Чи сам чекає як йому скажуть

PS: схему з 6м, доречі, запропонував сам знаючий :))))
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
"Как єто?" і 2 і 3 їдуть в 1 - зліва від Тебе ТОбі ж назустріч!?!?\* одного (3) ти пропускаєш, а іншого (2) - ні. Чим вони різні?
тим що один їде тобі на зустріч, а інший в тому ж напрямку що й ти. У випадку ПДР це різні речі і правила застосовуються різні
Ну це ти заікнувся що ще може прилягати зліва під кутом 90градусів. Так як домальлвувати з тела важко то я описав примітку що таке 6.стосовно 6, я вже замахався вгадувати твої задачки, якшо шось міняєш - малюй. бажано однозначно. якшо я правильно зрозумів то 6 пропускає мене, бо п 16.12 так говорить. я наближаюсь до нього праворуч.
Отже ви з зустрічним один одного не пропускаєте? Чи все таки хтось виїхавши на перехрестя зупмниться щоб інший його обїхав чи просто могне що їдь. РОзїзд правми бортами не приймається бо повернемось до Шувару.\*А випадок коли 3 на 4. Ти його не пропускаєш бо він зустрічний і повертає вліво.
\*Так ти при розвороті чи на 2 їдеш також йому зустрічний і вліво повертаєш.
саме так. ми вже тут розжовували чому у п 16.13 зроблено виключення, а саме "прямо або праворуч".
бо коли два зустрічники повертають ліворуч на рівнозначній дорозі чим керуватись хто "головніший"???
Я так розумію то питання мені.ти їдеш 4-5, я 1-6. хто повинен дати дорогу?
Тому я і прошу тебе пояснити чому !!!для тебе!!! 2 і 3 є не рівноправними лівими.
bossjara писав: ↑Сер, 06 грудня 2017, 11:38Пропускаю того хто зліва, тому що так кажуть ПДР. Крапка. Українською по білому написано - якщо повер аєш ліворуч, пропусти того, хто повертає праворуч.
По розвороту, той самий пункт. Оскільки 2 це не є зустрічний тобі напрямок, то пропускати їх не потрібно. І от як раз після виїзду на перехрестя вони не стають тобі памєхайсправа. Для тих хто їде з 2 - 16.12. для тебе(з1) перевага - їдеш і розвертаєшся.
І все що ми тут писали стосується рівнозначного перезрестя! Без головної і другорядної, всі дороги рівнозначні
На левандівці є світлрфори і знаки, не плутайте!!!
Тому ти одного пропускаєш а іншого ні бо обоє рухаються ліворуч в зустрічному напрямку...?bossjara писав: ↑Чет, 07 грудня 2017, 18:07а що, авто яке рухається у зустрічному напрямку не може одночасно бути розташованим зліва від тебе?
ще раз, і останній:
2 - авто що наближається до перехрестя ліворуч(з лівого боку відносно мене) і рухається у попутному(мені) напрямку
3 - авто що наближається до перехрестя ліворуч і рухається у зустрічному напрямку
...
bossjara писав: ↑Вів, 05 грудня 2017, 18:47![]()
на знаки пріоритету і світлофори не дивимось!!!
...
зелений ЖИП схожий на лєхус їде нам на зустріч, до перехрестя він наближається із зустрічного нам напрямку, і РОБИТЬ ПОВОРОТ ПРАВОРУЧ(НАПРАВО) , тому в даному випадку пункт 16.13.
якщо так не ясно, ну тоді я не знаю![]()
ееее... цей во... а хочете прикол? Добрииий дееень! Дообрий деееень!...bossjara писал(а): ↑Чт, 07 дек 2017, 18:07
а що, авто яке рухається у зустрічному напрямку не може одночасно бути розташованим зліва від тебе?
ще раз, і останній:
2 - авто що наближається до перехрестя ліворуч(з лівого боку відносно мене) і рухається у попутному(мені) напрямку
3 - авто що наближається до перехрестя ліворуч і рухається у зустрічному напрямку
...
Тому ти одного пропускаєш а іншого ні бо обоє рухаються ліворуч в зустрічному напрямку...?
Ну я й не мав на увазі що то одному перехресті. Хочу зрозуміти при якому куті в тебе зустрічний перестає бути таким і стає не таким - просто лівим.
мабуть ти мав на увазі зустрічно!?bossjara писав: ↑Вів, 12 грудня 2017, 13:41все значно простіше. якшо авто рухається тобі на зустріч - воно зустрічне, якшо "від тебе" то попутне, якшо перепендикулярно, чи близько до перпендикуляра - то перпендикулярно зліва\справа
146 гадусів ближче до 180, тобто скоріш перпендикулярно, але треба бачити ситуацію вживу
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей