Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ну так якби тебе вставила їзда на 1.8Т октасі, то на Гольф R полюбасу було б як мінімум не гірше. так і тутKritik писав:прада не супра ,а марксупру на 2jzяснотак на 1.5JZ
понятно
я тоже їздив на Октавії 1.8 Турбо
ну то можу тепер казати шо я їздив на R-Golf
для особо мудрих 1.5JZ на валах 3л турбо ,біля 400 сил на тонну(майже без наддуву)). супра має набагато менше ,але мотор там один з найкращих в світіKritik писав: ясно
понятно
октаха вообше мертва в стокуRULES писав: 1.8Т октасі
то вже нашіKritik писав: трьохлітровий мотор обізвати 1.5
а шо в нас марків багатоAnGeL писав: де ти на такому їздив
180 и 255 лошадок думаю відрізнятся.Kritik писав: я тоже їздив на Октавії 1.8 Турбо
BMW 3.2 321к.с. база а виоктавія,гольф...головне на яких бляхах.Польські дають +50 сил і +100 до життяСАХАР писав:180 и 255 лошадок думаю відрізнятся.Kritik писав: я тоже їздив на Октавії 1.8 Турбо
Дивлячись з чим рівняти.andriy320e30 писав:октаха вообше мертва в стокуRULES писав: 1.8Т октасі
А Порш в стоку як валить.Їхав колись і стояли дві 850 і Порш якіхось 80 років до 2500 коштував.Надо було брати на бляхах.cat-yellow писав: Тоді більша половина цивільних авто в стоку мертві....
Ну блін, Міша, та середньостатистичний дволітровий атмосферних тих років такими характеристиками володів (крім ВАГ). Взяти жопель чи бмв навіть до прикладу.cat-yellow писав:Дивлячись з чим рівняти.andriy320e30 писав:октаха вообше мертва в стокуRULES писав: 1.8Т октасі
150 коней при 5700, 210 момент, який починається з 1750 об., 8,5 до сотки
Я би не сказав, шо вона мертва
Тоді більша половина цивільних авто в стоку мертві....
2005 - 2010AnGeL писав: САХАР, то в яких роках і наскільки цей двигун розповсюжений?
Є на Гольфах 5 з 2004 і Б-6 з 2005 якщо турбованний то має 260лошадок.Але вони тількі за кордоном продавалися і тому тут мало і не завозили бо розтаможка космос.AnGeL писав: то в яких роках
в мене на Окташці А5 був 2.0 FSI і 150 конякAnGeL писав: то в яких роках і наскільки цей двигун розповсюжений? а то шо не глянеш, то всюди 2.0 той що 8 клапанний на 115 сил
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 16 гостей