Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Авто на польській реєстрації. Плюси і мінуси.
- pikach00
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
VETERAN, а що хотіти від маршрутки на 2 грн?
І то врахуй що у Європі громадський транспорт збитковий.

- Liuskywalker
- Ім'я:Любомир
- Дякував (ла): 76 рази
- Подякували: 58 рази
Re: Авто на польській реєстрації. Плюси і мінуси.
VETERAN, ціну проїзду теж будем порівнювати чи нє ? 

Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©
- g0nzales
- Ім'я:Денис
- Номер:ВС?????Е
- Дякував (ла): 67 рази
- Подякували: 84 рази
Питання не в порівняй, а в адекватності людей та їх вчинків.VETERAN писав:А ти порівняй проїзд у громадському транспорті у нас і у людиноорієнтованих країнах.pikach00 писав: в чому проблема їздити на маршрутці якщо нема грошей?
Нема грошей - сідай в маршрутку, трамвай, іди пішки чи на вєліку.
В тих же "людиноорієнтованих країнах" навіть люди при владі, чи бізнесмени не цюраються на ровері проїхатися, то навіть викликає респект.
А в нас, чомусь, срака гола, по вуха в кредитах, проте з айфоном і БМВ на бляхах. Тіпа успєх

Вокруг дураки (с) Шелдон Купер
-
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 32 рази
В Німеччині, в Берліні, разовий квиток на всі види транспорту - можна їхати дві години на чому захочеш - коштує 2,75 євро. Це при орієнтовній зарплаті 2000 євро. У нас, при орієнтовній зарплаті 2000 грн., квиток у маршрутці коштує 4 грн. Хто платить більше? І це тільки кілька зупинок - якщо пересадка - плати знову.pikach00 писав: а що хотіти від маршрутки на 2 грн?
- Liuskywalker
- Ім'я:Любомир
- Дякував (ла): 76 рази
- Подякували: 58 рази
і ще є популярний спосіб : пропрацювати трохи повністю "в тіні" , а потім , наскладавши пару грн йти "робити групу" , бо скс не за горами !g0nzales писав: А в нас, чомусь, срака гола, по вуха в кредитах, проте з айфоном і БМВ на бляхах. Тіпа успєх

Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©
-
- Ім'я:Андрій
- Номер:-------
- Дякував (ла): 30 рази
- Подякували: 43 рази
- Контактна інформація:
Ви дивитесь на видиму Вам і зручну для Вас картину.
Так, чувак їде з 6 айфоном, і немає половину зубів. І колии розіб`є там екран то іде стрибати з вікна, бо ще півроку має платити за нього.
Вам хочеться побачити ряд автівок овер 15-30К дол, и зразу думка що в країні все зашибісь і ви їх бачите. Я навіть знав чувака, який продав хату і знімав з дружиною та дитиною квартиру, зато купив собі Субару Трайбеку. Тобто в нас багато зхиблених люди для яких понти, вище, ніж те що вони є насправді.
І на рахунок високих податків за кордоном, дорогих цін на комуналку і т.д. В мене багато друзів живуть за кордоном вже понад 5-10 років, і він не знає за яку ціну в них країна купляє ГАЗ, і йому все рівно, що пів ЗП він платить податків.
Тому що те що залишається дозволяє йому нормально жити (по наших мірках переважно).
Є в них і свої косяки в країнах і перекоси, але переважна кількість людей впевнена, що якщо завтра прийде до нього біда, то він не переселеться на смітник.
Так, чувак їде з 6 айфоном, і немає половину зубів. І колии розіб`є там екран то іде стрибати з вікна, бо ще півроку має платити за нього.
Вам хочеться побачити ряд автівок овер 15-30К дол, и зразу думка що в країні все зашибісь і ви їх бачите. Я навіть знав чувака, який продав хату і знімав з дружиною та дитиною квартиру, зато купив собі Субару Трайбеку. Тобто в нас багато зхиблених люди для яких понти, вище, ніж те що вони є насправді.
І на рахунок високих податків за кордоном, дорогих цін на комуналку і т.д. В мене багато друзів живуть за кордоном вже понад 5-10 років, і він не знає за яку ціну в них країна купляє ГАЗ, і йому все рівно, що пів ЗП він платить податків.
Тому що те що залишається дозволяє йому нормально жити (по наших мірках переважно).
Є в них і свої косяки в країнах і перекоси, але переважна кількість людей впевнена, що якщо завтра прийде до нього біда, то він не переселеться на смітник.
-
- Контактна інформація:
Друже - це якась позиція "пофігізма"g0nzales писав: Питання не в порівняй, а в адекватності людей та їх вчинків.
Нема грошей - сідай в маршрутку, трамвай, іди пішки чи на вєліку.
В тих же "людиноорієнтованих країнах" навіть люди при владі, чи бізнесмени не цюраються на ровері проїхатися, то навіть викликає респект.
А в нас, чомусь, срака гола, по вуха в кредитах, проте з айфоном і БМВ на бляхах. Тіпа успєх
"Нема грошей - сідай в маршрутку, трамвай, іди пішки чи на вєліку"
Якщо продовжити далі то:
немає грошей зовсім іди подихай з голоду?
Чого ти дістався з тими роверами? Ну не люблю я на ровері їздити і не буду. Маю, колись катався багато, а зараз не хочу.
Треба щоб той ровер був твій власний вибір, а не тому що в тебе не має грошей.
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
ну то подихай або працюй.. крутись якось. в чому проблема ?andrewdor писав: немає грошей зовсім іди подихай з голоду?
Є ще місця для знедолених, де в принципі їсти деколи дають безплатно. з голоду навряд чи помреш. Зрештою продай машину, купи за пару рублів хату в селі, і роби шось, тоже не помреш з голоду.
До такої ситуації варто додати ще пільги цілій купі народу. Це ненормально коли в тролейбусі наприклад платить один з десяти. Решта халявщиків (причому з вигляду такі здорові бики і цьотки) їдуть на халяву.VETERAN писав: В Німеччині, в Берліні, разовий квиток на всі види транспорту - можна їхати дві години на чому захочеш - коштує 2,75 євро. Це при орієнтовній зарплаті 2000 євро. У нас, при орієнтовній зарплаті 2000 грн., квиток у маршрутці коштує 4 грн. Хто платить більше? І це тільки кілька зупинок - якщо пересадка - плати знову.
В Берліні тоже така ситуація з оплатою проїзду ?

В кінці кінців в нас є місячний проїздний на тролейбус/трамвай за 100 грн (згоден що тут сильно бракує ще автобусів в тому проїздному але робота над тим ведеться, орієентовна вартість 200 грн буде). В Берліні яка ціна питання такого ?
- g0nzales
А хто тобі винний, що грошей нема? Дай вгадаю, всі навколо, держава, тіко не ти?andrewdor писав: Треба щоб той ровер був твій власний вибір, а не тому що в тебе не має грошей
Звичайно, що будь-яка людина хоче мати досить грошей на життя. Але як нема можливості заробити, одні чомусь економлять, шукають підробіток, не дозволяють собі зайвого, а другі без проблем ідуть на злочин: грабують, везуть контрабас і т.д.
Пропонуєш усіх тих злочинців "панять і прастіть, абнять і плакать" ?
Кожен сам собі творець свого щастя. Ну а щастя в кожного різне, комусь - золоті унітази, а комусь достатньо взаєморозуміння і злагоди у родині.
-
- Контактна інформація:
vovka писав: andrewdor написав:
немає грошей зовсім іди подихай з голоду?
ну то подихай або працюй.. крутись якось. в чому проблема ?
Є ще місця для знедолених, де в принципі їсти деколи дають безплатно. з голоду навряд чи помреш. Зрештою продай машину, купи за пару рублів хату в селі, і роби шось, тоже не помреш з голоду.
Розкажи це людям, якім немає вже що продати.
Розкажи це тим, в кого вік 55 років і вище.
Розкажи це тим хто працює на державній роботі - вчителем ( ця людина наприклад навчає твої дітей жити в цьому світі, і бути мудрими)
Розкажи це тим в кого дохід коло 4000-5000грн в місяць і раптом приходить хвороба на яку треба витрачати 30-50к грн в місяць.
Але я думаю загальне пересаджування всіх на ровери і закриття польських бляшок і МПР вирішить всі проблеми.
-
Аналогічно - місцеві дуже не задоволені навалою сирійців і т.п.vovka писав: В Берліні тоже така ситуація з оплатою проїзду ?
Порядка 60 євро. На роботі видають такі картки дешевше, але вони іменні.vovka писав: В Берліні яка ціна питання такого ?
Там ще є денні проїздні, кількаденні і ще якісь, здається двотижневі.
Я бачимо, і у цьому випадку з наших людей деруть більший процент заробітку. І це при нікудишній якості надання послуг.
Справа в тому, що є "ефект мультиплікатора" - явище, про яке колись наголошував Пинзеник. Воно полягає в тому, що вкинувши в економіку якийсь капітал, держава отримує назад значно більше. При цьому ще і розкручується виробництво. Воно має і зворотній вплив - забравши з екоміки - отримуєш загальну стагнацію і спад. А наші "генії" вже кілька раз забрали.g0nzales писав: А хто тобі винний, що грошей нема? Дай вгадаю, всі навколо, держава, тіко не ти?
- Bohdan
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Ну серед працюючих львів'ян 2000 грн зарплата це рідкість.VETERAN писав: У нас, при орієнтовній зарплаті 2000 грн., квиток у маршрутці коштує 4 грн.
-
Bohdan, В Німеччині 2000 євро також рідкість. Я спеціально робив порівняння близько нижньої межі.
- _Oliko_
- Ім'я:Олег
- Подякували: 1 раз
VETERAN писав: В Німеччині, в Берліні, разовий квиток на всі види транспорту - можна їхати дві години на чому захочеш - коштує 2,75 євро. Це при орієнтовній зарплаті 2000 євро. У нас, при орієнтовній зарплаті 2000 грн., квиток у маршрутці коштує 4 грн. Хто платить більше? І це тільки кілька зупинок - якщо пересадка - плати знову.
Не треба порівнювати один в один. А курс валют? Скільки в нас євро коштує. Що може позволити купити німець за 2000 євро, і що в нас українець за 2000 грн. (~75 євро). Навіть за вартість проїзду, 2,75 євро, скільки в Німеччині можна хліба купити? Не знаю скільки, але одну буханку то точно. А в нас за 4 грн. то хіба якусь булочку купите.
-
Так - буханка хліба коштує 2-4 євро. В залежності від якості. Там буханки більші._Oliko_ писав: Навіть за вартість проїзду, 2,75 євро, скільки в Німеччині можна хліба купити?
Нас на всьому обдирають більше. Навіть ліки вже там дешевше купувати, навіть враховуючи наш курс валют.
Стосовно відкачки капіталу - зустрів таке:
"Следователи полиции утверждают, что преступная группа неустановленных лиц, которые представляли интересы австрийского банка, совместно с владельцами украинских финучреждений совершили аферу по выводу в 2011-2015 годах из Украины 400 млрд гривен!!!".
-
- Контактна інформація:
Найбільше веселить ось це...
VETERAN писав: что преступная группа неустановленных лиц,
Якісь МПР на польських бляхах це зробили напевно :) Або контрабасисти сигарет в Польщу. Тому і злапати і назвати їх нереально.VETERAN писав: совместно с владельцами украинских финучреждений совершили аферу по выводу в 2011-2015 годах из Украины 400 млрд гривен!!!".
-
Там висловили думку, що зловити їх не вдалося із-за розміру викраденого капіталу. Зловили і арештували тільки сина Черновецького з якимись нещасними 10 млн. євро.andrewdor писав: Тому і злапати і назвати їх нереально.
- g0nzales
Я не кажу, що "генії" при владі, коло неї та "папєрєднікі" не винні в тому, що народ збіднів. Проте, при всіх негативах реаліях, якщо ніц не робити самому, то і грошей не буде. Хіба родичі поможуть.VETERAN писав:Справа в тому, що є "ефект мультиплікатора" - явище, про яке колись наголошував Пинзеник. Воно полягає в тому, що вкинувши в економіку якийсь капітал, держава отримує назад значно більше. При цьому ще і розкручується виробництво. Воно має і зворотній вплив - забравши з екоміки - отримуєш загальну стагнацію і спад. А наші "генії" вже кілька раз забрали.g0nzales писав: А хто тобі винний, що грошей нема? Дай вгадаю, всі навколо, держава, тіко не ти?
Відтак кожен крутиться, як може. Але при цьому не треба втрачати самоповагу, адекватність і не вдаватися до звірів, бо навколо тебе такі самі люди, в тих саме умовах.
-
- Контактна інформація:
До чого ти це написав?g0nzales писав: Я не кажу, що "генії" при владі, коло неї та "папєрєднікі" не винні в тому, що народ збіднів. Проте, при всіх негативах реаліях, якщо ніц не робити самому, то і грошей не буде. Хіба родичі поможуть.
Відтак кожен крутиться, як може. Але при цьому не треба втрачати самоповагу, адекватність і не вдаватися до звірів, бо навколо тебе такі самі люди, в тих саме умовах
Уяви собі молоду дівчину - мати одиначку якій держава платить 1000грн, на яку вона має прожити разом з дитиною. А це, майбутній Українець, якого вона має виховати в любові до батьківщини.
І розкажи їй як треба крутитись, думаю вона буде слухати з роззявленим ртом..
-
- Ім'я:Ігор
- Подякували: 0
коли перестане під час кризи процвітати бізнес порошенка і гонтарєвоїT5-R писав: Ну шо комуняки, коли вже ковбаса по 2.20 буде?
а Х-5 за 5 тисяч?

і коли на скачках курсу перестануть зароблять мільярди,а ще коли перестануть лопати банки які в європі раді коли дають гроші в кредит під 5-10% а в нас їм важко від 120-250% і всяких штрафів комісій і т.д
а в чому проблема жерти гавно зі смітника коли нема грошей?pikach00 писав: в чому проблема їздити на маршрутці якщо нема грошей?
а ти поїдь в арабські емірати,в швейарію,британію, і т.дpikach00 писав: поїдь в Данію. Там податок на авто 200%. Чи Сінгапур. Теж розкіш. Не треба тут розказувати. Розкіш у нас хіба для тих хто не хоче працювати.
а це 40% тіньової економіки і решта сірої, це дурна держава яка б могла вивести бізнес з тіні але краще брати хабарі.AnGeL писав: їду велосипедом і дивлюсь на ті колони автомобілів які стоять в пробках, і жигулі там одні на сотню, решта все іно
так до чого ти ведеш? що біда це коли ти пухнеш з голоду?
знаєш коли до Льва Троцького прийщли і сказали що в Україні голод,то він сказав що голод це коли мами будуть їсти своїх дітей, ось тоді і прийдете.xxfOxx писав: в людей нема грошей але чомусь машин менше не стає, а там де недавно був газон бидло розкатало болото
тому логіка в тебе така сама.
а звідки їм знати що це? як свиня яка все життя прожила в брудному свинарнику має знати що можна жити в чистому і їсти не відходи а корм?...VETERAN писав: А ти порівняй проїзд у громадському транспорті у нас і у людиноорієнтованих країнах.
дві? чи чотири? ти тав в якому десятелітті остані раз був?pikach00 писав: а що хотіти від маршрутки на 2 грн? І то врахуй що у Європі громадський транспорт збитковий.
скорестаємся твоєю логікою,якщо це не вигідно то чому за маршрути ідуть бійки?
і чому в івано франківську де проїзд коштує 3 грн,стан ГТ в рази кращий ніж у львові за 4?
Пі по новому
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 17 гостей