поставити дроселя як приклад )) паровозна тяга з низів і до відсічки при нормальній настройці.Airo писав:Но я бы с большим удовольствием порассуждал где взять крутящий момент, без расточки двигателя.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Філтр нульового опору
- vovka
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
- Black
- Ім'я:Дмитро
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 0
Re: Філтр нульового опору
Не ты один!Airo писав:Я теоретик
Airo писав:Если бы пришлось ставить, долг бы думал с какой стороны подойти

З повагою Black.
- Apokalipsis
- Ім'я:Ігор
- Дякував (ла): 0
ну тоді зніми всю вихлопну систему і подивишся як буде їхати,буде перти як дурна,тобто зменшиться опір газів об каталізатори,і глушники,що в свою чергу не буде грузити двигун! Заціни в машині Де лореан або ді ем сі 12 стоїть двигун путужністю 180 к.с. але після установки каталазаторів і т.д залишилось всього 130! ось і вся математикаvovka писав:все неправильно..
можеш поставити хоть трубу на 100 мм на вихлоп замість скажем штатної 40 мм - машина від того швидше не поїде..

Wole pchac Forda, niz jezdzic BMW!
- vovka
- Контактна інформація:
знімав, дивився.. ще 3 роки назад.. нічого не перло.. тільки гуділо на весь районApokalipsis писав:ну тоді зніми всю вихлопну систему і подивишся як буде їхати

Правда в мене нема і небуло всяких каталізаторів.
Ти помоєму говорив про прямоточну банку ? Причому тут мотори штучно задушені під екологічні норми з різними каталізаторами і т.п. ?Apokalipsis писав:Заціни в машині Де лореан або ді ем сі 12 стоїть двигун путужністю 180 к.с. але після установки каталазаторів і т.д залишилось всього 130! ось і вся математика
Постав туда нормальний вихлоп, настрой.. потім постав туда більшу трубу і прямоточний баняк, настрой.. порівняй.. думаю різниця буде дуже маленька.
- Apokalipsis
в мене стоїть каталізатор і два глушака і почитай свої словаНа гонках в Рівному Саня мені відкрутив глушак. Я чогось до того скептично поставився. Але..
Чесно сказати - ефект на моєму валу є. Двигун куда легше крутиться. Перша передача крутиться без проблем десь на 4-5км/год далі чим з глушаком.
Чесно сказати - ефект на моєму валу є. Двигун куда легше крутиться. Перша передача крутиться без проблем десь на 4-5км/год далі чим з глушаком.

- vovka
- Контактна інформація:
Apokalipsis,
підловив.. але в мене стояв верховий распредвал а вихлоп був повністю стандартний. Мотор видавав більше коней і треба було більше повітря і відповідно інший вихлоп.. можливо тому я відчував ефект при відкручуванні заднього баняка.. хотя може це було і самовнушеніє :)

- Apokalipsis
от про то я і говорю,шо без того гавна більше кобил :) я хочу поставити трубу і баняк,без каталізатора і ше одного глушника! ну і присобачити нульвоик,
думаю буде 130 сил(стандартних 120)

- 21043 SW
- Ім'я:Юрий
- Номер:ВС6666АК
- Контактна інформація:
Apokalipsis, Без обид, но мой комментарий: Убейся об стену.
Тебе народ 5 страниц норманой инфы дал + 2 страницы флуда, а Ты про свое.
Не каждый прямоток полезен двигателю, поменяется наполнение цилиндров, нет резонансной волны и ПЕСЕЦ, уже ни кто ни куда не едет.
А с прямотоком и 0-фильтром Ты ни когда не снимешь 10 л.с. Плачу Тебе замеры на Киевском стенде, до и после установки, если не добавилось, Ты мне возвращаешь все деньги
Лучше сделать нормальную капиталку, поставить фирменные запчасти и она лучше поедет, чем поставить перделку
Тебе народ 5 страниц норманой инфы дал + 2 страницы флуда, а Ты про свое.
Не каждый прямоток полезен двигателю, поменяется наполнение цилиндров, нет резонансной волны и ПЕСЕЦ, уже ни кто ни куда не едет.
А с прямотоком и 0-фильтром Ты ни когда не снимешь 10 л.с. Плачу Тебе замеры на Киевском стенде, до и после установки, если не добавилось, Ты мне возвращаешь все деньги

Лучше сделать нормальную капиталку, поставить фирменные запчасти и она лучше поедет, чем поставить перделку

Dynamic Sport Latvia
vovka писав:поставити дроселя як приклад
це мається на увазі дроссельна заслонка? чи щось інше?
- vovka
- Контактна інформація:
4 дросельний впуск.Airo писав:це мається на увазі дроссельна заслонка? чи щось інше?
зараз я говорю про інжектор. я правильно розумію, то будуть окремі дросельні заслонки на кожен циліндр, які будуть підключені до педалалі газу і будуть подавати повітря окремо в кожен циліндр?vovka писав:4 дросельний впуск
з карбюратором я собі то не уявляю. ну хабі 4 карбюратора на кожен цилінрд :)
- Black
Дроселя по моему на карбе только стоят!!!Airo писав:зараз я говорю про інжектор

Airo Поймаешь Вовку попроси капот открыть бедет интерестно на карбы глянуть!!!!

З повагою Black.
- vovka
- Контактна інформація:
ну так.Airo писав:зараз я говорю про інжектор. я правильно розумію, то будуть окремі дросельні заслонки на кожен циліндр, які будуть підключені до педалалі газу і будуть подавати повітря окремо в кожен циліндр?
там ще простіше. мої 4 дросельні карби:Airo писав:з карбюратором я собі то не уявляю. ну хабі 4 карбюратора на кожен цилінрд
Мені наприклад теж цікаво яким чином можна отримати збільшений момент на малому обємі не збільшуючи обороти.
vovka писав:мої 4 дросельні карби
клас!
думаю що на інжектор це буде поставити набагато складніше.
якщо взагалі можливо в умовах львова. Це 100 пудово заміна прошивки ЕБУ. Це як мінімум ще один датчик положення дросельної заслонки.
Black писав:Дроселя по моему на карбе только стоят!!!
уверяю тебя ты ошибаешься.
разнича только в том что что на карбе через дросель проходит уже готовая смесь, а в инжекторе он дозирует только воздух, а потом ЭБУ впрыскивает бензу из расчета полученных данных с датчика дроссельно йзаслонки температуры воздуха плюс наверное адаптационный коефициент и возможно еще что-то.
- Black
УгуAiro писав:уверяю тебя ты ошибаешься

З повагою Black.
- 21043 SW
- Ім'я:Юрий
- Номер:ВС6666АК
- Контактна інформація:
Реально, было бы желаниеAiro писав:думаю що на інжектор це буде поставити набагато складніше.
якщо взагалі можливо в умовах львова. Це 100 пудово заміна прошивки ЕБУ.

Dynamic Sport Latvia
- Apokalipsis
Заціни в машині Де лореан або ді ем сі 12 стоїть двигун путужністю 180 к.с. але після установки каталазаторів і т.д залишилось всього 130! ось і вся математика21043 SW писав:А с прямотоком и 0-фильтром Ты ни когда не снимешь 10 л.с. Плачу Тебе замеры на Киевском стенде, до и после установки, если не добавилось, Ты мне возвращаешь все деньги
А в мене стоїть 1 каталізатор + 2 глушитиля,тому я думаю 10 кобил має легко знятись(тобто номінальна путужність двигуна більша без того всього)

21043 SW писав:Реально, было бы желание
ну я прав насчет ЭБУ.
Apokalipsis писав:Заціни в машині Де лореан або ді ем сі 12 стоїть двигун путужністю 180 к.с. але після установки каталазаторів і т.д залишилось всього 130! ось і вся математика
А в мене стоїть 1 каталізатор + 2 глушитиля,тому я думаю 10 кобил має легко знятись(тобто номінальна путужність двигуна більша без того всього)
забудь про вирізання катализатора і резонатора - просто постав собі cut-out. Це простіше, дешевше, а ефект має бути той самий
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей