Ой, с похмелухи уже напутал...датчик давления маслаChaosracing писав:датчик тахометра

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Ой, с похмелухи уже напутал...датчик давления маслаChaosracing писав:датчик тахометра
А подключение 2 прибора к 1 датчику ни чего не дало ????vovka писав:Питання до електриків. Як зробити так щоби одночасно від одного датчика працював і штатний прибор на приборці і цей прибор автогогі ?
Дело твоё vovka но думаю смысла нет задваивать приборы на то они и контрольные.ИМХОvovka писав:Замість зливної пробки в блоці циліндрів, вкрутим ще один датчик температури
Про перехідники я думав, їх не проблема купити готовими в Новій Лінії або Епіцентрі купити за 2-3 грн. Просто не хочеться в такому відповідальному місці купу перехідників робити, хотя якщо небуде куда діватися то так і зроблю.Chaosracing писав:У меня датчик тахометра аитогейдж тож не подходил по резьбе в голову, отдал родной и тюнинговый токарю, тот выточил под резьбу в голове по родному переходник и накрутил его на тюнинговый (тюнинговый диаметр был на 1.7.мм тоньше). Может таким путем пойти?
Дякую, але ще неможу реалізувати всю потужність на дорозі, треба блокіровку для нормального старту.fen писав:машинка їде просто супер, дуже сподобалось)))
Не дало. Я тоже не електрик, а електрики кажуть що нереально. Там датчики по опору дають якісь дані. Відповідно якщо включаєш 2 датчика то опір грубо кажучи ділиться на два і ні один не показує добре.Black писав:А подключение 2 прибора к 1 датчику ни чего не дало ????
Непоняв. Штатні я хочу щоб працювали так як з заводу.Black писав:Может штатные заменить на приборы менее важными как давл.масла,пример не закрытой двери или не дотянутого стекла ????
Так штатный датчик залишається в штаному місці і прибор на приборці теж показує дані з нього. все як в стандарті.Black писав:Дело твоё vovka но думаю смысла нет задваивать приборы на то они и контрольные.ИМХО
теперь вьехал.vovka писав:додатковий датчик ставиться на блоці і дає дані на додатковий прибор
vovka, о дополнительном щитке предохранителей и релюхах я думаю надо подумать ,штатный я думаю не выдержит + что б основного данные не косались от доп.датчиков ,тебе ОЧЕНЬ хорошего эллектрика надо найти.vovka писав:датчики по опору дають якісь дані.
Я его не продавал ,а просто помог найти :)vovka писав:Купив в Black'а датчик
vovka, может там какого то резистора не хватает (я в эл. ноль),а на пальцах что б он(резистор /диод) устаканил взаимопонимание между датчиком и прибором.vovka писав:Прибор автогогі з цим датчиком трохи завищує температуру
vovka, Есть примерно данные на какую модель она идёт в стоке ?vovka писав:А ніхто незнає, де у Львові купити оригінальний датчик окремо для прибору проспорт ?
Ось такий
+1 - береш змінний резистор, на прогрітій машині виставляєш потрібну температуру, знімаєш змінний і тестером міряєш його показник, щоб потім поставити звичайний.Black писав:может там какого то резистора не хватает
можу помогти по варціvovka писав:і ще одна неприємна фігня сьогодні сталася - я вже думав ппц мотору настав ))а оказалося:
ага.Black писав:2 датчика температуры 1 в блоке 1 в голове стоит верно ??????
Тут все написаноChaosracing писав:Вот у меня вопрос: где именно и каким образом смонтированы доп форсунки и как организован подвод к ним масла. Были бы очень интересны фото.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей