогу переїжджати, і чудо японського автопрому не рятує.
- Igor_Lviv
Хоч це і оффтоп злісний, думаю, на цю тему більше тут писати не буду. Вже пропонував бажаючим подискутувати - окрему тему створити. І набридло одне і те ж писати по кілька раз.Buts писав:при 180 км/год (50 м/с) і якщо в тебе реакція нормальна, то від появи перешкоди до початку гальмування пролетиш приблизно 100 м.
Про фіру. Я писав: "якщо дозволяє дорожня обстановка". Це і покриття дороги, і достатня видимість (не 100 і не 200 метрів, а хоча б кілька кілометрів), відсутність зустрічних і т.д., і т.п. Невже ти думаєш, що я перед закритим поворотом з видимістю в 100 метрів на обгін піду? На будь-якій швидкості!
Про самопочуття - також писав. До 160 - кероване авто з прийнятними поворотами та гальмами. Напруження - 0. 160-180 - вже трохи напружує. А 180-220 - лише Київ - Одеса.
Це від швидкісного комфорту машини залежить. Наприклад, моя перша машина, колись давно, була - Москвич 2140. Там ці цифри інший розподіл мали:
до 70 - комфортна безпечна їзда;
70-90 - стрьомнінько;
90-140 - літак! І їхати страшно, щоб щось не відвалилось!
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей