Amadej писав: їх і не в Україні роблять
а всі везуть зза бугра
де дорожче там просто більший ланцюг кормушки
так і є.
10200 гуд ціна
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Amadej писав: їх і не в Україні роблять
а всі везуть зза бугра
де дорожче там просто більший ланцюг кормушки
То що - якщо хтось може щось продати дешевше, а покупець, відповідно, дешевше купити - то є зле???. Чи всі мають купувати дорогі запчастини? Як на мене, кожен сам має право вибирати: дорожче і з гарантією, чи дешевше але без гарантії (і без права повернення протягом тих же 2-х тижнів, наприклад). На то і є ринок, щоб був вибір...andrew писав: А Польщу дай Бог скоро перекриють і буде спокій на ринку.. І це стосується не лише автозапчастин..
а ти шо фірма шо ти за пдв питаєш?andrew писав: Amadej ти даш офіційні документи з Пдв..ні..
доброжелатєль який...andrew писав: А Польщу дай Бог скоро перекриють
Буде спокій :)andrew писав: А Польщу дай Бог скоро перекриють і буде спокій на ринку..
Так фірма.. Зробиш всі доки та ще й по ціні, по якій продаєш ??? Давай вгадаю - ні..Amadej писав:а ти шо фірма шо ти за пдв питаєш?andrew писав: Amadej ти даш офіційні документи з Пдв..ні..
я можу продати дорожче апетит можна нагуляти, і гарантію дати і повенення 20 днів...тільки нашо мені старатисяя продати чим подорожче і скидати по 5 грн при першій конкуренції... в мене процент і мені [цензура] на ваші ціни. люди беруть ті самі з/п але набагато дешевше.
Краще продати 10 штук по 30 грн, ніж 2 шт по 60 улавліваєш?
цікаві ви люди, дав вам хорошу ціну, а тут вже цілий мітинг шо дешеве то х*йове і то гамно і ніяких доків немає....
доброжелатєль який...andrew писав: А Польщу дай Бог скоро перекриють
Нормальний кінцевий клієнт купує тут і не iбе собі мозок.. Бо в нього є робота і нема часу економити 30-40 грн..Buts писав:Буде спокій :)andrew писав: А Польщу дай Бог скоро перекриють і буде спокій на ринку..
Але кінцевому споживачу якось влом чекати довго на товар і ще й по дорожчій ціні.
Будуть усі планувати покупки за місяць, квартал.
це Україна.... тут таких прикладів мульйонandrew писав: І на закінчення приклад з життя.. Польський завод виробляє водостічних ринв. Директором представництва на Україні є теж поляк..
Офіс у Львові, Києві, Одесі.. купа бабла в розвиток бренду і участь у виставках..
І тут бац.. наш фацет їде на гуртівню в Польщу, контрою везе, заробляє 8% і давай демпінгувати...
поляк в шокуве і ти це називаєш ринком ???
Де вигiднiше купити один бог знаэ.Якщо поцiкавишся як експлуатують той двумассовий то побачиш що э випадки що новi машини з пробiгом 20-40 тис почувши стукiт iхали мiняти по гарантii.Оффи не признавали то гарантiйними випадками та дуже неохоче мiняли але на вiдновленнi.Коротко то лотерея,буваэ за 100тис по два раза мiняють,буваэ 400 тис без проблем.Тепер про дешевше,зараз Ваг продаэ вiдновленнi деталi,вiзуально новi.Цiна в 2 раза менша,номер такий самий але букви э якiсь,не памятаю вже iх.Так що дешевше можна найти також геморой.andrijjj писав:кому де підходить там і купляє, наприклад коли та деталь майже в 2 тисячі різниці получається то ясно шо мені вигідніше там купити
До речі, у цій дискусії мені це питання теж дуже цікаве: запи з польщі ті ж, що й офіційні і робляться на тих же заводах, чи офіційні робляться в одному місці, а польські (назвемо їх так) - у Китаї чи тій же Польщі? Раз тема зайшла про це - буду вдячний за пояснення людей, які "в темі".andrijjj писав: наскільки я зрозумів це одні і ті самі комплекти, просто то офіційно ввезені а ті неофіційно,
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 32 гостей