Юридичні поради, допомога при ДТП, спілкування з ДПС, трактування ПДР

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Придурки на дорогах
CAT
Ім'я:Данило
Стать:чоловік
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Контактна інформація:
Придурки на дорогах

Повідомлення CAT » Суб, 01 листопада 2008, 12:08

Вчора спокійно собі їхав десь близько 12 ночі по Липинського в сторону 700 річчя. Зупинився на світлофорі на перехресті з вул. Замарстинівською, я став в правому ряду а в лівому якась Хонда. Червоне, стоїмо - чекаєм. Тут ззаду мене підвалює в притик Фольксваген Туарег і валить мені фарами. Мене то рознервувало, засвітилось зелене, я дав газу і продовжив рух в правому ряду, бо мене харить як мені хтось притискається тупо ззаду і валить фарами в дзеркала.... Туарег перестроївся в лівий ряд, а я продовжував рух в правому, і ми так їхали десь метрів 200, коли він порівнявся зімною, я почав гальмувати бо вже було близько до кільця на 700 річчя. Він продовживував розганятись, коли відірвався метрів на 15 різко перестроївся в мій правий ряд і затормозив, ну тіпа підрізати хотів.... я передбачав шось подібне з його сторони тому скинув швидкість ше раніше. Але він тим не обмежився, став і стояв так в правому ряді, я спробував обїхати його по лівій смузі, але він вивернув і перегородив всю дорогу. Ну я стою чекаю шо буде далі. Тут відкриваються двері, і якісь чіста ВАСА мені шота там кричить, тіпа "Та ти як їздиш да....б, тобі пі...дєц!" і ше там шось типу шо розправиться зімною.... :) ну кароче покричав там пару секунд, за той час вже кілька машин стояло і втикало на то всьо бо він ж герой всю дорогу перегородив... машини почали сигналити, він тіпа витянув мабілу, сфоткав мою машину, ну я в свою чергу сфоткав його:) і він поїхав.
Але так сталось шо мені треа було їхати туда само куда він їхав. Він повернув на 700 річчя, і їхав в сторону центру. Я за ним. За той час поки ми доїхали до моста він ше 3 рази різко гальмував без причини шоб тіпа я не встиг і впакувався в нього... Доїхали ми так до світлофора, того шо під мостом. Він став, знов перегородив дорогу, і виходить. Підходить до мене, дьоргає за ручку дверей і шота там кричить (ну двері я ше раніше закрив на централку бо ходять всякі хулігани:)). Я включив голосно музику шоб не чути його (напевно всякі нецензурні слова говорив знов:)) ну і сиджу втикаю на нього, він постояв так хвилинку і пішов. Далі поїхав до центру, ну я за ним зновжтаки бо мені треа було тою самою дорогою їхати. Так ми доїхали до вул Франка і я собі звалив на Вітовського а він повалив по Стрийській...

От така історія... доречі вже не перший раз в мене... попереднього разу майже таке саме вимутив пяний в сраку водій Ланоса з синіми (мєнтовськими) номерами, він тоді ледве стояв на ногах і мені втирав шо я неправильно їзджу....

а і ше, якшо там зімною хтось розправиться, то знайте, це водій автомобіля Фольксваген Туарег чорного кольору, державний номерний знак "ВС 9990 ВК":)

І бережіть себе на дорогах!
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор

BOXER
Номер:5666
Дякував (ла): 78 рази
Подякували: 23 рази

Re: Придурки на дорогах

Повідомлення BOXER » Суб, 01 листопада 2008, 12:14

CAT, а перед тим, як він на світлофорі на Липинського почав тобі ззаду фарами **башити, ти йому нічого не "зробив"? Може, ше перед тим ти його десь підрізав або шось зробив, шо йому не сподобалось? Чи то він від фонаря отак?
Sad, but true.

CAT
Контактна інформація:

Повідомлення CAT » Суб, 01 листопада 2008, 12:27

BOXER,
та його взагалі не було, я їхав собі спокійно по Липинського, нікого не обганяв, та взагалі машин майже не було в такий час. Він приїхав вже десь під кінець червоного світла і став ззаду мене. Я на 100% впевнений шо до того нігде його не підрізав і нічо не зробив.
А ше він не ..башив фарами, тобто не мигав, в нього походу по дефолту дальнє було включене і він так їхав.
Я думаю шо йому не сподобалось то шо я дав газу коли він фігачив мені дальнім і причепився ззаду.... блін, має ліву смугу то хай собі там їздить, нашо мене рухати було..?
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор

Mc

Повідомлення Mc » Суб, 01 листопада 2008, 13:25

CAT, не бери близько до серця - доїздиться колись таке нарване мурло - ще будемо в гілці ДТП обговорювати. на всяк випадок може по знайомих ментах пробий чи можна якусь заяву на ті погрози намалювати - свідки були якісь чи ти сам їхав?
biketravel.wordpress.com

LEgEnDA
Тюнінг клуб
Ім'я:Саня
Контактна інформація:

Повідомлення LEgEnDA » Суб, 01 листопада 2008, 13:31

Mc, [цензура] та заява?шо з неї толку буде? забийте ви, їздить хай їздить, посміявся собі з нього і поїхав дальше

vovka
Дякував (ла): 56 рази
Подякували: 96 рази
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » Суб, 01 листопада 2008, 13:35

LEgEnDA писав:[цензура] та заява?шо з неї толку буде? забийте ви, їздить хай їздить, посміявся собі з нього і поїхав дальше
так хай лежить в ментів, порохом припадає.. зараз толку небуде, а з часом коли в того чувака появляться якісь проблеми (ну всяке буває, бізнес і т.п.) то йому пригадають всьо і ще й пошантажують трошки )) а якщо все спускати на тормозах, то скоро пістолети почнуть діставати.. і буде вже не до сміху.

Dark Wind
Тюнінг клуб
Ім'я:Тарас
Номер:не модний
Контактна інформація:

Повідомлення Dark Wind » Суб, 01 листопада 2008, 13:37

вчора біля аеропорту той самий таурег на тих самих дальніх вперся мені в зад і їхав метрів 50 бо не було як обьігнати, мене то вкурвило, сперед був перехід і стояла парочка я спецово зупинився на ньому почекав поки перейдуть і тихенько рушив, потім коли звільнилась права смуга включив і перестроївся, він піддав газу і рванув в аеропорт :)
Путін [цензура].

CAT
Контактна інформація:

Повідомлення CAT » Суб, 01 листопада 2008, 14:43

Dark Wind,
гггг, цікаво чи він за вчора ше когось щемив:) дивно шо він після того не підрізав тебе і не кричав з вікна шось нецензурне...
Mc,
я їхав сам.... та ладно, чесно кажучи не надто хочеться звязуватись з тим всім знаючи рівень наших органів, я думав підїхати до гаєрів якихось і пожалітись але як на зло вчора їх нігде не було...
vovka,
ну як пістолети почнуть діставати то тоді вже можна буде заяву писати.... хоча в нас і таких відмазують...

а взагалі за останній час бачу різке зниження культури на дорогах особливо в водіїв дорогих машин! і щемлять вони переважно тільки таких хто на чомусь недорогому, невеликому, пристібнутий ремнем, з включеними фарами, без тонування і цивілізованим виглядом.... а ше якшо буква У то взагалі краще не виїзджати..... сумно це все...
Востаннє редагувалось Суб, 01 листопада 2008, 14:46 користувачем CAT, всього редагувалось 1 раз.
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор

andy_m
Ім'я:Andrew

Повідомлення andy_m » Суб, 01 листопада 2008, 14:46

а мені взагалі здається шо
CAT писав:чіста ВАСА
той чєловек був під дозою! ну я не думаю шо б в день таке витворяв. і правильно зробив шо не огризався! д...в хаватає... :beer
.ιllιl. A STATE OF TRANCE

CAT
Контактна інформація:

Повідомлення CAT » Суб, 01 листопада 2008, 14:48

andy_sniper писав:той чєловек був під дозою!
може і таке бо вже надто нєрвно він поводився..... мені його поведінка нагадала одного ідіота який колись до мене домахався в пікасо, той був якісь обкурений...
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор

CAT
Контактна інформація:

Повідомлення CAT » Суб, 01 листопада 2008, 14:53

ше фотка шоб знати його машину в ліцо - це за секунду до того як він другий раз вийшов до мене на 700 річчя
Вкладення
000.jpg
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор

Magnus
Тюнінг клуб
Ім'я:Назар Дмитрович

Повідомлення Magnus » Суб, 01 листопада 2008, 15:16

То всьо класно шо ви розказуєте,і я поділюсь з вами інфою! десь тижня два назад іду я по вул.Луганській до вул Стрийської і зразу за мостом сихівським останнім часом полюбляють менти на фару стояти,я провтикав їхав 83,але це фігня бо я рухався в правому ряді а в лівому якийсь Пассат який рівно зі мною їхав,але зупинили мене,ну але це ше непрікол,коли я став даішнікам пояснювати шо така то ситуація склалася, шо Пассат також перевищив чого його незупинили?? тут вдруг намалювався якийсь пі...р і почав впрягатися за ментів, я йому культурно кажу шо він відношення тут ніякого немає до моєї справи.........і тут цей ........ в мою сторону починає виражатися нецензурною лексикою(хто мене знає ,той знає шо яб з ним зробив),але це ше не все ,я думаю при Дайцах зарас його поламаю і буду мати проблеми,і я їм кажу ,вгамуйте його або я його зарас застрелю!!!!! і шо ви думаєте гайци сказали ,застрель шоб багато неговорив!але так вийшло шо цей герой останній сів в машину і поїхав,але сів на сторону пасажира. Мораль моєї розповіді! Шукаю Хонду Цівік чорну 8) , рік десь 94-95,така як в Дімона , тільки багажник типу як в 99,на титанах,з Львівською регістрацією номер вроді ВС 83.. .. хочу дуже поспілкуватись з чоловіком який захищав ДАІ,буду ну дуже вдячний за якусь інфу!!!

Andriy01
Дякував (ла): 4 рази
Подякували: 4 рази

Повідомлення Andriy01 » Суб, 01 листопада 2008, 17:35

Доїхали ми так до світлофора, того шо під мостом. Він став, знов перегородив дорогу, і виходить. Підходить до мене, дьоргає за ручку дверей і шота там кричить (ну двері я ше раніше закрив на централку бо ходять всякі хулігани:)).
Треба було теж вийти, дізнатись, що він хоче, поговорити з ним.

Slavik
Ім'я:Ярослав

Повідомлення Slavik » Суб, 01 листопада 2008, 18:00

Andriy01 писав:Треба було теж вийти, дізнатись, що він хоче, поговорити з ним.
Судячи з росповіді CAT-а, не думаю, що розмова помогла б чимось. Правильно зробив, що проігнорував того [цензура]! :(

CAT
Контактна інформація:

Повідомлення CAT » Суб, 01 листопада 2008, 18:14

Andriy01,
та з одної сторони то та, я міг взяти свого 50 сантиметрового Maglight і показати йому дешо... а з іншої фіг його знає шо то за фрукт, потім би мінінгітів мав на голову... а виходити просто так шоб послухати його словесний запас а ше чого доброго по морді дістати мені шось зовсін не хотілось...
Slavik писав:Правильно зробив, що проігнорував того [цензура]!
він доречі дуже розстроївся коли двері не відкрились, постояв там як ідіот і пішов собі...
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор

jon
Ім'я:Іван
Номер:8411
Контактна інформація:

Повідомлення jon » Суб, 01 листопада 2008, 18:55

О якраз сьогодні я хотів створити подібну тему,
я сьогодні ранеько їду на робот у з сихова спустився з мосту і приближаюсь до податкової хочу піднятись на міст і виїхати на Стрийську, чемно перестроююсь в правий ряв в лівому їде УАЗ санітарка, і тут коли я зрівнююсь з ним уазік починає зміщуватись в мій ряд без включеного правого повороту, я дивлюсь в його праве дзеркало і помічаю, що він навіть не збирається в нього поглянути а просто розмовляє
прийшлось скинути швидкісь, щоб він мене не завалив.
Мене це заїло обганяю його торможу так за метра 3 але не дуже різко і показую йому що треба в дзеркала дивитись, той дурнуватий бере монтіровку і біжить до мене дальше я поняв що дискусія в нас не получиться прийшлось дати по педалі газу і поїхати.
Але ж бля.. мона було по людськи просто сказати знаєш вибач не подивився всяке буває. А то бля... зразу всі матьорі.
гази - - жарять, тази - - валять а крази - - решают

peGas
Ім'я:Денис
Контактна інформація:

Повідомлення peGas » Суб, 01 листопада 2008, 19:05

гггг мене той ж самий туарег колись підрізав на стрийській, я перше подумав шо то мій знайомий бо номера подібні, але потім побачив шо колір інший....

LEgEnDA
Тюнінг клуб
Ім'я:Саня
Контактна інформація:

Повідомлення LEgEnDA » Суб, 01 листопада 2008, 19:12

CAT писав:ше фотка шоб знати його машину в ліцо - це за секунду до того як він другий раз вийшов до мене на 700 річчя
о якраз біля мене... :shock возіть з собою пейнтбольний маркер, я раз через село їхав і бухий ідіот іде по середині дороги не дивиться нікуда, я його чуть не збив, мав з собою пейнтбольну пукалку і десь 10 шарів... получив казав я більше не буду))

Denja
Тюнінг клуб
Подякували: 3 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Denja » Суб, 01 листопада 2008, 20:15

Чую треба організовуватись проти того бич"я. Виложуйте номера та фотки, шоб всі знали. Може чиїмось сусідом окажеться.
Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...

Patrik
Ім'я:Patrik
Контактна інформація:

Повідомлення Patrik » Суб, 01 листопада 2008, 20:24

Denja,
А смисл??
Їх просто методично треба виключати... Наскоком челюсть зламати і все... З Тауреком верняк якийсь полу сідор, полу п**ор. полу мент...
Не ту країну Гондурасом назвали

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей