3-ох полосих не пропонувати, бо не хочу калічити панель.
Так собі думаю над фронтами Morel вищих класів, що скажете!? Хтось ставив, слухав? Можете ще щось порадити? Ага і ще одне ціни вказуйте, може від ідеї відмовлюсь

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Dotech MKII чи Dotech Ovation? :)Рост писав:Нинішній комплект Дотека щось трохи поза 300 коштує
600 - ціна Хелікса РС, усього комплекту. Але їх можна купувати поелементно - міди, твітери, кросовери.Yelik писав:Рост, 600y.o. - це ціна тільки Хелікс RS6 чи вже з врахуванням докупленого твітера МТ3? Хотів би їх послухати :)
МКІІ теж уже не випускають, тому мова про Овейшн.Yelik писав:Dotech MKII чи Dotech Ovation? :)Рост писав:Нинішній комплект Дотека щось трохи поза 300 коштує
Ціна? Послухати?Dj kvass писав:DLS R6
Якщо хочеш обійтись без субвуфера, то DLS R6А. Це один з небагатьох 16см мідбасів які відіграють 60герц в обємі дверки.Dj kvass писав:Можна я? дякую :) DLS R6
60Гц в 0дБ в дверях грає ціла купа мідів, нічого надзвичайного тут нема. Але в 2-полосці мід має без спотворень і завалів крім басового діапазону грати також верхню середину.Zhdan писав:Якщо хочеш обійтись без субвуфера, то DLS R6А. Це один з небагатьох 16см мідбасів які відіграють 60герц в обємі дверки.Dj kvass писав:Можна я? дякую :) DLS R6
Рост писав:DLS R6А
А в DLS з цим проблеми?Рост писав:Але в 2-полосці мід має без спотворень і завалів крім басового діапазону грати також верхню середину.
Ну, це ж ти вибираєш, а не яYelik писав:Рост писав:DLS R6АА в DLS з цим проблеми?Рост писав:Але в 2-полосці мід має без спотворень і завалів крім басового діапазону грати також верхню середину.
Маю трохи інший досвід стосовно побудови 2-полосних систем. Звичайно, що залишаючись в межах 200-300 уо проблема з серединою буде. Але якщо бюджет трохи розтягнути, то акустика, здатна без провалів зіграти увесь діапазон є. Два варіанти в цій темі я озвучив - це за умови прийнятного для багатьох прайсу.Dj kvass писав:в любій двох полосій акустиці є страшна проблема з серединою, а якшо мід шей 16 см то середина появлятися не буде.
Неможливо щоб мід в дверці грав від 60до 5000 гладенько нормально і шей з причудовою мікродинамікою. Виробники просто роблять піщі з низькою резонансною, відповідно розмір піща такий шо смахує на купольну середину.......
короче або 3 полоси або миримся зтим шо є....
А так спитали про низьку резонансну я відповів....хороша середина то зовсім все по іншому.
Вірмени кращі за грузинів... :)Малий писав:Погоджуюся з Квасом. Мені здається, що краща 3-полоска. При чому серединки не в панелі, а в стойках поряд з твітерами.
Але тут таке не обговорюється...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей