Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Авто на польській реєстрації. Плюси і мінуси.
Doktor
Ім'я:Ігор
Стать:чоловік
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Re: Авто на польській реєстрації. Плюси і мінуси.

Повідомлення Doktor » Вів, 12 липня 2016, 13:35

andrewdor писав: Якісь МПР на польських бляхах це зробили напевно :) Або контрабасисти сигарет в Польщу. Тому і злапати і назвати їх нереально.
ясно що так ,тому і онищенко на мільярди газу накрав а тепер в рашці тусується :D
Пі по новому

xxfOxx
Ім'я:fOx

Повідомлення xxfOxx » Вів, 12 липня 2016, 13:50

andrewdor писав: Так, чувак їде з 6 айфоном, і немає половину зубів. І колии розіб`є там екран то іде стрибати з вікна, бо ще півроку має платити за нього.
:facepalm а хто йому видав права - неадекват же наліцо???
andrewdor писав: Треба щоб той ровер був твій власний вибір, а не тому що в тебе не має грошей.
а в чому проблема? працюєш - заробляєш - катаєшся на машині, не працюєш - не заробляєш - куриш бамбук.
Doktor писав:
а в чому проблема жерти гавно зі смітника коли нема грошей?
смачного, вперед.
Doktor писав: а ти поїдь в арабські емірати,в швейарію,британію, і т.д
злився щось дуже легко.
Doktor писав: знаєш коли до Льва Троцького прийщли і сказали що в Україні голод,то він сказав що голод це коли мами будуть їсти своїх дітей, ось тоді і прийдете.
тому логіка в тебе така сама.
то зростання кількості машин на дорогах тебе не бентежить, зате розказувати що нема грошей і народ бідніє ти перший.
Doktor писав: а звідки їм знати що це? як свиня яка все життя прожила в брудному свинарнику має знати що можна жити в чистому і їсти не відходи а корм?...
це говорить людина котра паркується і миє авто під підїздом хоча за 100-200 метрів є купа парковок? :facepalm

xxfOxx

Повідомлення xxfOxx » Вів, 12 липня 2016, 13:51

Doktor писав: а це 40% тіньової економіки і решта сірої, це дурна держава яка б могла вивести бізнес з тіні але краще брати хабарі.
дурна держава, дозволяє мутні схеми всяким бляхарям, згоден.

pikach00
Дякував (ла): 87 рази
Подякували: 35 рази

Повідомлення pikach00 » Вів, 12 липня 2016, 14:01

Про лінивих і субсидії:
http://ibigdan.livejournal.com/18995758.html
Є люди хочуть працювати і заробляти, а є люди які сидять і ждуть на субсидію. Напрягатись то ж не треба.

Doktor

Повідомлення Doktor » Вів, 12 липня 2016, 14:02

xxfOxx писав: а в чому проблема? працюєш - заробляєш - катаєшся на машині, не працюєш - не заробляєш - куриш бамбук.
дивись робочий на фуджікурі пацює заробляє,але чого його возить автобус бо йому ледве на жрачку хватає...
десь ти проіпався з логікою
xxfOxx писав: смачного, вперед.
слів защітан
xxfOxx писав: злився щось дуже легко.
я злився і в європі зразу заборонили розмитнювати авто нище євро 5 і пасати б 4 стали по 5 тисяч продаватись :facepalm
xxfOxx писав: то зростання кількості машин на дорогах тебе не бентежить, зате розказувати що нема грошей і народ бідніє ти перший.
а ти їх стояв і рахував? бо я щось того зібльшення не помічаю, затори через те що вулиці закриті ,а там ніхто нічо не робить.
xxfOxx писав: це говорить людина котра паркується і миє авто під підїздом хоча за 100-200 метрів є купа парковок?
коли я там її остані раз мив минулого літа коли не було грошей?
то всі люди які під домом на сихові ставлять корита бидло,а ті хто іде 15 хв до парковки яка не відповідає за ту машину еліта? ок.
Пі по новому

Doktor

Повідомлення Doktor » Вів, 12 липня 2016, 14:03

xxfOxx писав: дурна держава, дозволяє мутні схеми всяким бляхарям, згоден.
та я на 100% впевнений, що яки би за тебе взялась перевірка,то ти б дуже скоро був в одній камері з бляхарями ;)
Пі по новому

xxfOxx

Повідомлення xxfOxx » Вів, 12 липня 2016, 14:07

Doktor писав: дивись робочий на фуджікурі пацює заробляє,але чого його возить автобус бо йому ледве на жрачку хватає...
десь ти проіпався з логікою

ледве на жрачку хватає понятно :facepalm
возить бо то бонус від підприємства, тому і возить.
Doktor писав: смачного, вперед.

це не слів, йди погамай, плачеш що немає грошей постійно :facepalm
Doktor писав: я злився і в європі зразу заборонили розмитнювати авто нище євро 5 і пасати б 4 стали по 5 тисяч продаватись :facepalm

в європі вже євро6 актуальне еслі чьо.
Doktor писав: а ти їх стояв і рахував? бо я щось того зібльшення не помічаю, затори через те що вулиці закриті ,а там ніхто нічо не робить.

стояв і рухав, кожен раз бачу як на роботу/з роботи їду, і кількість більша і якість інша
Doktor писав: то всі люди які під домом на сихові ставлять корита бидло,а ті хто іде 15 хв до парковки яка не відповідає за ту машину еліта? ок.

не еліта, то адеквати, бо не паркуються як бидло на газонах і тротуарах, думав, що хоч це тобі зрозуміло, видно помилявся :cry
Doktor писав: та я на 100% впевнений, що яки би за тебе взялась перевірка,то ти б дуже скоро був в одній камері з бляхарями ;)

нема питань, люба перевірка - як нічого не знайдуть то що будеш робити? розмитниш омегу ок? ;)

user106

Повідомлення user106 » Вів, 12 липня 2016, 14:24

А в кого iphone нерозмитнений, той контрабандист? Чи то всьо ок. :D

Doktor

Повідомлення Doktor » Вів, 12 липня 2016, 15:20

user106 писав: А в кого iphone нерозмитнений, той контрабандист? Чи то всьо ок.
той полу бог,а хто має авто на пл бляхах той бидло і огида нації ;)
user106 писав: ледве на жрачку хватає понятно
ну так чого в європі така людина має авто за 1000уо і їздить,а в нас змушенна виживати?
xxfOxx писав: це не слів, йди погамай, плачеш що немає грошей постійно
їх не нема їх мало для нормального існування.
xxfOxx писав: в європі вже євро6 актуальне еслі чьо.
але при тому ти можеш розмитнити любе корито ;)
xxfOxx писав: стояв і рухав, кожен раз бачу як на роботу/з роботи їду, і кількість більша і якість інша
ага обсяги продажу палива падають, мабуть на воді їздять
xxfOxx писав: то адеквати, бо не паркуються як бидло на газонах і тротуарах, думав, що хоч це тобі зрозуміло, видно помилявся
я ні разу не паркувався на газоні,не перегороджував дорогу трамвям, і т.д чого н е скажеш про власників дорогих автоЮ а тротуар в мене достатньо широкий,сам маю дитину і каляску ;)
xxfOxx писав: нема питань, люба перевірка - як нічого не знайдуть то що будеш робити? розмитниш омегу ок?
та ті раскази лишиш для когось іншого,я знаю що таке бізнес.
доіпатись можна від санітарних норм,вплоть до спіжжених програм на кампі ;)
в нас таке законодавство, що відповідати йому не можливо
ще скажи що ти ні разу хабаря не давав маючи бізнес,хоч поржу трохи
Пі по новому

hitlos
Ім'я:Андрій
Номер:Numero Uno

Повідомлення hitlos » Вів, 12 липня 2016, 15:26

Напевно це буде дивно але напишу по темі.

По чом там сьоня пригон тачки? Типу я показую тачку на отомото а мені її привозять під хату з документами на рік?

xxfOxx

Повідомлення xxfOxx » Вів, 12 липня 2016, 15:41

Doktor писав: їх не нема їх мало для нормального існування.

то йди працюй, а не ний на форумі :facepalm
В знайомого дитина хвора, ввалили купу бабла в операцію, тепер потрібно кожен рік на перевірки в Польщу їздити, купа бабла йде, але щось його на форумах не бачу, працює на 2х роботах, а не ниє.

Doktor писав: ага обсяги продажу палива падають, мабуть на воді їздять

обсяги палива ОФІЦІЙНО падають, а що неофіційно ніхто не скаже, доречі пропанбутан тільки росте, так що знов ти злився :cry

Doktor писав: але при тому ти можеш розмитнити любе корито ;)

вартість утримування авто там і в нас будем порівнювати? всіляки екологічні збори, то і тд?

Doktor писав: я ні разу не паркувався на газоні,не перегороджував дорогу трамвям, і т.д чого н е скажеш про власників дорогих автоЮ а тротуар в мене достатньо широкий,сам маю дитину і каляску ;)

значить з питанням бидла визначились, 2 метри для проходу є? бо там тротуар не сильно більший на тій вуличці що йде попри сбу вверх до цитаделі.

Doktor писав: та ті раскази лишиш для когось іншого,я знаю що таке бізнес.
доіпатись можна від санітарних норм,вплоть до спіжжених програм на кампі ;)
в нас таке законодавство, що відповідати йому не можливо
ще скажи що ти ні разу хабаря не давав маючи бізнес,хоч поржу трохи

не давав, стоїть лінух і опенофіс, ще питання? зливаєшся чи може таки розмитниш омегу? Робимо перевірку ;) ? Буде на 1 розмитнене бляхотачко у Львові більше, поржем тут на форумі. Хоча думаю цілком прогнозовано злиєшся.
hitlos писав: По чом там сьоня пригон тачки? Типу я показую тачку на отомото а мені її привозять під хату з документами на рік?
а як її на рік привезуть? фішка з фірмами може погано закінчитись
типу так як тут
http://olx.ua/obyavlenie/honda-accord-v ... ksxZV.html

hitlos
Ім'я:Андрій
Номер:Numero Uno

Повідомлення hitlos » Вів, 12 липня 2016, 15:44

xxfOxx писав: а як її на рік привезуть? фішка з фірмами може погано закінчитись
типу так як тут
по дорогам загального призначення ніхто на ній їздити не буде. Тим більше за кордон.

Doktor

Повідомлення Doktor » Вів, 12 липня 2016, 15:53

xxfOxx писав: то йди працюй, а не ний на форумі
В знайомого дитина хвора, ввалили купу бабла в операцію, тепер потрібно кожен рік на перевірки в Польщу їздити, купа бабла йде, але щось його на форумах не бачу, працює на 2х роботах, а не ниє.
так ти так і не відповів чому робочий в польщі має авто, а наш ледве на жрачку назбирує?
xxfOxx писав: обсяги палива ОФІЦІЙНО падають, а що неофіційно ніхто не скаже, доречі пропанбутан тільки росте, так що знов ти злився
не офіційно? тобто по твоїй логіці дорогі машини заправляються в дяді вані на гаражі бадягою?
xxfOxx писав: вартість утримування авто там і в нас будем порівнювати? всіляки екологічні збори, то і тд?
давай 100 злотих в рік ТО,і страхівка 300-400 злотих це дорого?
xxfOxx писав: значить з питанням бидла визначились, 2 метри для проходу є? бо там тротуар не сильно більший на тій вуличці що йде попри сбу вверх до цитаделі.
коли будували мій дім 200 років назад то про два метра ніхто не думав ;) є півтора
xxfOxx писав: не давав, стоїть лінух і опенофіс, ще питання? зливаєшся чи може таки розмитниш омегу? Робимо перевірку ? Буде на 1 розмитнене бляхотачко у Львові більше, поржем тут на форумі. Хоча думаю цілком прогнозовано злиєшся.
пожежні норми, зарплата в конвертах, і т.д все рівно доіопка буде,ти то і сам знаєш
hitlos писав: по дорогам загального призначення ніхто на ній їздити не буде. Тим більше за кордон.
то [цензура] її на рік заганяти? втопити на кордоні тай все
Пі по новому

xxfOxx

Повідомлення xxfOxx » Вів, 12 липня 2016, 16:06

Doktor писав: коли будували мій дім 200 років назад то про два метра ніхто не думав ;) є півтора

значить порушуєш, штраф сплачуєш чи морозишся?
А оскільки на дистанції 200-300 метрів є парковка то так, такий самий чувак як сам описав сихівчан.
Doktor писав: пожежні норми, зарплата в конвертах, і т.д все рівно доіопка буде,ти то і сам знаєш

ніяких пожежних норм, це не мої проблеми, а орендодавця, зп - 3тя група. Я бачу ти розмитнюватись не хочеш :cry
Doktor писав: не офіційно? тобто по твоїй логіці дорогі машини заправляються в дяді вані на гаражі бадягою?

не офіційно - це оформлюючи всякі акції і тд, колись була описана навіть схема, вже не пам'ятаю деталей. Та навіть просто тупо повз касу облікову.

Doktor писав: так ти так і не відповів чому робочий в польщі має авто, а наш ледве на жрачку назбирує?

в'ябуй як робітники в Польщі, в чому проблема, я написав ЖИВИЙ приклад, без ниття, людини яка має на основній роботі аж 3 тисячі грн зарплати і хвору на хребет дитину.

AnGeL
Ім'я:Остап
Дякував (ла): 28 рази
Подякували: 29 рази

Повідомлення AnGeL » Вів, 12 липня 2016, 16:15

я ше буквально недавно працював в райавтодорі, де було 14 робочих днів на місяць по документах, а по факту всі 20. де зарплата зкомбінована з двох посад, була менша ніж 2к на руки, де зарплату виплачували з запізненням 3-4 місяці. і разом зі мною працювало більше 30 людей, яких на вулиці всі ненавиділи, бо то райавтодор такі погані дороги робить і латає ями смолою і камінням. і так, якось всі виживали, годували сім'ї. в декого діти в інститутах вчились, у всіх порізному було. і ніхто не поводився як бидло, ніхто з голоду не вмирав. дехто навіть на машині їздив на роботу. і то 50 км від львова, меланьке смт, 8000 населення, деражвна робота. шо ми робили не так і чому ми не повмирали з голоду?
Хондоводи настільки сурові....

vovka
Дякував (ла): 56 рази
Подякували: 96 рази
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » Вів, 12 липня 2016, 16:22

VETERAN писав: Я бачимо, і у цьому випадку з наших людей деруть більший процент заробітку. І це при нікудишній якості надання послуг.
Діло в тому що в будь-якій країні Європи транспорт дотаційний.

В Берліні також. Тому вартість абонементу там дуже нижче ринкової ціни. Різницю платить бюджет. Спеціально так зроблено щоб люди менше юзали приватну машину.

І всякі такі заходи по пріоритетах ГТ (дотації, виділенки) мають купу переваг з точки зору міста. Менше машин, більший рух людей (а це плюс до економіки, бо люди частіше їздять, частіше вирішують якісь справи, щось купують.. а в нас елементарно кудась заїхати на троліку і назад займає під 2 години часу.. от в мене майстри постійно на роботу їздять ремонт робити.. Цілу годину нещасний 3А їде з центру до Наукової. І ще годину назад.. Якби ця дорога займала не 2 години, а 1 годину, відповідно майстри би зробили більше роботи, заробили б більше грошей, і вже почали б робити щось інше).

А в нас на міському транспорті хочуть заробляти, а не платити дотації. Тому в нас саме така ситуація яка вона є. Все вбите, маршрутки пробують бути самоокупні і шофер рішає хто платить, а в кого посвідчення не таке, бо він ту маршрутку купив за свої гроші.

Але це мислення влади міста потрохи міняється, і скоро ми прийдемо до тих самих дотацій з бюджету. Тільки тоді буде якісний транспорт як у Європі.

Наразі маємо те що маємо, але вибір полюбому є, і машина це не є товар першої необхідності.

Doktor

Повідомлення Doktor » Вів, 12 липня 2016, 16:23

xxfOxx писав: значить порушуєш, штраф сплачуєш чи морозишся?
А оскільки на дистанції 200-300 метрів є парковка то так, такий самий чувак як сам описав сихівчан.
Doktor написав:
тобто те що законодавство писали з фанаря то я винний? так 90% центру порушує...
а велодоріжка на коперника і на інших вулицях не порушує? особливо в місцях де 30 см тротуару лишилось?
найблища парковака є 550 метрів, і туда треба під горку перти і на ній якщо мені вкрадуть машину чи пошкодять ніхто ні за що не відповідає, ти купуєш машини щоб на ній їздити чи щоб за нею ходити?
xxfOxx писав: ніяких пожежних норм, це не мої проблеми, а орендодавця, зп - 3тя група. Я бачу ти розмитнюватись не хочеш
лол ну ось тут і починається,так дай відповідь хабар давав маючи власний бізнес?
xxfOxx писав: не офіційно - це оформлюючи всякі акції і тд, колись була описана навіть схема, вже не пам'ятаю деталей. Та навіть просто тупо повз касу облікову.
і від того що в тебе зразу зп виросла? самий дешевий бензин на укр нафті,дешевше ти не купиш, зарплата як була так і залишилась,тому на купівельну спроможність це не впливає.
xxfOxx писав: в'ябуй як робітники в Польщі, в чому проблема, я написав ЖИВИЙ приклад, без ниття, людини яка має на основній роботі аж 3 тисячі грн зарплати і хвору на хребет дитину.
знову злився,бо в польщі за таких дітей хоч якось дбають,і умови для дитини там кращі,а яке майбутнє твого товариша? мільйон кредитів,потім виконавча служба і відсудженне майно? чи ти хочеш сказати він нічо не їсть і по 3 тисячі що місяця відкладає?

ти мені доказуєш що в нас все рівно краще чи що?
Пі по новому

Cr@zy
Дякував (ла): 23 рази
Подякували: 15 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Cr@zy » Вів, 12 липня 2016, 16:26

AnGeL, тому шо [цензура] асфальт і продавали :D

AnGeL
Ім'я:Остап
Дякував (ла): 28 рази
Подякували: 29 рази

Повідомлення AnGeL » Вів, 12 липня 2016, 16:35

Cr@zy, який асфальт? нам максимум привозили щебінь або такий брудний з глиною шо пздц, або гравій. і інколи з бродів бувала не то смола, не то мазута, гудрон, дьоготь, непонятна субстанція в яку можна було окунути руку і витягнути, і рука лишалась суха, тобто ніяких адгезійних властивостей та мастика не мала %)

ах да, бензу продавали, яка кольору пепсі, і за 2 години в відрі відстоювалось десь до половини відра води, і до 1 см оксиду заліза на дні. той бенз плями на шкірі лишав як висихав.

хоча таки так, порізали були естакаду і на метал здали, бо треба було світло і телефон оплатити. отакі ми злочинні діяння коїли. так шо да доктор, я тоже не білий :oops :shout :facepalm
Хондоводи настільки сурові....

xxfOxx

Повідомлення xxfOxx » Вів, 12 липня 2016, 16:44

Doktor писав: і від того що в тебе зразу зп виросла? самий дешевий бензин на укр нафті,дешевше ти не купиш, зарплата як була так і залишилась,тому на купівельну спроможність це не впливає.

бачу правила демагога знаєш на 5. То ти так зїхав з того, що об'єми палива проданого впали, на якусь лєву фігню.
Щераз - машин стало більше, машини стали дорожчі/престижніші, значить рівень життя не падає.

Doktor писав: знову злився,бо в польщі за таких дітей хоч якось дбають,і умови для дитини там кращі,а яке майбутнє твого товариша? мільйон кредитів,потім виконавча служба і відсудженне майно? чи ти хочеш сказати він нічо не їсть і по 3 тисячі що місяця відкладає?
ти мені доказуєш що в нас все рівно краще чи що?

демагог ти огого, мова була про те, що людина вкалує, а не так [цензура] як ти по форумах і плачеться.
В Польщу їздить бо в нас того ніхто не робить/німці ппц дорого, але грошей йому на життя і машину хватає, і на ліки також, отож більше не бачу сенсу тебе в чомусь переконувати. Ний далі, то простіше ніж підняти сраку і йти щось заробити, простіше кредити притягнути за вуха :facepalm :facepalm :facepalm

Doktor писав: лол ну ось тут і починається,так дай відповідь хабар давав маючи власний бізнес?

що починається? я винаймаю офіс/робоче місце і плачу бабло, інше мене не хвилює.
3 раз пишу про хабарі - НІ, [цензура] ну як ти дитину зробив як все по три рази тре повторювати, але все одно не доходить

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 16 гостей