Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Польскі блЄхи, чи довго залишилося?
Jarevych
Тюнінг клуб
Ім'я:Ярік
Стать:чоловік
Дякував (ла): 10 рази
Подякували: 82 рази
Контактна інформація:
Re: Польскі блЄхи, чи довго залишилося?

Повідомлення Jarevych » Вів, 19 червня 2018, 15:48

доречі, до слова, зарплати в нас рівно такі, на які ми заслуговуємо, а те що ми так мало заслуговуємо винні ми самі, бо ж самі себе продаємо за дешево. Колись і я таким був, але якось зрозумів, що мій час, і не важливо чи я на роботі чи ні, це гроші, і якщо я вже берусь за якийсь додатковий заробіток, то я повинен не тільки покрити витрати, але і заробити, і заробити достатньо, щоб не плакатись, що мало платять. Після того бувало що заробляв 1-2 к за день, а бувало що і більше, при тому що свого часу я тратив мінімум, але грамотно організована робота приносила дохід. Так, то був додатковий дохід, тому він був не постійним, але і не зайвим.
Допоки ми не цінимо себе, доти будуть такі зп.

Во доречі приклад МАЕСТРОкинув в сусідній темі, написала людина в дорожню службу звернення, добилася змін в ДР, молодець, зробив добре і собі і іншим.
А тепер порахуємо, скільки таких громадян? 5-10% чи може менше 1%?
Машина не жінка , помилок не пробачає

andreyclk
Дякував (ла): 143 рази
Подякували: 63 рази

Повідомлення andreyclk » Вів, 19 червня 2018, 15:50

AVP а от коли тобі стукне 60 і набудові ти [цензура] нікому небудеш потрібен і пенсія в тебе буде 1500 грн от тоді я б хотів з тобою поспілкуватись.Якщо ти сьогодні маєш 2к уо в місяць то повір завжди так небуде!!!

andreyclk

Повідомлення andreyclk » Вів, 19 червня 2018, 15:52

Ярік ,купа дзвінків до дорожників,до комунальників чогось добитись замахаєшся.Після майдану усі боялись і після одного дзвінка в тебе вже все робилось як має бути.Поліція зараз 1 год їде! Віпвли магазин так вони навіть відео з камер не взяли?! Пляшем дальше

Kritik
Ім'я:Саша
Номер:KR
Дякував (ла): 23 рази
Подякували: 79 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Kritik » Вів, 19 червня 2018, 15:52

Speedo писав:
Вів, 19 червня 2018, 15:34
AVP_6
Іще додам від себе. Також їжджу в село до родичів. Так само - один мій далекий родич - повернувся з Сибіру з заробітків (водієм) - угробив здоров"я.
А сам - з діда-прадіда - пасічник! Побудував "будинок на вуликах", юо треба було йому лікувати суглоби (наслухався, що допомагає). То мало того, що себе вилікував, до нього з всієї України люди приїжджають на лікування і оздоровлення "зелений туризм", а ще плюс, викопав ставок (рибалка). А крім того - продає продукти бджільництва. І працює на державній роботі (водій швидкої допомоги"). Мужику під 60! Все встигає! Дружина готує обіди для відпочивальників.
Та які 1000 баксів в місяць? Ви що смієтесь? То копійки! І то в селі! Де 12 км. дорога-"танкодром" до найближчого райцентру - Долини.
А ви кажете - зарплата 3000 гривень...
AVP_6
Ну, депутатом "не кожному дано" :D
Як казав один знайомий підприємець: "в Україні гроші лежать під ногами, тільки більшість - лінується нагнутися щоб їх підняти". Раніше я сміявся з того, але зараз бачу, що таки правда :|
AVP_6
Я працюю в польській фірмі, так шефи-поляки як приїжджають то дивуються. "Та що ви жалієтесь? Та у вас такі сприятливі умови для бізнесу, що ппц! Податки невисокі (ви знаєте які в Польщі??? А в Західній Європі?) У нас вже давно всі ніші зайняті!" :shock
блін, народ
ви дуже і навіть дуже не об"єктивні

1. ви жили тут і там? хоча б пару років? хоча б шось рішили в якійсь держ установі?
ви не можете об"єктивно оцінювати такі речі
ваше ІМХО базується на тому шо хтось сказав, хтось бачив, хтось чув

тут вам пишуть люди які прожили десятиліття в укр. і вже роки живуть в польщі, але ви вперто доказуєте шо знаєте краще...

2. той поляк бізнесмес який розказує шо в україні так легко везти бізнес, напевно був трохи під дешевою українською вудкою...
Згідно всіх статистик Польща 27 в світі по легкості і понятності ведення бізнесу, а Україна 76, біля Бутану і Киргизстану... про шо ви взагалі говорите :facepalm

тема з об"єктивної перетворюється в якийсь базар, з слухами, і т.д...

andreyclk

Повідомлення andreyclk » Вів, 19 червня 2018, 15:53

Пацани всьо добре доки добре,доки здорові і є нерухомість подарована а от недай бог щось станеться офігієте і з медицини і з податків і провірок на бізнес...тому не кажіть ГОП

AVP_6
Ім'я:Антон
Дякував (ла): 7 рази
Подякували: 20 рази
Контактна інформація:

Повідомлення AVP_6 » Вів, 19 червня 2018, 15:54

Dexter писав:
Вів, 19 червня 2018, 15:42
.... допоки твій бізнес не пересікається з бізнесом дружини прокурора,сбушніка,податківця,судді
це факт - мінуси свої є, але як не пробувати то і нічого взагалі не буде тоді.
Та і хто мішає працювати в чомусь маленькому але прибутковому, от я дивився один москальський ютуб-канал
там чувак реставрує машини старі (там волги 21-і, всякі жиги і тд) і возить в німеччину продавати
так він казав - шо оці оголошення на mobile.de і інших сайтах не дають нічого
а реально продається машина тільки тоді коли ти на ній сам приїхав на якийсь фестиваль раритетних машин
ну от чим не бізнес? Чуваку з росії вигідно а нам тут за 100км від кордону ні?
просто в нас народ лінивий і думає що хтось сам йому гроші принесе

Speedo
Ім'я:Орест
Дякував (ла): 22 рази
Подякували: 19 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Speedo » Вів, 19 червня 2018, 15:55

Dexter пересікається ну і що? І не з одним прокурором і суддею, які возили (і продовжують возити) "контрабас" сюда! А "мої поляки" працюють принципово "чесно і на біло" (ну і умови в працівників - відповідно)!
І, повір, ніякої протекції серд "можновладців" у них немає, бо ж "самі не мєсниє".
Ну і поки що, принаймі все добре.
Та й зараз, ніби не 90-ті, а ті судді вже бояться своєї тіні через люстрацію і тим більше "не афішують" свій бізнес!

andreyclk

Повідомлення andreyclk » Вів, 19 червня 2018, 15:56

Спідо кого там судді бояться?)))))
Ти ше скажи шо поліція взятки не бере

andreyclk

Повідомлення andreyclk » Вів, 19 червня 2018, 15:58

AVP а що погано в тому що людина хоче відпрацювати 8год в день на когось і піти додому знаючи що буде мати хорошу ЗП? Всім треба в бізнес пхатись?

AVP_6
Контактна інформація:

Повідомлення AVP_6 » Вів, 19 червня 2018, 16:00

andreyclk писав:
Вів, 19 червня 2018, 15:50
AVP а от коли тобі стукне 60 і набудові ти [цензура] нікому небудеш потрібен і пенсія в тебе буде 1500 грн от тоді я б хотів з тобою поспілкуватись.Якщо ти сьогодні маєш 2к уо в місяць то повір завжди так небуде!!!
якби ти уважно читав то якраз би помітив що я про це і пишу - шо в 60 я вже наврядчи зможу/захочу працювати так плідно як зараз і тому мені в україні цікавіше бо до 60-ти я маю можливість заробити на все шо більш-менш потрібно для життя на пенсії (дім в селі, якісь трошки заощадження)
звичайно я розумію шо в мене не буде пенсія як в америкосів з поршаками і круізами, але надіюсь що зможу собі відкласти якусь адекватну суму для більш-менш нормального життя.
І тому також я зараз не кидаюсь за роботу де багато платять а стараюсь виділити більше вільного часу і придумати шось таке шо зможе приносити якийсь пасивний дохід з часом.

Jarevych
Тюнінг клуб
Ім'я:Ярік
Дякував (ла): 10 рази
Подякували: 82 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Jarevych » Вів, 19 червня 2018, 16:00

andreyclk писав:
Вів, 19 червня 2018, 15:52
Ярік ,купа дзвінків до дорожників,до комунальників чогось добитись замахаєшся.Після майдану усі боялись і після одного дзвінка в тебе вже все робилось як має бути.Поліція зараз 1 год їде! Віпвли магазин так вони навіть відео з камер не взяли?! Пляшем дальше
згоден, не все ідеально, навіть інколи навпаки, через задницю, але... я бачу рух і рух в правильному напрямку, а те що зараз так є, це інколи наслідки спішки, а інколи наслідки минулого.
Скажем так, я недавно стикнувся з ситуацією, от як в нас в країні після майдану, але в зменшеному маштабі, в маштабі ОСББ, і ти знаєш, я прифігів... на рівні будинку, коли попередник лишив тобі 0 і всіляко палки в колеса ставить, то без 100% підтримки мешканців це розгребти дуже важко, і просто уявив собі то все в маштабі країни, повір, ой як я співчуваю пороху, в нього мало того що нема 100% підтримки, то в нього навіть 50% нема підтримки в вр і уряді, і як би він не робив перестановки, завжди десь буде дірка вилазити, а латати їх то дуже довго.
Ну це так, думки в слух.
Я просто вірю в Краще.
Крітіка я розумію, він для себе вирішив, що там йому буде краще, тут його мало шо тримало, він поїхав, мігрував, я би на таке не підписався, мені цікавіше тут, розвиватись, бачитись з близькими, рідними, мати підтримку друзів, одним сдловом тримає мене багато що, а за кордон я завжди встигну поїхати, просто погуляти)))
Машина не жінка , помилок не пробачає

Speedo
Ім'я:Орест
Дякував (ла): 22 рази
Подякували: 19 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Speedo » Вів, 19 червня 2018, 16:01

Kritik
було би невигідно йому вести той бізнес тут, значить би давно закрився і розпустив свої фірми!
Ясно, що не все йде "гладко" (конкуренція, всі діла). Але, "сидить тут" - значить хоть трохи - але вигідно!
Ви подивіться скільки тут новобудов нових будується, у Львові, для прикладу!
І КУПУЮТЬ ЯК ГАРЯЧІ ПИРІЖКИ! Та черги стоять до тих забудовників (навіть при всіх іхніх халтурах)!
Всі хочуть мати хату у Львові!
Що, скажеш, самі "айтішникі"? Чи може тільки "діти дипутатів і судей"?
Було би зле, нічого би не будувалося і не продавалося, від слова "ВЗАГАЛІ"!
andreyclk
не знаю, я поліцаям хабарі не пропонував, але з тих випадків, що спілкувався з "новою поліцією" - враження тільки позитивні (хоч і не без зауважень). Ясно, що є серед них виродки (людей набрали звідусюди, хтось колись працював в "епіцентрі", хтось взагалі був без роботи і починають зловживати, бо відчули "владу" і мають "рагульську натуру"), але такі потроху будуть відсіюватись!
Востаннє редагувалось Вів, 19 червня 2018, 16:05 користувачем Speedo, всього редагувалось 2 разів.

AVP_6
Контактна інформація:

Повідомлення AVP_6 » Вів, 19 червня 2018, 16:02

andreyclk писав:
Вів, 19 червня 2018, 15:58
AVP а що погано в тому що людина хоче відпрацювати 8год в день на когось і піти додому знаючи що буде мати хорошу ЗП? Всім треба в бізнес пхатись?
та нічого поганого нема - тільки за таку робота платять мало як в штатах так і у нас.
Люба високооплачувана робота вимагає більше творчості чи креативу чим відпрацьованого часу.
Ти думаєш Біл Гейтс працював десь на заводі по 8год?

andreyclk

Повідомлення andreyclk » Вів, 19 червня 2018, 16:03

Speedo писав:
Вів, 19 червня 2018, 16:01
Kritik
було би невигідно йому вести той бізнес тут, значить би давно закрився і розпустив свої фірми!
Ясно, що не все йде "гладко" (конкуренція, всі діла). Але, "сидить тут" - значить хоть трохи - але вигідно!
Ви подивіться скільки тут новобудов нових будується, у Львові, для прикладу!
І КУПУЮТЬ ЯК ГАРЯЧІ ПИРІЖКИ! Та черги стоять до тих забудовників (навіть при всіх іхніх халтурах)!
Всі хочуть мати хату у Львові!
Що, скажеш, самі "айтішникі"? Чи може тільки "діти дипутатів і судей"?
Було би зле, нічого би не будувалося і не продавалося, від слова "ВЗАГАЛІ"!
Купуються квартири перекупами ше на стадії будівництва ,а реальні продажі пічальніші.Маклерів перепитай

andreyclk

Повідомлення andreyclk » Вів, 19 червня 2018, 16:05

AVP_6 писав:
Вів, 19 червня 2018, 16:02
andreyclk писав:
Вів, 19 червня 2018, 15:58
та нічого поганого нема - тільки за таку робота платять мало як в штатах так і у нас.
Люба високооплачувана робота вимагає більше творчості чи креативу чим відпрацьованого часу.
Ти думаєш Біл Гейтс працював десь на заводі по 8год?
До чого тут високоплачувана?
Зарплата має бути така щоб не передивав чи дотянеш до наступної і відложив собі раз в рік на моря.Про нерухомість казати?!
Заїдь на заводи скажи людям шо вони ліниві і ніфіга нероблять
Востаннє редагувалось Вів, 19 червня 2018, 16:06 користувачем andreyclk, всього редагувалось 1 раз.

AVP_6
Контактна інформація:

Повідомлення AVP_6 » Вів, 19 червня 2018, 16:05

andreyclk писав:
Вів, 19 червня 2018, 15:53
Пацани всьо добре доки добре,доки здорові і є нерухомість подарована а от недай бог щось станеться офігієте і з медицини і з податків і провірок на бізнес...тому не кажіть ГОП
от якраз про це ми також говоримо і я тут писав раніше, шо один тільки є мінус в нашій країні - те що можна за один раз/хвилину/годину втратити все, чого в польщі не буде бо людина застрахована.
Але так як живемо/мусимо жити тут - то працюємо на тих умовах які нам диктує держава і нікуди ми від того не дінемось.

Kritik
Ім'я:Саша
Номер:KR
Дякував (ла): 23 рази
Подякували: 79 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Kritik » Вів, 19 червня 2018, 16:07

розкажу вам приклад, який мені розказав кредитний радник, який абсолютно безплатно вів мою справу в оформленні кредиту
йому платить банк

приїхала молода пара, яка в україні працювала за заводі в золочеві, шось похоже на фуджікуру і ледве зводила кінці з кінцями
продали якусь там девятку, гроші в кишеню і в польщу
зняти квартиру і пішли на роботу в LIDL
кожен з них має офіційну роботу, мед.страхівку, відпустку і т.д...
і получає кожен з них по 2500 чи 2600 зл !на руки!
тобто дохід сім"ї 5000-5200 зл в місяць

пішли вони до цього радника, подали доки в банки і їм ДАЛИ кредит на 2-х кмінатну квартиру, і за кредит за 48м к.в квартиру вони платять 1350 зл в місяць
продали якусь там квартиру бабціну в тому Золочеві, і за ті гроші зробили ремонт

шо ми маємо
5000 заробіток чистий на руки - 1350(кредит) - 350(комуналка) - 60 (світло) - 40 (інтернет) = 3200 зл їм лишається на життя

890 баксів в них лишається
!ЛИШАЄТЬСЯ!

не заробляється з всякими "нехай"
не комбінується
не ведеться бізнесу
вони не є ІТшніками, геніями і вундеркіндами

3200 - 800 зл на продукти на сім"ю в місяць = 2400зл

2400 - 900 зл на інші витрати (шмотки, кіно, кафе, мобілка, і інші вибади) = 1500 зл

1500 зл вони можуть відложити в місяць, не напрягаючись
працюючи на самій мінімальній зарплаті, на самій простій роботі яка тільки може бути, не знаючи міста і т.д...

вот скажіть тепер мені, чи можлива така схема в україні? скільки людина заробляє на касі в сільпо? який % кредиту? яка ціна квартири? комуналка + життя? і скільки в цих людей залишиться після всього?

а чи залишиться шось взагалі?
та взагалі чи будуть вони в змозі взяти той кредит на хату? і жити при цьому? не існувати а жити?

кароче....

andreyclk

Повідомлення andreyclk » Вів, 19 червня 2018, 16:08

AVP_6 писав:
Вів, 19 червня 2018, 16:05
andreyclk писав:
Вів, 19 червня 2018, 15:53
от якраз про це ми також говоримо і я тут писав раніше, шо один тільки є мінус в нашій країні - те що можна за один раз/хвилину/годину втратити все, чого в польщі не буде бо людина застрахована.
Але так як живемо/мусимо жити тут - то працюємо на тих умовах які нам диктує держава і нікуди ми від того не дінемось.
Що нас тримає ураратріотизм?
Булиб діти менші мене би фіг тут втримав і пофіг скільки працювати.Знайомий виїхав до америкосів сімєю і не жаліє.Може колись з набитими кишенями уо і вернетяся сюди на пенсію ,скаже що тут краще...краще коли ти ситий і в теплі

AVP_6
Контактна інформація:

Повідомлення AVP_6 » Вів, 19 червня 2018, 16:09

andreyclk писав:
Вів, 19 червня 2018, 16:05
До чого тут високоплачувана?
Зарплата має бути така щоб не передивав чи дотянеш до наступної і відложив собі раз в рік на моря.Про нерухомість казати?!
Заїдь на заводи скажи людям шо вони ліниві і ніфіга нероблять
я наприклад не знаю ні однієї сімї яка би цього року на море не їхала через відсутність грошей.
Так багато хто не їде - але в когось дитина народилась, в когось родичі захворіли - але шоб не було грошей на море такого я вже давно не чув.
Хіба може не на балі а десь в болгарію ти морем не рахуєш :-)

andreyclk

Повідомлення andreyclk » Вів, 19 червня 2018, 16:10

Крітік от і я прошо : питання не в цінах а в тому скільки тобі ЗП залишається!!!

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 13 гостей