я теж саме говорив, але кажуть зроблять з нашої держави автоцвинтарsapphir писав: Зробити те саме що зараз є з розмитненням тільки Евро 5 поміняти на Евро 4 - і нічого більше не треба буде.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
я теж саме говорив, але кажуть зроблять з нашої держави автоцвинтарsapphir писав: Зробити те саме що зараз є з розмитненням тільки Евро 5 поміняти на Евро 4 - і нічого більше не треба буде.
Ви розумієте,що цього не дозволить васадзе-святаш-назарченко-порошенко?Varvas писав:я теж саме говорив, але кажуть зроблять з нашої держави автоцвинтарsapphir писав: Зробити те саме що зараз є з розмитненням тільки Евро 5 поміняти на Евро 4 - і нічого більше не треба буде.
Так краще цвинтар з авто 2005+ ніж 1995+Varvas писав:я теж саме говорив, але кажуть зроблять з нашої держави автоцвинтарsapphir писав: Зробити те саме що зараз є з розмитненням тільки Евро 5 поміняти на Евро 4 - і нічого більше не треба буде.
Я тобі скажу, що я там побачу. Всякі тачки які РЕМОНТУЮТЬСЯ на відміну від блях, які на сервіс навіть не заїжджаютьDoktor писав: gooliver, ти прийди на сервіс,дай 100 грн і там тиждень посиди,подивись що майстри роблять, а потім зайди на форум і розкажи про шротобляхи
Типу на укр бляхах таких немає? МОже ти не тутешній?gooliver писав: і потім як лох їздить з лисою резиною і не працюючими лампочками
цікаво чи "абоплату" дозволять.andreyclk писав: Ви розумієте,що цього не дозволить васадзе-святаш-назарченко-порошенко?
сорі, завтра не зможу, малого в басейн маю завестиandreyclk писав: От ідіть взавтра під ВР і відстоюйте євро 4!
Покажи статистику чи її англійські вчені проводили?gooliver писав: Статистика каже
Шрот змісту не буде,чим дорожче авто тим вигідніше.І шрот не приженуть оскільки потрібно буде ТО пройти а там за гроші це важко...Varvas писав: під "абонплату" будуть дійсно багато шроту гнати, щоб їздити до поки їде.
Немаєш фактів то не розказуй,ато бакба біля підїзду сказала.gooliver писав: Доводити тобі нічого не збираюся, я тобі нічого не винен)
До чого тут заглох і акум накрився?gooliver писав: Фольк Шаран, здається, на кільці зелена-луганська, захлох так, що навіть аварійку не міг включити
Тут на форумі такий ж на укр номерах продавалиgooliver писав: Всякі ржаві е210, які при проїзді лежачих поліцейських шкребуть пузом
В мене знайомий має таку на наших номерах,а інший має фіата старого який ремонтується завжди,при найменшому стуціgooliver писав: А чи ремонтувалася тачка, яка при проїзді по асфальтній колії так рохитується, що зачіпаючи колію пускає з-під себе гору іскор?
Тоді заборонити видавати права до 30 ти років,а хулі молоді-дурні,по собі кажуgooliver писав: Я проти того, щоб їх купляти всякі утирки, які потім їх не обслуговують і несуть небезпеку оточуючим
А от поведінка від того,що при ДТП він свалить і його не найдуть (так само і двійники,і бн-ки) .Тому цю систему з бляхами треба міняти,до чого і суть ведеться.gooliver писав: ні поведінкою на дорозі
Я не кажу, що на Укр номерах гробів нема. У мене також є знайомі, у яких стан машини бажає бути кращим. Я кажу, що серед польських таких ЗНАЧНО більше у процентному відношенні. У власників блях немає мотивації їх підтримувати у адекватному стані, а часто і нема можливості. Такі тачки або беруть одразу вбиті, або тут ще добивають до ручки, оскільки всерівно ліквідність таких тачок фігова, або і те і те.andreyclk писав: В мене знайомий має таку на наших номерах,
gooliver писав: з власного досвіду можу сказати, що з усіх тачок, які я бачу в передсмертної стані на ходу, або вже приїхавшими з відкритим капотом - десь 3 з 5 з них на бляхах
от тормознули тебе і сказали шо ти пяний і забрали в тебе праваAndrewK писав: Тормознули, виявили українця за кермом, відро їде на штрафплощадку назавжди
Я тобі вже раз 5 писав по даному питаннюgooliver писав: Але якщо серйозніше, та варто просто зробити механізм покарання і щоб поліція ретельніше ловила порушників, в тому числі і на бляхах.
ні, краще без цвинтаруsapphir писав: Так краще цвинтар з авто 2005+ ніж 1995+
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 17 гостей