Рекомендації та дискусії щодо вибору авто(комплектації, +/-)

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Авто оглянуті нами....
САХАР
Ім'я:А
Стать:чоловік
Дякував (ла): 11 рази
Подякували: 102 рази
Re: Авто оглянуті нами....

Повідомлення САХАР » Чет, 24 листопада 2016, 17:18

AVP_6, Аудi недешева сама по собi марка тому i ремонти недешевi.Чому не дивитися Октавiю набагато свiжiшу за тi грошi
Запчастини,ремонт та діагностика б.у.VAG

AVP_6
Ім'я:Антон
Дякував (ла): 7 рази
Подякували: 20 рази
Контактна інформація:

Повідомлення AVP_6 » Чет, 24 листопада 2016, 17:23

САХАР писав: AVP_6, Аудi недешева сама по собi марка тому i ремонти недешевi.Чому не дивитися Октавiю набагато свiжiшу за тi грошi
хіба набагато? я дивився октавії вони ідуть майже у ті самі гроші але вигляд в них не такий гарний, якшо можеш скинь для прикладу про яку ти говориш
та і в мене було перед тим 2 ауді і вроді проблем не мав з ними, не ламалось нічого шо в 100-ці сигарі шо в А6 С4 кузов, і получається вони були 20 річні а тут дивлюсь 10-ти річну, тому маю надію шо має працювати така машина :-)

Felix
Лінгвіст
Ім'я:Felix
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 37 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Felix » Чет, 24 листопада 2016, 17:27

AVP_6 писав: шо в 100-ці сигарі шо в А6 С4 кузов
то просто були останні Ауді, тому ти так кажеш добре про них... а от купи зараз свіжішу, поексплуатуй - тоді скоріш за все ти інакше будеш відзиватися... хоча може як повезе

САХАР

Повідомлення САХАР » Чет, 24 листопада 2016, 17:29

Саму звичайну А5,на бензинi 1,6 якщо вдастся 1,8,вона може дорожче трохi буде але не будеш вкладати купу грошей та iздити.

Varvas
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 0

Повідомлення Varvas » Чет, 24 листопада 2016, 17:56

САХАР писав: Саму звичайну А5,на бензинi 1,6 якщо вдастся 1,8,
ну і у версії Scout якщо так хочеться чогось повнопривідного чи кросовера :-)
https://auto.ria.com/auto_skoda_octavia ... 17112.html

AVP_6
Контактна інформація:

Повідомлення AVP_6 » Чет, 24 листопада 2016, 17:59

вот цікавий огляд

от в мене десь такий самий підхід, я розумію шо можливо практичніше і потім більш продаваємою буде шкода але які емоції приность ауді видно і по відео і взагалі, тому я і задумуюсь, шо мені важливіше лишня 1-1,5к долларів затрат на 2-3 роках експлуатації чи унилий щоденний настрій при сіданні в шкоду :surprised
Десь так само в мене з сузукою, вона ніби найдіна, не ламається, непоганої іде, але коли ти виходиш з офісу і ідеш до машини і коло неї бачиш крузака 200 чи Q7 то вже і не хочеться на сузукі нікуда їхати, як на мене машина має дарувати позитив, кайф перш за все а потім вже якісь матеріальні вигоди

AVP_6
Контактна інформація:

Повідомлення AVP_6 » Чет, 24 листопада 2016, 18:03

Varvas писав: ну і у версії Scout якщо так хочеться чогось повнопривідного чи кросовера
https://auto.ria.com/auto_skoda_octavia ... 17112.html
хоча справді це авто дивиться заманчиво, але МКП мені не підходить і нема фоток салону а для мене це важливо у виборі
та і ціна 14,5 то не 10,
хоча якшо пройде той закон з нерозмитненими авто то можна буде брати що захочеш :D

САХАР

Повідомлення САХАР » Чет, 24 листопада 2016, 18:13

Скужу тобы по Шкоды можна найти на гідроавтоматі і року свіжіше на 3-4 і шкіру і кнопочкі.Хоча я б брав тількі 2.0 тді.Ауді стара,пробіг думаю 300-400тис.про кліренс взагалі мовчу.В товарища в жінкі А-3 13 року на шкірі автомат 1.4 я їздив,машина їде беззвучно і підрив бомба-но вже 2 піддона пішло і останній раз впала глиба льда с під грузовика і гриль і протитуманка пішли спати-а це б.у під 250долл.Така низька що капец.

САХАР

Повідомлення САХАР » Чет, 24 листопада 2016, 18:17

Вот таку-скажи що там гірше від Аудіhttps://auto.ria.com/auto_skoda_octavia ... 06140.html
Ксенон є,омивачі фар є,датчикі світла і дощу,шкіра,парктронікі,подогрів сідух,кліма.

cat-yellow
Ім'я:Михайло
Дякував (ла): 222 рази
Подякували: 72 рази

Повідомлення cat-yellow » Чет, 24 листопада 2016, 20:21

САХАР, йому тоді, шоб не було унило і па-красатє, то треба дивитись Octavia RS
Шось типу такого (не кажу, що саме цю, але щось в тому стилі

https://auto.ria.com/auto_skoda_octavia ... 43496.html
Зображення
Зображення
Зображення

САХАР

Повідомлення САХАР » Чет, 24 листопада 2016, 21:19

Для чого?Щоб потім не дай боже і решіточки роками шукати?

AVP_6
Контактна інформація:

Повідомлення AVP_6 » Чет, 24 листопада 2016, 22:11

САХАР писав: Вот таку-скажи що там гірше від Аудіhttps://auto.ria.com/auto_skoda_octavia-a5_18506140.html
Ксенон є,омивачі фар є,датчикі світла і дощу,шкіра,парктронікі,подогрів сідух,кліма.
ну так тут начинка не погана, гарно виглядає той монітор замісь магнітофона, салон супер, лиш тільки буда в універсалі взагалі не потрібна, але думаю якшо шукати то можна знайти і в звичайній буді, але от ціна 13,5 то не 10. А ну і дизель то відразу ні. Ніколи його не мав але і не хочу, мені потрібно бенз і газ онлі.
Я якби вже брав дизель то тільки в когось зі знайомих де машина вже кілька років і знаю точно шо той дизель працює
газ і бенз то проста система, а ті дизеля з їхнімі форсунками і високотисковими насосаси певно ше та мозготріпалка :D
хоча 12 рік і 5 то велика різниця безперечно
Мені сподобалось як сказали в тому відео - "Вона вже не думає брати шкоду чи ауді а думає брати ауді або не брати нічого" :D

САХАР

Повідомлення САХАР » Чет, 24 листопада 2016, 22:21

В тій Ауді газ також не поставиш.

AVP_6
Контактна інформація:

Повідомлення AVP_6 » Чет, 24 листопада 2016, 22:23

САХАР писав: В тій Ауді газ також не поставиш.
от про то я і питав, а чого? не дружать ті високотискові двигуни з газом?
Сейчас же производители газобаллонного оборудования и систем альтернативного топлива нашли пути реализации установки ГБО на автомобили с мотором FSI,TSI, TFSI.
Первый вариант установки ГБО на FSI, TSI, TFSI моторы – это впрыск испаренного газа во впускной коллектор через газовые форсунки.
Основным дополнением в такой системе для FSI,TSI, TFSI моторов, в отличии от подобных систем на обычных моторах с распределенным впрыском, есть то что в FSI,TSI, TFSI моторах при работе ГБО предусмотрена минимальная подача бензина через штатные бензиновые форсунки для их безопасного функционирования при эксплуатации ГБО. Для охлаждения бензиновых форсунок при работе ГБО вполне достаточно, чтобы через них проходило около 10 % бензина от общего количества топлива, сгораемого в цилиндре. Т.е. остальные 90 % топлива — это газ. Следовательно, что мы имеем в итоге при эксплуатации этого вида ГБО на TSI, FSI, TFSI моторе: из плюсов – корректная работа двигателя на всех режимах, а из минусов – дополнительный расход бензина в размере 10% от общего количества рабочей смеси, т.к. мотор работает одновременно на смеси газа и бензина (90% газа и 10% бензина).
Второй вариант установки ГБО на TSI, FSI, TFSI моторы – это впрыск газа в жидком состоянии прямо в цилиндр (камеру сгорания). Для такого варианта дополнительные газовые форсунки не ставятся, а используются штатные бензиновые форсунки. Особенностью такого вида ГБО для моторов с непосредственным впрыском является, то что перед насосом высокого давления, который подает бензин через бензиновые форсунки прямо в камеру сгорания, с помощью специального оборудования подачу бензина замещают на подачу газа в жидком состоянии (т.е. проще говоря прямо из баллона, минуя редуктор-испаритель, который просто-напросто отсутствует в этом виде ГБО в отличии от первого варианта, который был описан выше). Такой вид газобаллонного оборудования позволяет двигателю работать только на одном газе, включая режим холодного старта. Из недостатков такого вида газобаллонного оборудования — более высокая стоимость комплекта ГБО в сравнении с вариантом описанным выше.

Varvas
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 0

Повідомлення Varvas » Чет, 24 листопада 2016, 22:39

AVP_6 писав: А ну і дизель то відразу ні. Ніколи його не мав але і не хочу
кожен має право на свої погляди і забобони, але щось ніяк не можу зрозуміти такої позиції.
переважно таку думку мають ті, хто мав пару бензинових авто і хоча б один дизель, який виявився проблемний, а так непонятно..... чого хотіти лише бензин і з газом (відразу чи в планах) :surprised
щоб хто не казав, а додаткова ланка обладнання (тут конкретно газова установка) це полюбому якщо не додаткові потенційні проблеми чи ремонти, то мінімум додаткове обслуговування .... є ж роками перевірені безпроблемні дизеля, тим більше, що планується купівля далеко не 20-ти річної машини з мільйонним пробігом по другому колу.

andreyclk
Дякував (ла): 143 рази
Подякували: 63 рази

Повідомлення andreyclk » Чет, 24 листопада 2016, 22:40

AVP_6 писав: не дружать ті високотискові двигуни з газом?
Знайомий має FSI так йому сказали 30%бенз 70% газ.

AVP_6
Контактна інформація:

Повідомлення AVP_6 » Чет, 24 листопада 2016, 22:49

Varvas писав: а додаткова ланка обладнання (тут конкретно газова установка) це полюбому якщо не додаткові потенційні проблеми чи ремонти,
якраз в тому і справа, шо додаткова ланка за запасний варіант (скажімо згорів бензонасос а ти їдеш далі) + додатковий запас ходу. В мене всі авто були на газ-бенз і мені та система підходить
а скільки я не чув в колег чи сосідів то з дизелями завжди проблеми в тій чи іншій мірі, от навіть взяти ауді форумчанина в польщі, в нього якраз така з дизельом була, то по бортовику я почитав шо він мав проблеми з форсунками вроді і заводитись не хотіла йому. А це авто в європі де добра солярка ;)

AVP_6
Контактна інформація:

Повідомлення AVP_6 » Чет, 24 листопада 2016, 22:54

andreyclk писав: Знайомий має FSI так йому сказали 30%бенз 70% газ.

Код: Виділити все

из минусов – дополнительный расход бензина в размере 10% от общего количества рабочей смеси, т.к. мотор работает одновременно на смеси газа и бензина (90% газа и 10% бензина).
ну якось так, всерівно краще чим все бенз, хоча якшо взяти в мене сузука десь тоже так працює :-) , я заводжу зранку грію десь до 40 і їду, десь за 5-7 хв їзди вона прогрівається до 60 і включається газ а через 5-8хв я вже приїхав і глушу :D

AVP_6
Контактна інформація:

Повідомлення AVP_6 » Чет, 24 листопада 2016, 22:56

САХАР писав: вже 2 піддона пішло
а захист поставити нє? чи не влізе він вже туда?

САХАР

Повідомлення САХАР » Чет, 24 листопада 2016, 23:27

AVP_6 писав: а захист поставити нє? чи не влізе він вже туда?
там і так чіркає.Якій бензонасос сгорів?Тоді форсункі згорять-бензин іх охлаждає в тих моторах.Форумчанина Ауді з невідомо якім пробігом і проблемним мотором була.Спитай в жовтого коте чи він мав в Пассаті трабли з мотором?

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість