что ты имеешь ввиду?21043 SW писав:С такой формулой Ты бы на работу спокойно бы не доехал
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Філтр нульового опору
Re: Філтр нульового опору
21043 SW писав:У меня клиентов нет
ну как же ДМС? разве вы не делаете тюнинг?
кстати расскажи что ты делал в своей октавии?
я знаю теперешнего ее хазяина :)
на главной странице http://www.dms.in.ua/ ты слева или справа? :)
- Yelik
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 24 рази
- Контактна інформація:
Може доцільніше задуматись над встановленням 16 клапанної голови?Airo писав:работа по установки 4 дросселей + полировка впуска/выпуска+прошивка ЭБУ на Logan 1.6 8 клапанов.
Зліва.Airo писав:на главной странице http://www.dms.in.ua/ ты слева или справа?
volleyball.lviv.ua/blog/
так я ж чисто теоретично.Yelik писав:Може доцільніше задуматись над встановленням 16 клапанної голови?
япевнений що з головою буде не меньше мороки.

- 21043 SW
- Ім'я:Юрий
- Номер:ВС6666АК
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
При тех доработках которые Ты описал в спокойном режиме езить будет трудноAiro писав:что ты имеешь ввиду?

НадоелоAiro писав:ну как же ДМС? разве вы не делаете тюнинг?

Есть тема на форуме, писать долго, проше при личной встречиAiro писав:кстати расскажи что ты делал в своей октавии?

В этом что есть, прибавки было бы по более и расход нормальный бы осталсяYelik писав:Може доцільніше задуматись над встановленням 16 клапанної голови?

Звідки знаєшь?Yelik писав:Зліва.

Dynamic Sport Latvia
ну так главное что бы ездило. когда я описал эту формулу, как ты ее назвал, я думал я там что-то лишнего ляпнул и что машина просто не поедет.21043 SW писав:При тех доработках которые Ты описал в спокойном режиме езить будет трудно
а чудеса бывают? больше мощи на том же количестве бензы?21043 SW писав:В этом что есть, прибавки было бы по более и расход нормальный бы остался
если поиграться с прошивкой то может расход увеличиться и не на много.
Хотя ХЗ. Я не могу аргументировано спорти на эту тему.
а у вас проходят встерчи клуба?21043 SW писав:Есть тема на форуме, писать долго, проше при личной встречи
в мне зустрічне питання. що таке інжектор? відповідь ніби очевидна - це впорск пального в цилінр. А от тут головний нюанс. чи дійсно впорск проходить безпосередньо в камеру згоряння? Я скажу чесно, не знаю як то зроблено. Моя логіка така. Якщо впорск іде безпосередньо в камеру згоряння, тоді через впускні клапана проходить тільки повітря. Якщо так то встановлення 4дроселей дать набагато якісніше поступлення повітря а ЕБК+форсунки зроблять свою справу. Встановленням 16клап голови ми добємось того ж ефекту - буде збільшена пропускна спроможність впускного колектора за рахунок чого також буде покращена подача повітря. Єдина питання залишаеться з випуском...напевно було б непогано на випуск більше клапанів.Yelik писав:Може доцільніше задуматись над встановленням 16 клапанної голови?
Залишається якимось чином порахувати який з методів дасть більше потужності, а також складність виконання доробок, плюс кілкість тих доробок і не забуваєм фінансову сторону.
Це моє ІМХО. Покритикуйте.
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
Бензин і повітря перед тим як попасти в камеру згоряння мають добре перемішатися.Airo писав:чи дійсно впорск проходить безпосередньо в камеру згоряння?
На дроселях впуск повітря в кожен циліндр відбувається окремо і незалежно від сусідніх циліндрів. На звичайному однодросельному впуску є щось типу ресівера. Там сусідні циліндрі вносять завади в роботу інших циліндрів.
Саме тому на дроселях маєм паровозну тягу з самих низьких оборотів, дуже хороший холостий навіть на мегазлих валах - чого нереально добитися на ресівері (IMHO) і максимальну віддачу на високих оборотах.
Ті хто говорить про важкість їзди на дроселях по місту - дуже сильно помиляються, і просто ніколи не їздили на дроселях.

p.s. Йдеться звичайно про нормально настроєні дроселя. Хто їх дійсно вміє настроювати у Львові я незнаю.
так форсунки ж під тиском розпиляють бензу напевно тоді прохоидть змішування.vovka писав:Бензин і повітря перед тим як попасти в камеру згоряння мають добре перемішатися.
Я собі то уявляю як дезедороант розпиялє під тиском рідину
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
так розпиляють на в камері згоряння а ще до неї. перед клапаном.Airo писав:так форсунки ж під тиском розпиляють бензу напевно тоді прохоидть змішування.
Я собі то уявляю як дезедороант розпиялє під тиском рідину
- Black
- Ім'я:Дмитро
- Дякував (ла): 4 рази
Airo. vovka, прав смесь ,в впуск. коллекторе смешиваеться .
З повагою Black.
- Apokalipsis
- Ім'я:Ігор
Ага після того потужність буде збільшена до 1200к.с і буду за 2 секунди до 100 розганятись,тільки мости приварю шоб не повідліталиAiro писав:в тебе стара сієра, давай на ній проведемо експеримент

Wole pchac Forda, niz jezdzic BMW!
будем знать :)
вот что нагуглил
http://injector.in.ua/ru_articles_injec ... gatel.html
выходит каждый прав, по-своему 
вот что нагуглил
http://injector.in.ua/ru_articles_injec ... gatel.html
Код: Виділити все
В инжекторном двигателе впрыск топлива в воздушный поток осуществляется специальными форсунками, расположенными либо на месте карбюратора (впускном коллекторе) — «моновпрыск», либо недалеко от впускного клапана каждого цилиндра (как правило, конструктивно во впускном коллекторе) — «распределённый впрыск» (он же многоточечный "коллекторный"), либо в головке цилиндров, и впрыск происходит в камеру сгорания — «прямой впрыск».

- Black
- Ім'я:Дмитро
- Дякував (ла): 4 рази
Конечно у меня на заставке то ж прямой впрыск показывает.В системе Комонрейл то ж насос форсунки (дизель )стоят та же муть!!!Airo писав:выходит каждый прав, по-своему
Airo, Многовато нафлудили не по теме создавай отдельно потрендим ,за автора обидно!!!

З повагою Black.
да я не знаю что в этой отдельной теме писать :)
давай в аську
давай в аську
Apokalipsis писав:тільки мости приварю шоб не повідлітали
Нэ, ну то ясно. Зробимо підготовку як має бути.
Поприваюєм все. Навіть колеса щоб не повідривались :)
вчера смотрел передачу по каналу дискавери.
там берут стоковую машину и готовят ее к гонкам.
так там взяли шевролет кобальт.
поставили ее на стенд, замеряли крутящий момент и лошадей.
потом поставили нулевик и прямоток опять замеряли.
я был поражен результатами - крутящий момент поднялся на 30, лошади на 19. Теперь я уже сомневаюсь что правильно услышал. конечно этим не ограничелось, но дальше я уже не слушал - я был в шоке.
Оказывается прямоток и нулевик это сила :)
я начинаю задумываться а не поставить ли и мне все это.
благо у меня всего один лямбда который стоит сразу на выпуске, поидее если нетрогать то и ЭБУ перешивать не надо будет.
Единственное на моей совести удаление катализатора, что повлечет за собой ухудшение экологичских параметров. Правда у меня всего ЕВРО 2.
там берут стоковую машину и готовят ее к гонкам.
так там взяли шевролет кобальт.
поставили ее на стенд, замеряли крутящий момент и лошадей.
потом поставили нулевик и прямоток опять замеряли.
я был поражен результатами - крутящий момент поднялся на 30, лошади на 19. Теперь я уже сомневаюсь что правильно услышал. конечно этим не ограничелось, но дальше я уже не слушал - я был в шоке.
Оказывается прямоток и нулевик это сила :)
я начинаю задумываться а не поставить ли и мне все это.
благо у меня всего один лямбда который стоит сразу на выпуске, поидее если нетрогать то и ЭБУ перешивать не надо будет.
Единственное на моей совести удаление катализатора, что повлечет за собой ухудшение экологичских параметров. Правда у меня всего ЕВРО 2.
- Apokalipsis
- Ім'я:Ігор
Постав фільтр від противогаза і буде євро 4!!!Airo писав:Единственное на моей совести удаление катализатора, что повлечет за собой ухудшение экологичских параметров. Правда у меня всего ЕВРО 2.

Wole pchac Forda, niz jezdzic BMW!
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість