Дайджест автомобільних новин

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Щось дороги почали робити!
lev
Ім'я:Богдан
Стать:чоловік
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Re: Щось дороги почали робити!

Повідомлення lev » Сер, 11 листопада 2015, 15:21

Дорогу на пр. Червоної Калини у Львові асфальтуватимуть вночі Ремонтники планують заасфальтувати ліву сторону проспекту Червоної Калини на Сихові у напрямку з центру міста. Роботи триватимуть орієнтовно з 19:00 і до ранку впродовж 4 ночей.

На іншій стороні пр. Червоної Калини буде організовано реверсний рух, інформує прес-служба ЛМР.

У зв’язку з роботами, сьогодні, 11 листопада, після 19:00 на 2 години для руху транспорту закриють перехрестя вул. Сихівської – пр. Червоної Калини. Транспортний потік буде скеровано на вул. Сихівську-Зубрівську.

Роботи з асфальтування правої сторони вулиці на ділянці від ТЦ «Шувар» до ТЦ «ВАМ» тривали з 30 жовтня до 10 листопада.

Львівська міська рада просить вибачити за тимчасові незручності.
sohok está en línea ahora Report Post

lev

Повідомлення lev » Пон, 16 листопада 2015, 17:36

Львів планує оновити громадський транспорт на ₴2,5 млрдhttp://zaxid.net/news/showNews.do?lviv_planuye_onoviti_gromadskiy_transport_na_25_mlrd&objectId=1373154

Петро
Дякував (ла): 23 рази
Подякували: 17 рази

Повідомлення Петро » Пон, 16 листопада 2015, 22:11

Енжел пхай тих вонурівців хай латають дорогу з НЯ до Яворова-ті стики хай хоч трохи зріжуть,а то я вже захарився там скакати кожен день :angry :angry :angry
xenum.ua
Чистка EGR i DPF 096_697_5730 (Новояворівськ)

azakharchuk
Дякував (ла): 4 рази
Подякували: 3 рази

Повідомлення azakharchuk » Нед, 13 грудня 2015, 12:38

На Студенческой и на Лычаковской появились заклеенные знаки "Тупик" и "Объезд". Судя по всему, будут начинать ремонт второй части Мечникова. Не совсем понятно зачем на зиму глядя, но посмотрим.

lev

Повідомлення lev » Нед, 13 грудня 2015, 15:49

azakharchuk писав:На Студенческой и на Лычаковской появились заклеенные знаки "Тупик" и "Объезд". Судя по всему, будут начинать ремонт второй части Мечникова. Не совсем понятно зачем на зиму глядя, но посмотрим.
Так цього року говорять ,що зими з морозами і снігами не буде, так що тепер можна ремонтувати дороги буде і зимою

azakharchuk
Дякував (ла): 4 рази
Подякували: 3 рази

Повідомлення azakharchuk » Нед, 13 грудня 2015, 16:39

Вот подтверждение по Мечникова, и планы на 2016.

http://zaxid.net/news/showNews.do?nastu ... Id=1376113

Масштабно. Если найдут на все деньги и сделают, то будет отлично (многие брусчаточные улицы приведут в порядок).

lev

Повідомлення lev » Нед, 13 грудня 2015, 16:46

azakharchuk писав:Вот подтверждение по Мечникова, и планы на 2016.

http://zaxid.net/news/showNews.do?nastu ... Id=1376113

Масштабно. Если найдут на все деньги и сделают, то будет отлично (многие брусчаточные улицы приведут в порядок).
Там ще не про всі дороги записали ,які мають ремонтувати наступного року. В планах на ремонт наступного року є ще вулиця Хуторівка з будівництвом тролейбусної лінії і зїздів з сихівського мосту і також мають ремонтувати наступного року вулицю Замарстинівську

COMANDOR

Повідомлення COMANDOR » Нед, 13 грудня 2015, 16:58

Лмр випросе черговий блохастий кредит у євро під мінімум 12 річних і буде айс, а маса буде радіти ...
Хочеш миру - готуйся до війни.
адвокат 0,5 нуль 64 два 7 16два

lev

Повідомлення lev » Нед, 13 грудня 2015, 17:05

COMANDOR писав:Лмр випросе черговий блохастий кредит у євро під мінімум 12 річних і буде айс, а маса буде радіти ...
А що поганого в кредитах, якби не ці кредити від Єбрр, то Городоцька, Личаківська і інші львівські дороги були би невідремонтовані

Dexter
Дякував (ла): 37 рази
Подякували: 187 рази

Повідомлення Dexter » Вів, 29 грудня 2015, 19:48

"завтра вже 30 грудня, треба встигнути розпиляти гроші з бюджету 2015"
в Полтавській області кладуть асвальт на сніг:
Зображення
Зображення

Зображення

Зображення
Work hard! Play hard!

HacK
Ім'я:HacK
Дякував (ла): 6 рази
Подякували: 30 рази

Повідомлення HacK » Вів, 29 грудня 2015, 21:47

Dexter, поки не буде крайнього за таку херню, до ти буде той [цензура] тривати, почнуть карати, почне шось змінюватися... :facepalm

Петро
Дякував (ла): 23 рази
Подякували: 17 рази

Повідомлення Петро » Вів, 29 грудня 2015, 23:00

Енджел звони до своъх-хай ты горби до Яворова зрызають :angry :angry :angry :angry :angry
xenum.ua
Чистка EGR i DPF 096_697_5730 (Новояворівськ)

andriy_zab
Ім'я:Андрій
Дякував (ла): 7 рази
Подякували: 12 рази

Повідомлення andriy_zab » Вів, 29 грудня 2015, 23:40

В Сокалі також вирішили зремонтувати дорогу перед НР:

Yust

Повідомлення Yust » Нед, 03 січня 2016, 16:14

Кабінет Міністрів вніс зміни у план розподілу коштів у розмірі 28,43 млн грн, які призначені для розвитку дорожнього господарства в українській частині карпатського єврорегіону. Відповідні зміни закріплені в Постанові уряду №1126 від 30 грудня минулого року.

Зокрема, уряд збільшив фінансування ділянки дороги Н-09 «Мукачеве - Рахів - Богородчани - Івано-Франківськ - Рогатин - Бібрка –Львів», що перебуває в межах Івано-Франківської області, з 310 млн гривень до 338,43 млн гривень, при цьому скоротивши фінансування дороги Р-24 «Татрів - Коломия - Борщів - Кам'янець—Подільський», що перебуває в межах тої ж області з 75 млн гривень до 46,57 млн гривень.
Шукаючи Європу ми знайшли Україну.

Sluva
Ім'я:Славік
Дякував (ла): 14 рази
Подякували: 28 рази

Повідомлення Sluva » Нед, 03 січня 2016, 18:12

Yust писав: Богородчани - Івано-Франківськ - Рогатин - Бібрка –Львів»,
що я вам скажу?стан дорожнього покриття на тому відрізку ляля,шлях Львів-Станіславів-Косів зайняв 3-и години.АЄОА це обочини і розмітка,треба ставити якісь відбійники бо там є досить круті участки де можна вилітати ну і без видимої в ночі розмітки вилетіти стає ще простіше
"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма

lev

Повідомлення lev » Нед, 03 січня 2016, 19:59

Sluva писав:
Yust писав: Богородчани - Івано-Франківськ - Рогатин - Бібрка –Львів»,
що я вам скажу?стан дорожнього покриття на тому відрізку ляля,шлях Львів-Станіславів-Косів зайняв 3-и години.АЄОА це обочини і розмітка,треба ставити якісь відбійники бо там є досить круті участки де можна вилітати ну і без видимої в ночі розмітки вилетіти стає ще простіше
За цю відремонтовану дорогу можеш подякувати Олегу Синютці завдяки якому цю та інші дороги Львівщини цього року відремонтували А наступного року Синютка обіцяє відремонтувати дороги Львівської області на півтора мільярда гривень : Синютка: У 2016 році на ремонт доріг Львівщини планується залучити 1,5 млрд У 2016 році на ремонт доріг Львівщини планується залучити не менше як 1,5 млрд грн. Люди зможуть реально відчути покращення інфраструктури.

Про це 29 грудня на прес-конференції за підсумками року перебування на посаді повідомив голова Львівської ОДА Олег Синютка.

За його словами, у 2015 році у розвиток інфраструктури Львіщини було інвестовано 1,155 млрд грн, що суттєво більше, ніж у попередньому році (133 млн грн).

Зокрема, у межах програми розвитку інфраструктури карпатського єврорегіону коштом держбюджету було відремонтовано дорогу Львів-Бібрка-Рогатин. Окрім того, за рахунок перевиконання митних платежів Львівщина отримала 300 млн грн на дороги. За ці гроші ремонтували дороги Львів-Радехів-Луцьк, Сколе-Славське та Львів-Мукачеве-Ужгород (від перевалу).

Також цього року було збудовано дорогу Краківець-Львів на відтинку до митного переходу Краківець-Корчова.

«Наступного року сподіваємося отримати не менше 700 млн грн на ремонт доріг від перевиконання митних платежів. Це дасть можливість завершити ремонт дороги Львів-Радехів-Луцьк, перевалу на дорозі Турка-Старий Самбір-Самбір, дороги Бориня-Мохнате, Куровичі-Перемишляни-Рогатин та Червоноград-Радехів-Броди», – повідомив О.Синютка.

Невдачею 2015 року голова ЛОДА назвав зрив будівництва концесійної дороги Львів-Краківець.

«Я до сьогодні не розумію, чому після оголошення конкурсу і подачі трьох пропозицій від компаній, зокрема одної, що брала участь у будівництві тунелю під Ла-Маншем, «Укравтодор» відхили усі пропозиції і скасував конкурс. Ми підготували і на початку січня надішлемо пропозицію «Укравтодору» від пулу турецьких компаній, які будують концесійні дороги в Туреччині, і надішлемо проект угоди, яку готові підписати щодо будівництва автобану Львів-Краківець. Якщо від «Укравтодору» отримаємо ще одну відмову, я буду змушений піднімати це питання перед Президентом України», – додав Синютка.

Загалом, запевнив керівник області, у 2016 році у ремонт доріг Львівщини планується інвестувати не менше як 1,5 млрд грн. «Люди зможуть відчути реальне покращення інфраструктури», – додав голова ЛОДА.

Денис
Ім'я:Денис
Дякував (ла): 20 рази
Подякували: 37 рази

Повідомлення Денис » Пон, 04 січня 2016, 00:22

Sluva писав: є досить круті участки де можна вилітати ну і без видимої в ночі розмітки вилетіти стає ще простіше
Досить складний ландшафт у тої дороги,а зараз там ще покриття близьке до ідеального,зросли швидкості та підвищилась небезпека проходження складних ділянок.

may
Ім'я:Ihor
Номер:7044
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 4 рази

Повідомлення may » Чет, 31 березня 2016, 07:55

За:178 Проти:0 Утрималися:35 Не голосували:91 Всього:304
Зрада провалила Закон щодо створення Державного дорожнього фонду України
Що це означає?
Бабло яке ми платимо як акцизи за паливо, імпорт ТЗ і шин тощо потрапляє не у цей фонд, а у загальний. Звідти виділяється по залишковому принципу.
Незнання законів не звільняє від відповідальності!
Знання, як правило, - так!

Liuskywalker
Ім'я:Любомир
Дякував (ла): 76 рази
Подякували: 58 рази

Повідомлення Liuskywalker » Чет, 31 березня 2016, 08:31

may писав: рада провалила Закон щодо створення Державного дорожнього фонду України
прогнозовано , акциз за паливо - суттєва стаття , дірку ПФ можна трохи залатати , а якщо прийдеться віддавати його (акциз) за прямим призначенням - ПФ смоктатиме лапку :-)
Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©

mathst
Ім'я:Степан
Подякували: 18 рази

Повідомлення mathst » Чет, 31 березня 2016, 08:54

Liuskywalker писав: дірку ПФ можна трохи залатати
ПФ з профіцитом

Відповісти

Хто зараз онлайн