Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Придурки на дорогах
- CAT
- Ім'я:Данило
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Вчора спокійно собі їхав десь близько 12 ночі по Липинського в сторону 700 річчя. Зупинився на світлофорі на перехресті з вул. Замарстинівською, я став в правому ряду а в лівому якась Хонда. Червоне, стоїмо - чекаєм. Тут ззаду мене підвалює в притик Фольксваген Туарег і валить мені фарами. Мене то рознервувало, засвітилось зелене, я дав газу і продовжив рух в правому ряду, бо мене харить як мені хтось притискається тупо ззаду і валить фарами в дзеркала.... Туарег перестроївся в лівий ряд, а я продовжував рух в правому, і ми так їхали десь метрів 200, коли він порівнявся зімною, я почав гальмувати бо вже було близько до кільця на 700 річчя. Він продовживував розганятись, коли відірвався метрів на 15 різко перестроївся в мій правий ряд і затормозив, ну тіпа підрізати хотів.... я передбачав шось подібне з його сторони тому скинув швидкість ше раніше. Але він тим не обмежився, став і стояв так в правому ряді, я спробував обїхати його по лівій смузі, але він вивернув і перегородив всю дорогу. Ну я стою чекаю шо буде далі. Тут відкриваються двері, і якісь чіста ВАСА мені шота там кричить, тіпа "Та ти як їздиш да....б, тобі пі...дєц!" і ше там шось типу шо розправиться зімною.... :) ну кароче покричав там пару секунд, за той час вже кілька машин стояло і втикало на то всьо бо він ж герой всю дорогу перегородив... машини почали сигналити, він тіпа витянув мабілу, сфоткав мою машину, ну я в свою чергу сфоткав його:) і він поїхав.
Але так сталось шо мені треа було їхати туда само куда він їхав. Він повернув на 700 річчя, і їхав в сторону центру. Я за ним. За той час поки ми доїхали до моста він ше 3 рази різко гальмував без причини шоб тіпа я не встиг і впакувався в нього... Доїхали ми так до світлофора, того шо під мостом. Він став, знов перегородив дорогу, і виходить. Підходить до мене, дьоргає за ручку дверей і шота там кричить (ну двері я ше раніше закрив на централку бо ходять всякі хулігани:)). Я включив голосно музику шоб не чути його (напевно всякі нецензурні слова говорив знов:)) ну і сиджу втикаю на нього, він постояв так хвилинку і пішов. Далі поїхав до центру, ну я за ним зновжтаки бо мені треа було тою самою дорогою їхати. Так ми доїхали до вул Франка і я собі звалив на Вітовського а він повалив по Стрийській...
От така історія... доречі вже не перший раз в мене... попереднього разу майже таке саме вимутив пяний в сраку водій Ланоса з синіми (мєнтовськими) номерами, він тоді ледве стояв на ногах і мені втирав шо я неправильно їзджу....
а і ше, якшо там зімною хтось розправиться, то знайте, це водій автомобіля Фольксваген Туарег чорного кольору, державний номерний знак "ВС 9990 ВК":)
І бережіть себе на дорогах!
Але так сталось шо мені треа було їхати туда само куда він їхав. Він повернув на 700 річчя, і їхав в сторону центру. Я за ним. За той час поки ми доїхали до моста він ше 3 рази різко гальмував без причини шоб тіпа я не встиг і впакувався в нього... Доїхали ми так до світлофора, того шо під мостом. Він став, знов перегородив дорогу, і виходить. Підходить до мене, дьоргає за ручку дверей і шота там кричить (ну двері я ше раніше закрив на централку бо ходять всякі хулігани:)). Я включив голосно музику шоб не чути його (напевно всякі нецензурні слова говорив знов:)) ну і сиджу втикаю на нього, він постояв так хвилинку і пішов. Далі поїхав до центру, ну я за ним зновжтаки бо мені треа було тою самою дорогою їхати. Так ми доїхали до вул Франка і я собі звалив на Вітовського а він повалив по Стрийській...
От така історія... доречі вже не перший раз в мене... попереднього разу майже таке саме вимутив пяний в сраку водій Ланоса з синіми (мєнтовськими) номерами, він тоді ледве стояв на ногах і мені втирав шо я неправильно їзджу....
а і ше, якшо там зімною хтось розправиться, то знайте, це водій автомобіля Фольксваген Туарег чорного кольору, державний номерний знак "ВС 9990 ВК":)
І бережіть себе на дорогах!
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
Re: Придурки на дорогах
CAT, а перед тим, як він на світлофорі на Липинського почав тобі ззаду фарами **башити, ти йому нічого не "зробив"? Може, ше перед тим ти його десь підрізав або шось зробив, шо йому не сподобалось? Чи то він від фонаря отак?
Sad, but true.
- CAT
- Контактна інформація:
BOXER,
та його взагалі не було, я їхав собі спокійно по Липинського, нікого не обганяв, та взагалі машин майже не було в такий час. Він приїхав вже десь під кінець червоного світла і став ззаду мене. Я на 100% впевнений шо до того нігде його не підрізав і нічо не зробив.
А ше він не ..башив фарами, тобто не мигав, в нього походу по дефолту дальнє було включене і він так їхав.
Я думаю шо йому не сподобалось то шо я дав газу коли він фігачив мені дальнім і причепився ззаду.... блін, має ліву смугу то хай собі там їздить, нашо мене рухати було..?
та його взагалі не було, я їхав собі спокійно по Липинського, нікого не обганяв, та взагалі машин майже не було в такий час. Він приїхав вже десь під кінець червоного світла і став ззаду мене. Я на 100% впевнений шо до того нігде його не підрізав і нічо не зробив.
А ше він не ..башив фарами, тобто не мигав, в нього походу по дефолту дальнє було включене і він так їхав.
Я думаю шо йому не сподобалось то шо я дав газу коли він фігачив мені дальнім і причепився ззаду.... блін, має ліву смугу то хай собі там їздить, нашо мене рухати було..?
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
- Mc
CAT, не бери близько до серця - доїздиться колись таке нарване мурло - ще будемо в гілці ДТП обговорювати. на всяк випадок може по знайомих ментах пробий чи можна якусь заяву на ті погрози намалювати - свідки були якісь чи ти сам їхав?
biketravel.wordpress.com
- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Саня
- Контактна інформація:
Mc, [цензура] та заява?шо з неї толку буде? забийте ви, їздить хай їздить, посміявся собі з нього і поїхав дальше
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
так хай лежить в ментів, порохом припадає.. зараз толку небуде, а з часом коли в того чувака появляться якісь проблеми (ну всяке буває, бізнес і т.п.) то йому пригадають всьо і ще й пошантажують трошки )) а якщо все спускати на тормозах, то скоро пістолети почнуть діставати.. і буде вже не до сміху.LEgEnDA писав:[цензура] та заява?шо з неї толку буде? забийте ви, їздить хай їздить, посміявся собі з нього і поїхав дальше
- Dark Wind
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Тарас
- Номер:не модний
- Контактна інформація:
вчора біля аеропорту той самий таурег на тих самих дальніх вперся мені в зад і їхав метрів 50 бо не було як обьігнати, мене то вкурвило, сперед був перехід і стояла парочка я спецово зупинився на ньому почекав поки перейдуть і тихенько рушив, потім коли звільнилась права смуга включив і перестроївся, він піддав газу і рванув в аеропорт :)
Путін [цензура].
- CAT
- Контактна інформація:
Dark Wind,
гггг, цікаво чи він за вчора ше когось щемив:) дивно шо він після того не підрізав тебе і не кричав з вікна шось нецензурне...
Mc,
я їхав сам.... та ладно, чесно кажучи не надто хочеться звязуватись з тим всім знаючи рівень наших органів, я думав підїхати до гаєрів якихось і пожалітись але як на зло вчора їх нігде не було...
vovka,
ну як пістолети почнуть діставати то тоді вже можна буде заяву писати.... хоча в нас і таких відмазують...
а взагалі за останній час бачу різке зниження культури на дорогах особливо в водіїв дорогих машин! і щемлять вони переважно тільки таких хто на чомусь недорогому, невеликому, пристібнутий ремнем, з включеними фарами, без тонування і цивілізованим виглядом.... а ше якшо буква У то взагалі краще не виїзджати..... сумно це все...
гггг, цікаво чи він за вчора ше когось щемив:) дивно шо він після того не підрізав тебе і не кричав з вікна шось нецензурне...
Mc,
я їхав сам.... та ладно, чесно кажучи не надто хочеться звязуватись з тим всім знаючи рівень наших органів, я думав підїхати до гаєрів якихось і пожалітись але як на зло вчора їх нігде не було...
vovka,
ну як пістолети почнуть діставати то тоді вже можна буде заяву писати.... хоча в нас і таких відмазують...
а взагалі за останній час бачу різке зниження культури на дорогах особливо в водіїв дорогих машин! і щемлять вони переважно тільки таких хто на чомусь недорогому, невеликому, пристібнутий ремнем, з включеними фарами, без тонування і цивілізованим виглядом.... а ше якшо буква У то взагалі краще не виїзджати..... сумно це все...
Востаннє редагувалось Суб, 01 листопада 2008, 14:46 користувачем CAT, всього редагувалось 1 раз.
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
- andy_m
- Ім'я:Andrew
а мені взагалі здається шо 
той чєловек був під дозою! ну я не думаю шо б в день таке витворяв. і правильно зробив шо не огризався! д...в хаватає...CAT писав:чіста ВАСА

.ιllιl. A STATE OF TRANCE
- CAT
- Контактна інформація:
може і таке бо вже надто нєрвно він поводився..... мені його поведінка нагадала одного ідіота який колись до мене домахався в пікасо, той був якісь обкурений...andy_sniper писав:той чєловек був під дозою!
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
- CAT
- Контактна інформація:
ше фотка шоб знати його машину в ліцо - це за секунду до того як він другий раз вийшов до мене на 700 річчя
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
- Magnus
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Назар Дмитрович
То всьо класно шо ви розказуєте,і я поділюсь з вами інфою! десь тижня два назад іду я по вул.Луганській до вул Стрийської і зразу за мостом сихівським останнім часом полюбляють менти на фару стояти,я провтикав їхав 83,але це фігня бо я рухався в правому ряді а в лівому якийсь Пассат який рівно зі мною їхав,але зупинили мене,ну але це ше непрікол,коли я став даішнікам пояснювати шо така то ситуація склалася, шо Пассат також перевищив чого його незупинили?? тут вдруг намалювався якийсь пі...р і почав впрягатися за ментів, я йому культурно кажу шо він відношення тут ніякого немає до моєї справи.........і тут цей ........ в мою сторону починає виражатися нецензурною лексикою(хто мене знає ,той знає шо яб з ним зробив),але це ше не все ,я думаю при Дайцах зарас його поламаю і буду мати проблеми,і я їм кажу ,вгамуйте його або я його зарас застрелю!!!!! і шо ви думаєте гайци сказали ,застрель шоб багато неговорив!але так вийшло шо цей герой останній сів в машину і поїхав,але сів на сторону пасажира. Мораль моєї розповіді! Шукаю Хонду Цівік чорну
, рік десь 94-95,така як в Дімона , тільки багажник типу як в 99,на титанах,з Львівською регістрацією номер вроді ВС 83.. .. хочу дуже поспілкуватись з чоловіком який захищав ДАІ,буду ну дуже вдячний за якусь інфу!!!

- Andriy01
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 4 рази
Треба було теж вийти, дізнатись, що він хоче, поговорити з ним.Доїхали ми так до світлофора, того шо під мостом. Він став, знов перегородив дорогу, і виходить. Підходить до мене, дьоргає за ручку дверей і шота там кричить (ну двері я ше раніше закрив на централку бо ходять всякі хулігани:)).
- Slavik
- Ім'я:Ярослав
Судячи з росповіді CAT-а, не думаю, що розмова помогла б чимось. Правильно зробив, що проігнорував того [цензура]!Andriy01 писав:Треба було теж вийти, дізнатись, що він хоче, поговорити з ним.

- CAT
- Контактна інформація:
Andriy01,
та з одної сторони то та, я міг взяти свого 50 сантиметрового Maglight і показати йому дешо... а з іншої фіг його знає шо то за фрукт, потім би мінінгітів мав на голову... а виходити просто так шоб послухати його словесний запас а ше чого доброго по морді дістати мені шось зовсін не хотілось...
та з одної сторони то та, я міг взяти свого 50 сантиметрового Maglight і показати йому дешо... а з іншої фіг його знає шо то за фрукт, потім би мінінгітів мав на голову... а виходити просто так шоб послухати його словесний запас а ше чого доброго по морді дістати мені шось зовсін не хотілось...
він доречі дуже розстроївся коли двері не відкрились, постояв там як ідіот і пішов собі...Slavik писав:Правильно зробив, що проігнорував того [цензура]!
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
- jon
- Ім'я:Іван
- Номер:8411
- Контактна інформація:
О якраз сьогодні я хотів створити подібну тему,
я сьогодні ранеько їду на робот у з сихова спустився з мосту і приближаюсь до податкової хочу піднятись на міст і виїхати на Стрийську, чемно перестроююсь в правий ряв в лівому їде УАЗ санітарка, і тут коли я зрівнююсь з ним уазік починає зміщуватись в мій ряд без включеного правого повороту, я дивлюсь в його праве дзеркало і помічаю, що він навіть не збирається в нього поглянути а просто розмовляє
прийшлось скинути швидкісь, щоб він мене не завалив.
Мене це заїло обганяю його торможу так за метра 3 але не дуже різко і показую йому що треба в дзеркала дивитись, той дурнуватий бере монтіровку і біжить до мене дальше я поняв що дискусія в нас не получиться прийшлось дати по педалі газу і поїхати.
Але ж бля.. мона було по людськи просто сказати знаєш вибач не подивився всяке буває. А то бля... зразу всі матьорі.
я сьогодні ранеько їду на робот у з сихова спустився з мосту і приближаюсь до податкової хочу піднятись на міст і виїхати на Стрийську, чемно перестроююсь в правий ряв в лівому їде УАЗ санітарка, і тут коли я зрівнююсь з ним уазік починає зміщуватись в мій ряд без включеного правого повороту, я дивлюсь в його праве дзеркало і помічаю, що він навіть не збирається в нього поглянути а просто розмовляє
прийшлось скинути швидкісь, щоб він мене не завалив.
Мене це заїло обганяю його торможу так за метра 3 але не дуже різко і показую йому що треба в дзеркала дивитись, той дурнуватий бере монтіровку і біжить до мене дальше я поняв що дискусія в нас не получиться прийшлось дати по педалі газу і поїхати.
Але ж бля.. мона було по людськи просто сказати знаєш вибач не подивився всяке буває. А то бля... зразу всі матьорі.
гази - - жарять, тази - - валять а крази - - решают
- peGas
- Ім'я:Денис
- Контактна інформація:
гггг мене той ж самий туарег колись підрізав на стрийській, я перше подумав шо то мій знайомий бо номера подібні, але потім побачив шо колір інший....
- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Саня
- Контактна інформація:
о якраз біля мене...CAT писав:ше фотка шоб знати його машину в ліцо - це за секунду до того як він другий раз вийшов до мене на 700 річчя

- Denja
- Тюнінг клуб
- Подякували: 3 рази
- Контактна інформація:
Чую треба організовуватись проти того бич"я. Виложуйте номера та фотки, шоб всі знали. Може чиїмось сусідом окажеться.
Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...
- Patrik
- Ім'я:Patrik
- Контактна інформація:
Denja,
А смисл??
Їх просто методично треба виключати... Наскоком челюсть зламати і все... З Тауреком верняк якийсь полу сідор, полу п**ор. полу мент...
А смисл??
Їх просто методично треба виключати... Наскоком челюсть зламати і все... З Тауреком верняк якийсь полу сідор, полу п**ор. полу мент...
Не ту країну Гондурасом назвали
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей