Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Поможіть вибрати і купити зчеплення
Buts
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Re: Поможіть вибрати і купити зчеплення

Повідомлення Buts » Вів, 28 лютого 2017, 19:50

Amadej писав: їх і не в Україні роблять
а всі везуть зза бугра
де дорожче там просто більший ланцюг кормушки

так і є.
10200 гуд ціна

andrew
Ім'я:Андрій
Стать:чоловік
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 47 рази
Контактна інформація:

Повідомлення andrew » Вів, 28 лютого 2017, 20:39

Amadej ти даш офіційні документи з Пдв..ні..
А от ті хто офіційно везуть дадуть, тому що величезні гуртівні..
А Польщу дай Бог скоро перекриють і буде спокій на ринку.. І це стосується не лише автозапчастин..
Колись мені сказали хорошу річ..Нема чого економити клієнта кошти, бо один якись попандос..ти в мінусі і по баблу і швидше за все по клієнту..

Vasiliyyy
Ім'я:Василь
Дякував (ла): 276 рази
Подякували: 91 рази

Повідомлення Vasiliyyy » Вів, 28 лютого 2017, 20:57

andrew писав: А Польщу дай Бог скоро перекриють і буде спокій на ринку.. І це стосується не лише автозапчастин..
То що - якщо хтось може щось продати дешевше, а покупець, відповідно, дешевше купити - то є зле???. Чи всі мають купувати дорогі запчастини? Як на мене, кожен сам має право вибирати: дорожче і з гарантією, чи дешевше але без гарантії (і без права повернення протягом тих же 2-х тижнів, наприклад). На то і є ринок, щоб був вибір...

Amadej

Повідомлення Amadej » Вів, 28 лютого 2017, 22:39

andrew писав: Amadej ти даш офіційні документи з Пдв..ні..
а ти шо фірма шо ти за пдв питаєш?

я можу продати дорожче апетит можна нагуляти :happy , і гарантію дати і повенення 20 днів...тільки нашо мені старатисяя продати чим подорожче і скидати по 5 грн при першій конкуренції... в мене процент і мені [цензура] на ваші ціни. люди беруть ті самі з/п але набагато дешевше.

Краще продати 10 штук по 30 грн, ніж 2 шт по 60 улавліваєш?

цікаві ви люди, дав вам хорошу ціну, а тут вже цілий мітинг шо дешеве то х*йове і то гамно і ніяких доків немає....
andrew писав: А Польщу дай Бог скоро перекриють
доброжелатєль який...

Buts

Повідомлення Buts » Сер, 01 березня 2017, 00:30

andrew писав: А Польщу дай Бог скоро перекриють і буде спокій на ринку..
Буде спокій :)

Але кінцевому споживачу якось влом чекати довго на товар і ще й по дорожчій ціні.
Будуть усі планувати покупки за місяць, квартал.

andrew
Контактна інформація:

Повідомлення andrew » Сер, 01 березня 2017, 11:20

Amadej писав:
andrew писав: Amadej ти даш офіційні документи з Пдв..ні..
а ти шо фірма шо ти за пдв питаєш?

я можу продати дорожче апетит можна нагуляти :happy , і гарантію дати і повенення 20 днів...тільки нашо мені старатисяя продати чим подорожче і скидати по 5 грн при першій конкуренції... в мене процент і мені [цензура] на ваші ціни. люди беруть ті самі з/п але набагато дешевше.

Краще продати 10 штук по 30 грн, ніж 2 шт по 60 улавліваєш?

цікаві ви люди, дав вам хорошу ціну, а тут вже цілий мітинг шо дешеве то х*йове і то гамно і ніяких доків немає....
andrew писав: А Польщу дай Бог скоро перекриють
доброжелатєль який...
Так фірма.. Зробиш всі доки та ще й по ціні, по якій продаєш ??? Давай вгадаю - ні..
Гарантію наприклад на Каябу/Сакс ти не можеж дати нормальну.. нє ну можеш хіба потім їх назад в Польщу везти або тупо за свої гроші дати нові аморти..

не люблю коли людина не говорить все до кінця і не пояснить різницю чому тут така ціна, а він як "червоний хрест" може зробити саму пиzдату ціну.
Бо по нормальному це виглядає так :
ціна А - з гарантіє і всіма доками тут
ціна Б - без нічого, бо то контра...

Чому Польщу скоро прикриють??? Все дуже просто..
Вже поляки перестали приймати приватні перекази на свої конто... бо пасуть..
Почали штормити польські фірми транспортні, які везуть товар з Китаю на Україну і товар чудом пропадає перед нашим кордоном..
Скоро візьмуться за повертальщиків Вату з нашої сторони, які щодня для своїх потреб щось там вертають..
Ну і я вже мовчу про тих везунів запчастин, які легковими авто возять їх..
Все до пори до часу.

Чому так має бути, бо саме тоді це можна назвати ринком і конкуренцією, а не бардаком.. В Польщі всі платники ПДВ і на весь товар треба документи і це нормально..

І на закінчення приклад з життя.. Польський завод виробляє водостічних ринв. Директором представництва на Україні є теж поляк..
Офіс у Львові, Києві, Одесі.. купа бабла в розвиток бренду і участь у виставках..
І тут бац.. наш фацет їде на гуртівню в Польщу, контрою везе, заробляє 8% і давай демпінгувати...
поляк в шокуве і ти це називаєш ринком ???

andrew
Контактна інформація:

Повідомлення andrew » Сер, 01 березня 2017, 11:22

Buts писав:
andrew писав: А Польщу дай Бог скоро перекриють і буде спокій на ринку..
Буде спокій :)

Але кінцевому споживачу якось влом чекати довго на товар і ще й по дорожчій ціні.
Будуть усі планувати покупки за місяць, квартал.
Нормальний кінцевий клієнт купує тут і не iбе собі мозок.. Бо в нього є робота і нема часу економити 30-40 грн..
А мозгойоб винесе мозок за 10-20 грн і все одно купить в сусіда Китай, бо сусіду пофіг, що продати :D :D

andrijjj
Ім'я:andrij
Номер:777
Подякували: 1 раз
Контактна інформація:

Повідомлення andrijjj » Сер, 01 березня 2017, 11:28

кому де підходить там і купляє, наприклад коли та деталь майже в 2 тисячі різниці получається то ясно шо мені вигідніше там купити

andrew
Контактна інформація:

Повідомлення andrew » Сер, 01 березня 2017, 11:34

andrijjj ну то ок маєш право але тобі аж після двох сторінок пояснили чому така різниця в ціні і ти свідомо йдеш на таке :-)
хоча я б не йшов..
і найцікавіше по Польщі - воно коли горить завжди стоїть кордон :D :D

andrijjj
Контактна інформація:

Повідомлення andrijjj » Сер, 01 березня 2017, 11:42

я все розумію, коштували би воно б дешевше то звичайно купляв би тут, але з такою ціною при наймі для мене вибір не великий

cat-yellow
Ім'я:Михайло
Дякував (ла): 222 рази
Подякували: 72 рази

Повідомлення cat-yellow » Сер, 01 березня 2017, 11:44

andrew, тисну руку! :beer

САХАР
Ім'я:А
Дякував (ла): 11 рази
Подякували: 102 рази

Повідомлення САХАР » Сер, 01 березня 2017, 11:52

170 долл комплект б.у.гарантія на поставити.
Запчастини,ремонт та діагностика б.у.VAG

Amadej

Повідомлення Amadej » Сер, 01 березня 2017, 12:14

andrew,
вкорте переконуюся що українська жаба то з народження

andrew
Контактна інформація:

Повідомлення andrew » Сер, 01 березня 2017, 12:26

Amadej та до чого тут жаба ???
Мені пофігу на чиїхось клієнтів, бо якщо я переманюю то тільки кращими послугами чи товарами, а не ціною.. на відміну від більшості
В мене по всій Україні єдина цінова політика... дешевше можуть хіба продати партнери своїм клієнтам (друзям, колегам) і я свідомо йшов до того. бо знаю для чого це..
Але от лажа - вироби, які запускались спеціально для мене тепер на ринку продають інші уроди і звичайно, що дешевше і без гарантій..
І в кінцевому - пострадає виробник, бо я поступово забю куй і не буду дані позиції продавати, і клієнт, бо якщо в нього щось станеться чел пропаде, а я гордо скажу - Іди на [цензура] туди де купував :D :D

Romko
Ім'я:Роман
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 29 рази

Повідомлення Romko » Сер, 01 березня 2017, 12:45

andrew писав: І на закінчення приклад з життя.. Польський завод виробляє водостічних ринв. Директором представництва на Україні є теж поляк..
Офіс у Львові, Києві, Одесі.. купа бабла в розвиток бренду і участь у виставках..
І тут бац.. наш фацет їде на гуртівню в Польщу, контрою везе, заробляє 8% і давай демпінгувати...
поляк в шокуве і ти це називаєш ринком ???
це Україна.... тут таких прикладів мульйон :facepalm
приклад з життя: чувак офф представник відомої фірми в західному рег. України, йшов до того довго, купа бабла, виставки, все офф... і тут чудік вискакує в Рівному який завозить цілі фури товару з Польщі контрабасом і при тому регулярно, навіть не стидаючись виставляти логотип і товар в себе на сайті :facepalm - відповідно демпінгує овер 10% - і в нього все помазано, податкова, митниця і т.д. - і що ти думаєш? вже 3 роки з ним нічого не можуть зробити :facepalm ... та куда нам ще до Європи? :shout :facepalm

САХАР
Ім'я:А
Дякував (ла): 11 рази
Подякували: 102 рази

Повідомлення САХАР » Сер, 01 березня 2017, 12:48

andrijjj писав:кому де підходить там і купляє, наприклад коли та деталь майже в 2 тисячі різниці получається то ясно шо мені вигідніше там купити
Де вигiднiше купити один бог знаэ.Якщо поцiкавишся як експлуатують той двумассовий то побачиш що э випадки що новi машини з пробiгом 20-40 тис почувши стукiт iхали мiняти по гарантii.Оффи не признавали то гарантiйними випадками та дуже неохоче мiняли але на вiдновленнi.Коротко то лотерея,буваэ за 100тис по два раза мiняють,буваэ 400 тис без проблем.Тепер про дешевше,зараз Ваг продаэ вiдновленнi деталi,вiзуально новi.Цiна в 2 раза менша,номер такий самий але букви э якiсь,не памятаю вже iх.Так що дешевше можна найти також геморой.
Запчастини,ремонт та діагностика б.у.VAG

andrew
Контактна інформація:

Повідомлення andrew » Сер, 01 березня 2017, 13:43

Romko але олені Поляки не розуміють, шо ринок більше не перетравить, а працювати з такими фірмами не сильно народ і хоче. бо завтра прийде такий самий з Волині і вкладе в два рази більше ніж з рівного і буде ще більше валити ціну :D :D
Знаю які мінімум дві фірми таких, які зараз ніфіга не можуть тут продавати, бо так засрали своє імя, що ніхто вже не хоче братись за таке :-)

Zapchast_Lviv
Ім'я:Ілля

Повідомлення Zapchast_Lviv » Сер, 01 березня 2017, 14:55

Мені от цікаво, невже користучись таким авто шкода додадкових 2000 грн на якісну запчастину? Тут ще питання роботи - вибачте, але зробити заміну того всього комплекта це не повітряний фільтр замінити. Це є серьоезні речі. І також не забувайте, что Ваше авто возить груз, відповідно наванатаження на коробку і маховик/зчеплення відповідне. І ставити фуфел це не економічно. На рахунок гарантії - я підтримаю вище сказане - як можна дати гарантію, коли після заміни того всьго комплекта невідомо якими руками (в Вашому випадку я зрозумів що на оф станції Ви це робити не будете заради економіїї коштів) можно дати гарантію? А також де пітдвердження того, що завтра Ви у свій бус не покладете більше на 1000 кг дозволенної маси груза? Це все умовно. Але якщо і там і там пропонують один і той самий LUK, ну то значит так воно і є. Беріть дешевше. Але про ПДВ і все таке не варто думати тоді.

andrijjj
Контактна інформація:

Повідомлення andrijjj » Сер, 01 березня 2017, 15:09

наскільки я зрозумів це одні і ті самі комплекти, просто то офіційно ввезені а ті неофіційно, відсоток браку може шо там шо там бути. робота коштує дорого, навіть якшо я куплю тут в магазині заплочу шоб мені поміняли і як воно клякне через пару тис, то не фак шо тут та гарантія поможе, будуть спригувати на сервіс ті на магазин і т д. а гроші за роботу шо мені його поставлять а потім знімати будуть ніякий магазин і гарантія мені не повернить. так шо я вирішив ризикнути, і надіюсь шо все буде добре. дякую всім за консультації поради і т д

Vasiliyyy
Ім'я:Василь
Дякував (ла): 276 рази
Подякували: 91 рази

Повідомлення Vasiliyyy » Сер, 01 березня 2017, 15:26

andrijjj писав: наскільки я зрозумів це одні і ті самі комплекти, просто то офіційно ввезені а ті неофіційно,
До речі, у цій дискусії мені це питання теж дуже цікаве: запи з польщі ті ж, що й офіційні і робляться на тих же заводах, чи офіційні робляться в одному місці, а польські (назвемо їх так) - у Китаї чи тій же Польщі? Раз тема зайшла про це - буду вдячний за пояснення людей, які "в темі".

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 31 гостей