ясно що так ,тому і онищенко на мільярди газу накрав а тепер в рашці тусуєтьсяandrewdor писав: Якісь МПР на польських бляхах це зробили напевно :) Або контрабасисти сигарет в Польщу. Тому і злапати і назвати їх нереально.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ясно що так ,тому і онищенко на мільярди газу накрав а тепер в рашці тусуєтьсяandrewdor писав: Якісь МПР на польських бляхах це зробили напевно :) Або контрабасисти сигарет в Польщу. Тому і злапати і назвати їх нереально.
andrewdor писав: Так, чувак їде з 6 айфоном, і немає половину зубів. І колии розіб`є там екран то іде стрибати з вікна, бо ще півроку має платити за нього.
а в чому проблема? працюєш - заробляєш - катаєшся на машині, не працюєш - не заробляєш - куриш бамбук.andrewdor писав: Треба щоб той ровер був твій власний вибір, а не тому що в тебе не має грошей.
смачного, вперед.Doktor писав:
а в чому проблема жерти гавно зі смітника коли нема грошей?
злився щось дуже легко.Doktor писав: а ти поїдь в арабські емірати,в швейарію,британію, і т.д
то зростання кількості машин на дорогах тебе не бентежить, зате розказувати що нема грошей і народ бідніє ти перший.Doktor писав: знаєш коли до Льва Троцького прийщли і сказали що в Україні голод,то він сказав що голод це коли мами будуть їсти своїх дітей, ось тоді і прийдете.
тому логіка в тебе така сама.
це говорить людина котра паркується і миє авто під підїздом хоча за 100-200 метрів є купа парковок?Doktor писав: а звідки їм знати що це? як свиня яка все життя прожила в брудному свинарнику має знати що можна жити в чистому і їсти не відходи а корм?...
дурна держава, дозволяє мутні схеми всяким бляхарям, згоден.Doktor писав: а це 40% тіньової економіки і решта сірої, це дурна держава яка б могла вивести бізнес з тіні але краще брати хабарі.
дивись робочий на фуджікурі пацює заробляє,але чого його возить автобус бо йому ледве на жрачку хватає...xxfOxx писав: а в чому проблема? працюєш - заробляєш - катаєшся на машині, не працюєш - не заробляєш - куриш бамбук.
слів защітанxxfOxx писав: смачного, вперед.
я злився і в європі зразу заборонили розмитнювати авто нище євро 5 і пасати б 4 стали по 5 тисяч продаватисьxxfOxx писав: злився щось дуже легко.
а ти їх стояв і рахував? бо я щось того зібльшення не помічаю, затори через те що вулиці закриті ,а там ніхто нічо не робить.xxfOxx писав: то зростання кількості машин на дорогах тебе не бентежить, зате розказувати що нема грошей і народ бідніє ти перший.
коли я там її остані раз мив минулого літа коли не було грошей?xxfOxx писав: це говорить людина котра паркується і миє авто під підїздом хоча за 100-200 метрів є купа парковок?
та я на 100% впевнений, що яки би за тебе взялась перевірка,то ти б дуже скоро був в одній камері з бляхарямиxxfOxx писав: дурна держава, дозволяє мутні схеми всяким бляхарям, згоден.
Doktor писав: дивись робочий на фуджікурі пацює заробляє,але чого його возить автобус бо йому ледве на жрачку хватає...
десь ти проіпався з логікою
Doktor писав: смачного, вперед.
Doktor писав: я злився і в європі зразу заборонили розмитнювати авто нище євро 5 і пасати б 4 стали по 5 тисяч продаватись
Doktor писав: а ти їх стояв і рахував? бо я щось того зібльшення не помічаю, затори через те що вулиці закриті ,а там ніхто нічо не робить.
Doktor писав: то всі люди які під домом на сихові ставлять корита бидло,а ті хто іде 15 хв до парковки яка не відповідає за ту машину еліта? ок.
Doktor писав: та я на 100% впевнений, що яки би за тебе взялась перевірка,то ти б дуже скоро був в одній камері з бляхарями
той полу бог,а хто має авто на пл бляхах той бидло і огида націїuser106 писав: А в кого iphone нерозмитнений, той контрабандист? Чи то всьо ок.
ну так чого в європі така людина має авто за 1000уо і їздить,а в нас змушенна виживати?user106 писав: ледве на жрачку хватає понятно
їх не нема їх мало для нормального існування.xxfOxx писав: це не слів, йди погамай, плачеш що немає грошей постійно
але при тому ти можеш розмитнити любе коритоxxfOxx писав: в європі вже євро6 актуальне еслі чьо.
ага обсяги продажу палива падають, мабуть на воді їздятьxxfOxx писав: стояв і рухав, кожен раз бачу як на роботу/з роботи їду, і кількість більша і якість інша
я ні разу не паркувався на газоні,не перегороджував дорогу трамвям, і т.д чого н е скажеш про власників дорогих автоЮ а тротуар в мене достатньо широкий,сам маю дитину і каляскуxxfOxx писав: то адеквати, бо не паркуються як бидло на газонах і тротуарах, думав, що хоч це тобі зрозуміло, видно помилявся
та ті раскази лишиш для когось іншого,я знаю що таке бізнес.xxfOxx писав: нема питань, люба перевірка - як нічого не знайдуть то що будеш робити? розмитниш омегу ок?
Doktor писав: їх не нема їх мало для нормального існування.
Doktor писав: ага обсяги продажу палива падають, мабуть на воді їздять
Doktor писав: але при тому ти можеш розмитнити любе корито
Doktor писав: я ні разу не паркувався на газоні,не перегороджував дорогу трамвям, і т.д чого н е скажеш про власників дорогих автоЮ а тротуар в мене достатньо широкий,сам маю дитину і каляску
Doktor писав: та ті раскази лишиш для когось іншого,я знаю що таке бізнес.
доіпатись можна від санітарних норм,вплоть до спіжжених програм на кампі
в нас таке законодавство, що відповідати йому не можливо
ще скажи що ти ні разу хабаря не давав маючи бізнес,хоч поржу трохи
а як її на рік привезуть? фішка з фірмами може погано закінчитисьhitlos писав: По чом там сьоня пригон тачки? Типу я показую тачку на отомото а мені її привозять під хату з документами на рік?
по дорогам загального призначення ніхто на ній їздити не буде. Тим більше за кордон.xxfOxx писав: а як її на рік привезуть? фішка з фірмами може погано закінчитись
типу так як тут
так ти так і не відповів чому робочий в польщі має авто, а наш ледве на жрачку назбирує?xxfOxx писав: то йди працюй, а не ний на форумі
В знайомого дитина хвора, ввалили купу бабла в операцію, тепер потрібно кожен рік на перевірки в Польщу їздити, купа бабла йде, але щось його на форумах не бачу, працює на 2х роботах, а не ниє.
не офіційно? тобто по твоїй логіці дорогі машини заправляються в дяді вані на гаражі бадягою?xxfOxx писав: обсяги палива ОФІЦІЙНО падають, а що неофіційно ніхто не скаже, доречі пропанбутан тільки росте, так що знов ти злився
давай 100 злотих в рік ТО,і страхівка 300-400 злотих це дорого?xxfOxx писав: вартість утримування авто там і в нас будем порівнювати? всіляки екологічні збори, то і тд?
коли будували мій дім 200 років назад то про два метра ніхто не думавxxfOxx писав: значить з питанням бидла визначились, 2 метри для проходу є? бо там тротуар не сильно більший на тій вуличці що йде попри сбу вверх до цитаделі.
пожежні норми, зарплата в конвертах, і т.д все рівно доіопка буде,ти то і сам знаєшxxfOxx писав: не давав, стоїть лінух і опенофіс, ще питання? зливаєшся чи може таки розмитниш омегу? Робимо перевірку ? Буде на 1 розмитнене бляхотачко у Львові більше, поржем тут на форумі. Хоча думаю цілком прогнозовано злиєшся.
то [цензура] її на рік заганяти? втопити на кордоні тай всеhitlos писав: по дорогам загального призначення ніхто на ній їздити не буде. Тим більше за кордон.
Doktor писав: коли будували мій дім 200 років назад то про два метра ніхто не думавє півтора
Doktor писав: пожежні норми, зарплата в конвертах, і т.д все рівно доіопка буде,ти то і сам знаєш
Doktor писав: не офіційно? тобто по твоїй логіці дорогі машини заправляються в дяді вані на гаражі бадягою?
Doktor писав: так ти так і не відповів чому робочий в польщі має авто, а наш ледве на жрачку назбирує?
Діло в тому що в будь-якій країні Європи транспорт дотаційний.VETERAN писав: Я бачимо, і у цьому випадку з наших людей деруть більший процент заробітку. І це при нікудишній якості надання послуг.
тобто те що законодавство писали з фанаря то я винний? так 90% центру порушує...xxfOxx писав: значить порушуєш, штраф сплачуєш чи морозишся?
А оскільки на дистанції 200-300 метрів є парковка то так, такий самий чувак як сам описав сихівчан.
Doktor написав:
лол ну ось тут і починається,так дай відповідь хабар давав маючи власний бізнес?xxfOxx писав: ніяких пожежних норм, це не мої проблеми, а орендодавця, зп - 3тя група. Я бачу ти розмитнюватись не хочеш
і від того що в тебе зразу зп виросла? самий дешевий бензин на укр нафті,дешевше ти не купиш, зарплата як була так і залишилась,тому на купівельну спроможність це не впливає.xxfOxx писав: не офіційно - це оформлюючи всякі акції і тд, колись була описана навіть схема, вже не пам'ятаю деталей. Та навіть просто тупо повз касу облікову.
знову злився,бо в польщі за таких дітей хоч якось дбають,і умови для дитини там кращі,а яке майбутнє твого товариша? мільйон кредитів,потім виконавча служба і відсудженне майно? чи ти хочеш сказати він нічо не їсть і по 3 тисячі що місяця відкладає?xxfOxx писав: в'ябуй як робітники в Польщі, в чому проблема, я написав ЖИВИЙ приклад, без ниття, людини яка має на основній роботі аж 3 тисячі грн зарплати і хвору на хребет дитину.
Doktor писав: і від того що в тебе зразу зп виросла? самий дешевий бензин на укр нафті,дешевше ти не купиш, зарплата як була так і залишилась,тому на купівельну спроможність це не впливає.
Doktor писав: знову злився,бо в польщі за таких дітей хоч якось дбають,і умови для дитини там кращі,а яке майбутнє твого товариша? мільйон кредитів,потім виконавча служба і відсудженне майно? чи ти хочеш сказати він нічо не їсть і по 3 тисячі що місяця відкладає?
ти мені доказуєш що в нас все рівно краще чи що?
Doktor писав: лол ну ось тут і починається,так дай відповідь хабар давав маючи власний бізнес?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 17 гостей