Romko писав: по феншую можгна самому собі зробити - невже така велика проблема кинути пару метрів газової магістралі
Треба мати досвід. Теоретично і я знаю як бензопилкою дерево завалити але завжди беру собі пильщика. Кожен має своїм займатися ...
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Romko писав: по феншую можгна самому собі зробити - невже така велика проблема кинути пару метрів газової магістралі
Перепрошую дуже, помилився.Anix писав: hchp написав:
sapphir, Можу порекомендувати до офіційних представників БРС на Клепарівську, 15 звернутися.
Хто такі, і чого їх немає на офіційному сайті?
В салоні ні, коли відкриваю капот не чути. Машина стоїть в гаражі, вранці приходжу, газом не "пахне"sheva_lviv писав:Anix, Газом пахне чи ні?
що за Сергій? БРЦшник який?Anix писав: sapphir, якщо немає дальніх поїздок, - почекай Сергія.
rhchp писав: http://www.brc.com.ua/kontakty.html
1- не показник бо правильний монтаж вимагає затратrhchp писав:Сергій колись працював із БРС але зараз він вже не є офіційним представником БРС. Я спілкувався із ним, коли планував собі ставити ВРС, але:
1- у нього дорожче, 2- черга була на місяць, 2- треба в стрию на 2 дні зависнути і 4 - нема офіційної гарантії на 3роки або 200тис км пробігу.
Привіт!sapphir писав: як усі стяжками до гальмівних трубок чи зроблять як треба.
Igor2011 писав:Привіт!sapphir писав: як усі стяжками до гальмівних трубок чи зроблять як треба.
Ну так, якщо зачепив десь газову трубку, то заодно і без гальм залишишся. А як правильно? До дна кузова? - теж би не хотілося робити зайві отвори.
п.с. В мене стяжками закріплено до гальмівних трубок.
1- БРС плаг/енд/драйв в офіційного представника на Козельницькій коштує 720євро як і у Харкові (у іншого офіц. представника у Львові на Джерельній щось під 800). Ціна Сергія - 900 євро.sapphir писав: 1- не показник бо правильний монтаж вимагає затрат2- в усіх так +/-3- а ось це разом з першим пунктом і є показник4- це одна з причин чому він зараз з КМЕ а не з БРС - обіцяють усі як замануху а як виникнуть питання шукають як би спригнути і в кінці будеш за свій кошт ремонтувати.
то як айфонRULES писав: чим той BRC такий крутий??? Окрім дорогого ТО?
RULES писав:чим той BRC такий крутий??? Окрім дорогого ТО?
Я б сказав - "тимчасова помилка", яка буде скоро виправлена.xxfOxx писав:rhchp писав: http://www.brc.com.ua/kontakty.htmlто виходить RomanGaz вже не є офіційним представником брц
Коли я запитав Сергія із Стрия, яке ГБО він може порекомендувати для мого авто, він сказав, що тільки БРС плаг/енд/драв, бо все решта на його думку, дослівно, "х?рня". На той час він вже не був представником БРС. Всі майстри з якими я говорив із тих, хто може і вміє інсталювати БРС ( в тому числі і з Пластової) кажуть в один голос, що БРС плаг/енд/драв - найкраще: краще читає паливні карти, економніше по розходу палива, надійніше, не шкодить двигуну.RULES писав: чим той BRC такий крутий??? Окрім дорогого ТО?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей