в мене майно не застраховане і я закрию машину, а якшо не дай бог попаду в таке дтп шо не зможу закрити машини то майно мене буде цікавити в саму останню чергу, та і повір мені майно з легкових машин з дтп "згружали" саме перше якраз менти, так шо не там ви взялись перевиховуватиxxfOxx писав: Я так розумію якщо ти в дтп попадеш і скажем притреш крило, вийдеш і будеш чекати на поліцію, а з машини всі твої речі "згрузять" ти не будеш мати нічого проти так ?
відео не дивився і якшо справді їх менти відганють то це дійсно вже дич, і тоді я з вами всіма погоджують на 1000%bossjara писав: блін ну подиивсь відео. там на останніх секундах і водій і копи і навіть той хто знімав намагаються то стадо розігнати. але їх по.х.у.й
а якшо в тебе телефон просто випав з кишені то шо тоже інші люди винні шо ти про....бав його, тут все просто - нефіг купувати телефони і тд за які потім жаліти, в мене всі телефони які я мав загублені+побиті+провтикані і я тим не переймаюсь бо завжди треба оновляти техніку, а якшо ви дітям чи собі купуєте 6s айфони з зарплатою в 4-5к грн в міс то хто вам винен, злодії були завжди і не тільки в УкраїніBohdan писав: А як тобі стало зле на вулиці, ти втратив свідомість і хтось підгріб телефон який випав в тебе з кишені при падінні?
але зрозумійте правильно я не то шо кажу шо треба підбігати і відразу все хапати шо не так лежить, я тут говорю про то шо нефіг когось вчити як і шо робити, в кожного своє життя, і якшо то комусь принесло задоволення (те халявне пиво) то власник від того повірте нічого не втратив
але саме головне я тут говорю зараз за цей конкретний випадок зі застрахованим майном, я звичайно не сильний в страхуванні, але мені шось здається шо якшо "спасти" частину майна то повної страховки шей не получиш, так шо ше далеко не знати шо власнику вигідніше