Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Польскі блЄхи, чи довго залишилося?
- Jarevych
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Ярік
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 82 рази
- Контактна інформація:
доречі, до слова, зарплати в нас рівно такі, на які ми заслуговуємо, а те що ми так мало заслуговуємо винні ми самі, бо ж самі себе продаємо за дешево. Колись і я таким був, але якось зрозумів, що мій час, і не важливо чи я на роботі чи ні, це гроші, і якщо я вже берусь за якийсь додатковий заробіток, то я повинен не тільки покрити витрати, але і заробити, і заробити достатньо, щоб не плакатись, що мало платять. Після того бувало що заробляв 1-2 к за день, а бувало що і більше, при тому що свого часу я тратив мінімум, але грамотно організована робота приносила дохід. Так, то був додатковий дохід, тому він був не постійним, але і не зайвим.
Допоки ми не цінимо себе, доти будуть такі зп.
Во доречі приклад МАЕСТРОкинув в сусідній темі, написала людина в дорожню службу звернення, добилася змін в ДР, молодець, зробив добре і собі і іншим.
А тепер порахуємо, скільки таких громадян? 5-10% чи може менше 1%?
Допоки ми не цінимо себе, доти будуть такі зп.
Во доречі приклад МАЕСТРОкинув в сусідній темі, написала людина в дорожню службу звернення, добилася змін в ДР, молодець, зробив добре і собі і іншим.
А тепер порахуємо, скільки таких громадян? 5-10% чи може менше 1%?
Машина не жінка , помилок не пробачає
-
- Дякував (ла): 143 рази
- Подякували: 63 рази
Re: Польскі блЄхи, чи довго залишилося?
AVP а от коли тобі стукне 60 і набудові ти [цензура] нікому небудеш потрібен і пенсія в тебе буде 1500 грн от тоді я б хотів з тобою поспілкуватись.Якщо ти сьогодні маєш 2к уо в місяць то повір завжди так небуде!!!
-
Ярік ,купа дзвінків до дорожників,до комунальників чогось добитись замахаєшся.Після майдану усі боялись і після одного дзвінка в тебе вже все робилось як має бути.Поліція зараз 1 год їде! Віпвли магазин так вони навіть відео з камер не взяли?! Пляшем дальше
- Kritik
- Ім'я:Саша
- Номер:KR
- Дякував (ла): 23 рази
- Подякували: 79 рази
- Контактна інформація:
блін, народSpeedo писав: ↑Вів, 19 червня 2018, 15:34AVP_6
Іще додам від себе. Також їжджу в село до родичів. Так само - один мій далекий родич - повернувся з Сибіру з заробітків (водієм) - угробив здоров"я.
А сам - з діда-прадіда - пасічник! Побудував "будинок на вуликах", юо треба було йому лікувати суглоби (наслухався, що допомагає). То мало того, що себе вилікував, до нього з всієї України люди приїжджають на лікування і оздоровлення "зелений туризм", а ще плюс, викопав ставок (рибалка). А крім того - продає продукти бджільництва. І працює на державній роботі (водій швидкої допомоги"). Мужику під 60! Все встигає! Дружина готує обіди для відпочивальників.
Та які 1000 баксів в місяць? Ви що смієтесь? То копійки! І то в селі! Де 12 км. дорога-"танкодром" до найближчого райцентру - Долини.
А ви кажете - зарплата 3000 гривень...
AVP_6
Ну, депутатом "не кожному дано"![]()
Як казав один знайомий підприємець: "в Україні гроші лежать під ногами, тільки більшість - лінується нагнутися щоб їх підняти". Раніше я сміявся з того, але зараз бачу, що таки правда
AVP_6
Я працюю в польській фірмі, так шефи-поляки як приїжджають то дивуються. "Та що ви жалієтесь? Та у вас такі сприятливі умови для бізнесу, що ппц! Податки невисокі (ви знаєте які в Польщі??? А в Західній Європі?) У нас вже давно всі ніші зайняті!"![]()
ви дуже і навіть дуже не об"єктивні
1. ви жили тут і там? хоча б пару років? хоча б шось рішили в якійсь держ установі?
ви не можете об"єктивно оцінювати такі речі
ваше ІМХО базується на тому шо хтось сказав, хтось бачив, хтось чув
тут вам пишуть люди які прожили десятиліття в укр. і вже роки живуть в польщі, але ви вперто доказуєте шо знаєте краще...
2. той поляк бізнесмес який розказує шо в україні так легко везти бізнес, напевно був трохи під дешевою українською вудкою...
Згідно всіх статистик Польща 27 в світі по легкості і понятності ведення бізнесу, а Україна 76, біля Бутану і Киргизстану... про шо ви взагалі говорите

тема з об"єктивної перетворюється в якийсь базар, з слухами, і т.д...
-
Пацани всьо добре доки добре,доки здорові і є нерухомість подарована а от недай бог щось станеться офігієте і з медицини і з податків і провірок на бізнес...тому не кажіть ГОП
- AVP_6
- Ім'я:Антон
- Дякував (ла): 7 рази
- Подякували: 20 рази
- Контактна інформація:
це факт - мінуси свої є, але як не пробувати то і нічого взагалі не буде тоді.
Та і хто мішає працювати в чомусь маленькому але прибутковому, от я дивився один москальський ютуб-канал
там чувак реставрує машини старі (там волги 21-і, всякі жиги і тд) і возить в німеччину продавати
так він казав - шо оці оголошення на mobile.de і інших сайтах не дають нічого
а реально продається машина тільки тоді коли ти на ній сам приїхав на якийсь фестиваль раритетних машин
ну от чим не бізнес? Чуваку з росії вигідно а нам тут за 100км від кордону ні?
просто в нас народ лінивий і думає що хтось сам йому гроші принесе
- Speedo
- Ім'я:Орест
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 19 рази
- Контактна інформація:
Dexter пересікається ну і що? І не з одним прокурором і суддею, які возили (і продовжують возити) "контрабас" сюда! А "мої поляки" працюють принципово "чесно і на біло" (ну і умови в працівників - відповідно)!
І, повір, ніякої протекції серд "можновладців" у них немає, бо ж "самі не мєсниє".
Ну і поки що, принаймі все добре.
Та й зараз, ніби не 90-ті, а ті судді вже бояться своєї тіні через люстрацію і тим більше "не афішують" свій бізнес!
І, повір, ніякої протекції серд "можновладців" у них немає, бо ж "самі не мєсниє".
Ну і поки що, принаймі все добре.
Та й зараз, ніби не 90-ті, а ті судді вже бояться своєї тіні через люстрацію і тим більше "не афішують" свій бізнес!
-
Спідо кого там судді бояться?)))))
Ти ше скажи шо поліція взятки не бере
Ти ше скажи шо поліція взятки не бере
-
AVP а що погано в тому що людина хоче відпрацювати 8год в день на когось і піти додому знаючи що буде мати хорошу ЗП? Всім треба в бізнес пхатись?
- AVP_6
- Контактна інформація:
якби ти уважно читав то якраз би помітив що я про це і пишу - шо в 60 я вже наврядчи зможу/захочу працювати так плідно як зараз і тому мені в україні цікавіше бо до 60-ти я маю можливість заробити на все шо більш-менш потрібно для життя на пенсії (дім в селі, якісь трошки заощадження)
звичайно я розумію шо в мене не буде пенсія як в америкосів з поршаками і круізами, але надіюсь що зможу собі відкласти якусь адекватну суму для більш-менш нормального життя.
І тому також я зараз не кидаюсь за роботу де багато платять а стараюсь виділити більше вільного часу і придумати шось таке шо зможе приносити якийсь пасивний дохід з часом.
- Jarevych
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Ярік
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 82 рази
- Контактна інформація:
згоден, не все ідеально, навіть інколи навпаки, через задницю, але... я бачу рух і рух в правильному напрямку, а те що зараз так є, це інколи наслідки спішки, а інколи наслідки минулого.andreyclk писав: ↑Вів, 19 червня 2018, 15:52Ярік ,купа дзвінків до дорожників,до комунальників чогось добитись замахаєшся.Після майдану усі боялись і після одного дзвінка в тебе вже все робилось як має бути.Поліція зараз 1 год їде! Віпвли магазин так вони навіть відео з камер не взяли?! Пляшем дальше
Скажем так, я недавно стикнувся з ситуацією, от як в нас в країні після майдану, але в зменшеному маштабі, в маштабі ОСББ, і ти знаєш, я прифігів... на рівні будинку, коли попередник лишив тобі 0 і всіляко палки в колеса ставить, то без 100% підтримки мешканців це розгребти дуже важко, і просто уявив собі то все в маштабі країни, повір, ой як я співчуваю пороху, в нього мало того що нема 100% підтримки, то в нього навіть 50% нема підтримки в вр і уряді, і як би він не робив перестановки, завжди десь буде дірка вилазити, а латати їх то дуже довго.
Ну це так, думки в слух.
Я просто вірю в Краще.
Крітіка я розумію, він для себе вирішив, що там йому буде краще, тут його мало шо тримало, він поїхав, мігрував, я би на таке не підписався, мені цікавіше тут, розвиватись, бачитись з близькими, рідними, мати підтримку друзів, одним сдловом тримає мене багато що, а за кордон я завжди встигну поїхати, просто погуляти)))
Машина не жінка , помилок не пробачає
- Speedo
- Ім'я:Орест
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 19 рази
- Контактна інформація:
Kritik
було би невигідно йому вести той бізнес тут, значить би давно закрився і розпустив свої фірми!
Ясно, що не все йде "гладко" (конкуренція, всі діла). Але, "сидить тут" - значить хоть трохи - але вигідно!
Ви подивіться скільки тут новобудов нових будується, у Львові, для прикладу!
І КУПУЮТЬ ЯК ГАРЯЧІ ПИРІЖКИ! Та черги стоять до тих забудовників (навіть при всіх іхніх халтурах)!
Всі хочуть мати хату у Львові!
Що, скажеш, самі "айтішникі"? Чи може тільки "діти дипутатів і судей"?
Було би зле, нічого би не будувалося і не продавалося, від слова "ВЗАГАЛІ"!
andreyclk
не знаю, я поліцаям хабарі не пропонував, але з тих випадків, що спілкувався з "новою поліцією" - враження тільки позитивні (хоч і не без зауважень). Ясно, що є серед них виродки (людей набрали звідусюди, хтось колись працював в "епіцентрі", хтось взагалі був без роботи і починають зловживати, бо відчули "владу" і мають "рагульську натуру"), але такі потроху будуть відсіюватись!
було би невигідно йому вести той бізнес тут, значить би давно закрився і розпустив свої фірми!
Ясно, що не все йде "гладко" (конкуренція, всі діла). Але, "сидить тут" - значить хоть трохи - але вигідно!
І КУПУЮТЬ ЯК ГАРЯЧІ ПИРІЖКИ! Та черги стоять до тих забудовників (навіть при всіх іхніх халтурах)!
andreyclk
не знаю, я поліцаям хабарі не пропонував, але з тих випадків, що спілкувався з "новою поліцією" - враження тільки позитивні (хоч і не без зауважень). Ясно, що є серед них виродки (людей набрали звідусюди, хтось колись працював в "епіцентрі", хтось взагалі був без роботи і починають зловживати, бо відчули "владу" і мають "рагульську натуру"), але такі потроху будуть відсіюватись!
Востаннє редагувалось Вів, 19 червня 2018, 16:05 користувачем Speedo, всього редагувалось 2 разів.
- AVP_6
- Контактна інформація:
та нічого поганого нема - тільки за таку робота платять мало як в штатах так і у нас.
Люба високооплачувана робота вимагає більше творчості чи креативу чим відпрацьованого часу.
Ти думаєш Біл Гейтс працював десь на заводі по 8год?
-
Купуються квартири перекупами ше на стадії будівництва ,а реальні продажі пічальніші.Маклерів перепитайSpeedo писав: ↑Вів, 19 червня 2018, 16:01Kritik
-
До чого тут високоплачувана?
Зарплата має бути така щоб не передивав чи дотянеш до наступної і відложив собі раз в рік на моря.Про нерухомість казати?!
Заїдь на заводи скажи людям шо вони ліниві і ніфіга нероблять
Востаннє редагувалось Вів, 19 червня 2018, 16:06 користувачем andreyclk, всього редагувалось 1 раз.
- AVP_6
- Контактна інформація:
от якраз про це ми також говоримо і я тут писав раніше, шо один тільки є мінус в нашій країні - те що можна за один раз/хвилину/годину втратити все, чого в польщі не буде бо людина застрахована.
Але так як живемо/мусимо жити тут - то працюємо на тих умовах які нам диктує держава і нікуди ми від того не дінемось.
- Kritik
- Ім'я:Саша
- Номер:KR
- Дякував (ла): 23 рази
- Подякували: 79 рази
- Контактна інформація:
розкажу вам приклад, який мені розказав кредитний радник, який абсолютно безплатно вів мою справу в оформленні кредиту
йому платить банк
приїхала молода пара, яка в україні працювала за заводі в золочеві, шось похоже на фуджікуру і ледве зводила кінці з кінцями
продали якусь там девятку, гроші в кишеню і в польщу
зняти квартиру і пішли на роботу в LIDL
кожен з них має офіційну роботу, мед.страхівку, відпустку і т.д...
і получає кожен з них по 2500 чи 2600 зл !на руки!
тобто дохід сім"ї 5000-5200 зл в місяць
пішли вони до цього радника, подали доки в банки і їм ДАЛИ кредит на 2-х кмінатну квартиру, і за кредит за 48м к.в квартиру вони платять 1350 зл в місяць
продали якусь там квартиру бабціну в тому Золочеві, і за ті гроші зробили ремонт
шо ми маємо
5000 заробіток чистий на руки - 1350(кредит) - 350(комуналка) - 60 (світло) - 40 (інтернет) = 3200 зл їм лишається на життя
890 баксів в них лишається
!ЛИШАЄТЬСЯ!
не заробляється з всякими "нехай"
не комбінується
не ведеться бізнесу
вони не є ІТшніками, геніями і вундеркіндами
3200 - 800 зл на продукти на сім"ю в місяць = 2400зл
2400 - 900 зл на інші витрати (шмотки, кіно, кафе, мобілка, і інші вибади) = 1500 зл
1500 зл вони можуть відложити в місяць, не напрягаючись
працюючи на самій мінімальній зарплаті, на самій простій роботі яка тільки може бути, не знаючи міста і т.д...
вот скажіть тепер мені, чи можлива така схема в україні? скільки людина заробляє на касі в сільпо? який % кредиту? яка ціна квартири? комуналка + життя? і скільки в цих людей залишиться після всього?
а чи залишиться шось взагалі?
та взагалі чи будуть вони в змозі взяти той кредит на хату? і жити при цьому? не існувати а жити?
кароче....
йому платить банк
приїхала молода пара, яка в україні працювала за заводі в золочеві, шось похоже на фуджікуру і ледве зводила кінці з кінцями
продали якусь там девятку, гроші в кишеню і в польщу
зняти квартиру і пішли на роботу в LIDL
кожен з них має офіційну роботу, мед.страхівку, відпустку і т.д...
і получає кожен з них по 2500 чи 2600 зл !на руки!
тобто дохід сім"ї 5000-5200 зл в місяць
пішли вони до цього радника, подали доки в банки і їм ДАЛИ кредит на 2-х кмінатну квартиру, і за кредит за 48м к.в квартиру вони платять 1350 зл в місяць
продали якусь там квартиру бабціну в тому Золочеві, і за ті гроші зробили ремонт
шо ми маємо
5000 заробіток чистий на руки - 1350(кредит) - 350(комуналка) - 60 (світло) - 40 (інтернет) = 3200 зл їм лишається на життя
890 баксів в них лишається
!ЛИШАЄТЬСЯ!
не заробляється з всякими "нехай"
не комбінується
не ведеться бізнесу
вони не є ІТшніками, геніями і вундеркіндами
3200 - 800 зл на продукти на сім"ю в місяць = 2400зл
2400 - 900 зл на інші витрати (шмотки, кіно, кафе, мобілка, і інші вибади) = 1500 зл
1500 зл вони можуть відложити в місяць, не напрягаючись
працюючи на самій мінімальній зарплаті, на самій простій роботі яка тільки може бути, не знаючи міста і т.д...
вот скажіть тепер мені, чи можлива така схема в україні? скільки людина заробляє на касі в сільпо? який % кредиту? яка ціна квартири? комуналка + життя? і скільки в цих людей залишиться після всього?
а чи залишиться шось взагалі?
та взагалі чи будуть вони в змозі взяти той кредит на хату? і жити при цьому? не існувати а жити?
кароче....
-
Що нас тримає ураратріотизм?AVP_6 писав: ↑Вів, 19 червня 2018, 16:05от якраз про це ми також говоримо і я тут писав раніше, шо один тільки є мінус в нашій країні - те що можна за один раз/хвилину/годину втратити все, чого в польщі не буде бо людина застрахована.
Але так як живемо/мусимо жити тут - то працюємо на тих умовах які нам диктує держава і нікуди ми від того не дінемось.
Булиб діти менші мене би фіг тут втримав і пофіг скільки працювати.Знайомий виїхав до америкосів сімєю і не жаліє.Може колись з набитими кишенями уо і вернетяся сюди на пенсію ,скаже що тут краще...краще коли ти ситий і в теплі
- AVP_6
- Контактна інформація:
я наприклад не знаю ні однієї сімї яка би цього року на море не їхала через відсутність грошей.
Так багато хто не їде - але в когось дитина народилась, в когось родичі захворіли - але шоб не було грошей на море такого я вже давно не чув.
Хіба може не на балі а десь в болгарію ти морем не рахуєш

-
Крітік от і я прошо : питання не в цінах а в тому скільки тобі ЗП залишається!!!
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей