Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
ДТП!!! Фото [Львів] і їх обговорення
AVP_6
Ім'я:Антон
Стать:чоловік
Дякував (ла): 7 рази
Подякували: 20 рази
Контактна інформація:
Re: ДТП!!! Фото [Львів] і їх обговорення

Повідомлення AVP_6 » Пон, 20 червня 2016, 07:33

xxfOxx писав: Я так розумію якщо ти в дтп попадеш і скажем притреш крило, вийдеш і будеш чекати на поліцію, а з машини всі твої речі "згрузять" ти не будеш мати нічого проти так ?
в мене майно не застраховане і я закрию машину, а якшо не дай бог попаду в таке дтп шо не зможу закрити машини то майно мене буде цікавити в саму останню чергу, та і повір мені майно з легкових машин з дтп "згружали" саме перше якраз менти, так шо не там ви взялись перевиховувати
bossjara писав: блін ну подиивсь відео. там на останніх секундах і водій і копи і навіть той хто знімав намагаються то стадо розігнати. але їх по.х.у.й
відео не дивився і якшо справді їх менти відганють то це дійсно вже дич, і тоді я з вами всіма погоджують на 1000%
Bohdan писав: А як тобі стало зле на вулиці, ти втратив свідомість і хтось підгріб телефон який випав в тебе з кишені при падінні?
а якшо в тебе телефон просто випав з кишені то шо тоже інші люди винні шо ти про....бав його, тут все просто - нефіг купувати телефони і тд за які потім жаліти, в мене всі телефони які я мав загублені+побиті+провтикані і я тим не переймаюсь бо завжди треба оновляти техніку, а якшо ви дітям чи собі купуєте 6s айфони з зарплатою в 4-5к грн в міс то хто вам винен, злодії були завжди і не тільки в Україні

але зрозумійте правильно я не то шо кажу шо треба підбігати і відразу все хапати шо не так лежить, я тут говорю про то шо нефіг когось вчити як і шо робити, в кожного своє життя, і якшо то комусь принесло задоволення (те халявне пиво) то власник від того повірте нічого не втратив

але саме головне я тут говорю зараз за цей конкретний випадок зі застрахованим майном, я звичайно не сильний в страхуванні, але мені шось здається шо якшо "спасти" частину майна то повної страховки шей не получиш, так шо ше далеко не знати шо власнику вигідніше

George734
Ім'я:юра
Дякував (ла): 0
Подякували: 0

Повідомлення George734 » Пон, 20 червня 2016, 08:40

Нічого дивного в цій ситуації.
В нас країна злодіїв. Хтось бюджет обкрадає,хтось людей обважує, обмірює. Хтось податки, зарплати махлює. Хтось цвяхи,дошки,будматеріали, воду, світло,газ,нафту краде.
Якщо прискіпливо вдивитись в будь-кого, то знайдеш 100% що він-злодій
При чому ми настільки довго крадем ( я б сказав вже на генетичному рівні з молоком матері передається), що навіть не вважаєм що то крадіжка. :-)

andrewdor
Ім'я:Андрій
Номер:-------
Дякував (ла): 30 рази
Подякували: 43 рази
Контактна інформація:

Повідомлення andrewdor » Вів, 21 червня 2016, 10:58

AVP_6, Дивна в тебе думка. Навіть якщо в когось впав телефон і ти це бачив, то твій обовязок повернути, як не бачив в кого випав, то в телефоні є номери на які можна задзвонити і повернути власнику.
Якщо в когось випав гаманець, документи, також в обовязку КУЛЬТУРНОЇ ТА ВИХОВАНОЇ людини повернути майно власнику.
Внас, нажаль більшість має інше ставлення і заволодіння чужою власністтю приносить їм завдоволення, це і є наша основна хвороба.
І коли бичари крадуть пиво з розбитого авто, повір це не нормально, і те що товар напевно застрахований - це такі трусливі пояснення власної гнилості, ще можна казати "яж не один такий був, там багато було народу"
Хочеш пива, купи собі 4 пляшки раптом аж на 100грн якщо купляти щось краще..

andrew
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 47 рази
Контактна інформація:

Повідомлення andrew » Вів, 21 червня 2016, 11:17

andrewdor +1
Колись випав телефон.. дзвонить мама на інший із питанням "Де твій другий телефон"
Кажу в кишені.. шукаю - німа :)
Дає тел. чувака.. Набираю - каже знайшов телефон, хочу Вам віддати.. кажу ок, куди підїхати??
відповідь - Під обласну Міліцію :-)
По факту чувак з органів, старшого віку.. каже бачу телефон не дешевий нащо, щоб потім мої хлопці його шукали :D :D

Liuskywalker
Ім'я:Любомир
Дякував (ла): 76 рази
Подякували: 58 рази

Повідомлення Liuskywalker » Вів, 21 червня 2016, 11:43

AVP_6, :facepalm :facepalm
відео нє сматрєл , но нє асуждаю . Читаю твої останні дописи :
спочатку це нормально , рагульня чуть не санітари дороги , яким ще доплатити треба , потім думка міняється , що може і неправильно , потім - таки неправильно ...
То як все-таки ? В 32 роки не мати норм. світогляду на банальні речі ?
У висновку - якась суцільна "моя хата скраю" , причому примарна ... :facepalm
І неважливо , що там - 5 коп чи 20 лімонів зєлєні ! Це чуже - і крапка!!

Можливо тепер цьому дальнобою прийдеться 4 місяці без з\п геморой наживати , щоб те пиво відробити , а вдома - діти голодні ?

Це , на твою думку , прийнятна ціна за те , що рагульня пару літрів пива нахаляву хляпне ?

П.С. я все більше в а х у є з дописувачів форуму , чи то лтк пороблено , що він притягує такий контингент, чи то таки повний ахтунг у суспільстві чи тимчасові магнітні бурі .... чи хз ...
Ви ж вродь всі не пітекантропи з IQ мінус 40 і двома клясами цпш , а хомо сапіенси , які навіть комп освоїли , а від деяких постів волосся дибки (якби воно було ! :shout )

П.П.С. Я п і з д є ц як хочу бути морем!!!!
Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©

Babak
Адміністратор
Контактна інформація:

Повідомлення Babak » Вів, 21 червня 2016, 11:44

AVP_6 писав: о шо тоже інші люди винні шо ти про....бав
суто воєнна тема) в армії не крадуть, в армії пройобують :thumbup
Блекджек і все таке!)

Liuskywalker
Ім'я:Любомир
Дякував (ла): 76 рази
Подякували: 58 рази

Повідомлення Liuskywalker » Вів, 21 червня 2016, 11:48

andrewdor, респектую за позицію ! Будеш в районі центру - поставлю пиво ! :beer :beer :beer (не з фури :p :D ( хоча то не є смішно , насправді ) .
Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©

Bohdan

Повідомлення Bohdan » Вів, 21 червня 2016, 12:04

AVP_6 писав: а якшо в тебе телефон просто випав з кишені то шо тоже інші люди винні шо ти про....бав його, тут все просто - нефіг купувати телефони і тд за які потім жаліти, в мене всі телефони які я мав загублені+побиті+провтикані і я тим не переймаюсь бо завжди треба оновляти техніку, а якшо ви дітям чи собі купуєте 6s айфони з зарплатою в 4-5к грн в міс то хто вам винен, злодії були завжди і не тільки в Україні
Що за брєд :facepalm
Повторюю ще раз, телефон не просто випав(хоча навіть якщо просто лежить безхозний телефон - взяти тупо собі, це кончений рагулізм), тобі впала цегла на голову з наших "відремонтованих" будинків в центрі, ти лежиш, стікаєш кров'ю, з кишені стерчить шостий айфон, який ти купив своїй коханій на ювілей. Підходить таке саме бидло, як на тій трасі і підгрібає його. Раз в тебе айфон, значить для тебе то крохи. Ще заробиш. Норм? А заодно ще куртку твою підгрібає, вона також зайвою не буде. Ще двоє знімають твої шкари, хтось годинник, хтось ще пошукає твій гаманець і т.д. Ти ж про...бав їх сам, правда? Чого ходиш там, де цегла на голову падає? А ще десять чоловік то все знімають на телефон і лахають поки до тебе швидка їде.

Lyubomyr
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 27 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Lyubomyr » Вів, 21 червня 2016, 12:41

Щодо пива яке в розбилось в Стрию - по новинах говорили що порушено кримінальну справу і будуть розшукувати причетних.

AVP_6
Контактна інформація:

Повідомлення AVP_6 » Вів, 21 червня 2016, 12:49

читаємо так сам уважно
AVP_6 писав: але саме головне я тут говорю зараз за цей конкретний випадок зі застрахованим майном
Bohdan писав: Раз в тебе айфон, значить для тебе то крохи. Ще заробиш. Норм?
ну по суті так і є, дорогі речі (як це телефони чи машини) люди не купують з останніх грошей, ібо є тому альтернатива дешевша, то не хліб чи вода
але шо тут спорити, більшість сказала шо так правильно значить напевно так і є правильно, моя думка така - про....б значить тільки твої проблеми
тут перекинув водій фуру значить не вміє їздити, а не відчуваєш габаритів чи не маєш досвіду то нефіг за кермо фури сідати, бо сьогодні він пиво перекинув а завтра в чиюсь машину завалить, а так вже має науку
я вже надивився на тих водіїв, мають по 20-23 роки і фурами ганяють бо там зарплати 10-30к в міс, а забувають шо то ше спати треба і дивитись за дорогою
мені водій трала віз кран баштовий, включив музон собі на повну в кабіні і валить поф на все, кран відвязався і одна секція (сама тонка стріли) відкрилась як коса і "косила" все на свому шляху, менти казали шо так він кілометр їхав і аж тоді допер шо шось тарахкотить (певно пісня закінчилась або проснувся)

AVP_6
Контактна інформація:

Повідомлення AVP_6 » Вів, 21 червня 2016, 12:52

я розумію шо різне стається в житті, але такі речі як телефони чи куртки чи гаманці то саме останнє шо в той момент цікавить

AVP_6
Контактна інформація:

Повідомлення AVP_6 » Вів, 21 червня 2016, 12:58

Liuskywalker писав: Це , на твою думку , прийнятна ціна за те , що рагульня пару літрів пива нахаляву хляпне ?
та тому що він на другий раз тричі подумає чи сідати за кермо невиспаним, пяним, без досвіду і не протаранить твою чи мою машину

Vasiliyyy
Ім'я:Василь
Дякував (ла): 276 рази
Подякували: 91 рази

Повідомлення Vasiliyyy » Вів, 21 червня 2016, 13:13

Коротше, твоє правило- закон джунглів: кожен сам за себе, щось не так зробив - сам винен. І крапка, так?

cdrom
Ім'я:Роман
Подякували: 2 рази
Контактна інформація:

Повідомлення cdrom » Вів, 21 червня 2016, 13:34

AVP_6, те, що хтось попав (пошкодив вантаж з пивом, чи загубив телефон) - це, звичайно, його проблеми і біда. Але тих хто краде це ніяк не виправдовує. Чи ти вкрав пиво, чи чужі гроші, або тел. які комусь випали з кишені, чи пачку паперу з роботи, чи електрику у держави - це все крадіжка.
A goal without a plan is just a wish

Bohdan

Повідомлення Bohdan » Вів, 21 червня 2016, 13:57

AVP_6 писав: моя думка така - про....б значить тільки твої проблеми
Про...бати - це перекинути вантаж в річку, який там благополучно тоне. А тут звичайний кримінал. Всіх, хто попав на відео - вичислити і впаяти такий штраф, щоб прийшлось місяцями відпрацьовувати. А не матимуть бабла - в тюрму.

Anix

Повідомлення Anix » Вів, 21 червня 2016, 17:00

і знову Липинського, поворот до Форда на світлофорі, хз як Ланос опинився на зустрічній :shock
Зображення Зображення

t309
Ім'я:t309
Контактна інформація:

Повідомлення t309 » Вів, 21 червня 2016, 18:28

як як, дощ + лисаки скорыш за все
https://goo.gl/TcJrkr
Ні хабарям, відкатам, порушеням ПДР!

Anix

Повідомлення Anix » Вів, 21 червня 2016, 18:48

Вертався назад поліції нема, різниця в часі між фото 58 хвилин.
Зображення

Vito
Номер:7777

Повідомлення Vito » Вів, 21 червня 2016, 19:00

фото з ФБ:
Зображення

DNK
Ім'я:Діма
Подякували: 3 рази

Повідомлення DNK » Вів, 21 червня 2016, 19:04

peugeot?
Я гнівався на Бога за те що не мав взуття,
доки не побачив людину яка не мала ніг...
ВОРОГИ-ЖУЛЄН

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей