А без поворотника може бути сприйнятий іншим водієм як ніби ти валиш прямо у бордюрbossjara писав: включений правий поворот під час руху прямо може бути сприйнятий іншим водієм як ніби я повертаю і їду праворуч.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
А без поворотника може бути сприйнятий іншим водієм як ніби ти валиш прямо у бордюрbossjara писав: включений правий поворот під час руху прямо може бути сприйнятий іншим водієм як ніби я повертаю і їду праворуч.
Нюанси.bossjara писав: бажано з обгрунтуванням
Для цього відразу і вмикається лівий. І усім усе буде зрозуміло.може бути сприйнятий іншим водієм як ніби я повертаю і їду праворуч
Чи це взагалі перехрестя питання суперечливе і старе, якщо пам’ятаєш. А от сприйняття як проїзд двох перехрещень ПЧ - більш логічно. На першому - праворуч, на другому - ліворуч.перехрестя Зубрівської із зубрівською
Іще один момент - усі три варіанти роз’їзду з зустрічником...їду прямо - не вмикаю
дякуюmay писав: Тобто, два поворотники виходить правильніше, з огляду на усю доктрину
g0nzales писав: Одне тішить
Вже треба проходити і мати чи лиш хочуть придумати?документів щодо медичного допуска до керування транспортним засобом, у тому числі, сертифікату щодо проходження періодичного профілактичного наркологічного огляду та довідки щодо проходження періодичного психіатричного огляду, а
Якщо так станеться, буде сумно. Ті довідки доведеться що 3 роки переробляти, навіть якщо у правах +50 років термін дії.may писав: кабмін змінить ПДР
та там ціла пачка "суму"...g0nzales писав: Якщо так станеться, буде сумно
хто сказав? 16.12MAECTP0 писав: адже в'їхавши на перехрестя червоний не може пропускати зустрічного. Або не може в'їжджати на перехрестя
Зелений, синій, червоний.may писав:От ще дотепне питання
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей