і я так кажу... якшо їдеш в лівому ряді і хочеш виїхати з кільця, а в правому хтось їде собі далі по кільцю, то шо [цензура] стояти чекати??AndrewK писав:зручніше рухатися правим рядом
ну шо зробиш? :) кожен дро*е як хоче.AndrewK писав:але тим самим погіршуються умови для інших учасників руху
ну так якшо я вже на кільці, то мені пофіг на того, хто тільки хоче заїхати справа на кільце чи їхати в правому ряді, не так? так само і я чекаю поки звільниться ряд переді мною, шоб я поїхав чи на кільце чи від кільця направо...OKKO писав:1. ты не даешь выехать на кольцо автомобилю, который выезжает на кольцо с правой от тебя "ветки" и поворачивает направо (для тебя направление "прямо").
по правій полосі на кільці я стараюсь "круги не намотувати"... максимум - прямо. а якшо через кільце наліво - то стараюсь в лівому ряді бути.OKKO писав:Ты мешаешь машине которая съезжает с кольца по левой полосе в направлении "прямо".
Просто зауважив, шо в"їжджати на кільце набагато зручніше з правої смуги: в лівій завжди дофіга тачок, а з правої завжди можна "заскочити" на кільце...