Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Щось дороги почали робити!
-
- Ім'я:Богдан
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Дорогу на пр. Червоної Калини у Львові асфальтуватимуть вночі Ремонтники планують заасфальтувати ліву сторону проспекту Червоної Калини на Сихові у напрямку з центру міста. Роботи триватимуть орієнтовно з 19:00 і до ранку впродовж 4 ночей.
На іншій стороні пр. Червоної Калини буде організовано реверсний рух, інформує прес-служба ЛМР.
У зв’язку з роботами, сьогодні, 11 листопада, після 19:00 на 2 години для руху транспорту закриють перехрестя вул. Сихівської – пр. Червоної Калини. Транспортний потік буде скеровано на вул. Сихівську-Зубрівську.
Роботи з асфальтування правої сторони вулиці на ділянці від ТЦ «Шувар» до ТЦ «ВАМ» тривали з 30 жовтня до 10 листопада.
Львівська міська рада просить вибачити за тимчасові незручності.
sohok está en línea ahora Report Post
На іншій стороні пр. Червоної Калини буде організовано реверсний рух, інформує прес-служба ЛМР.
У зв’язку з роботами, сьогодні, 11 листопада, після 19:00 на 2 години для руху транспорту закриють перехрестя вул. Сихівської – пр. Червоної Калини. Транспортний потік буде скеровано на вул. Сихівську-Зубрівську.
Роботи з асфальтування правої сторони вулиці на ділянці від ТЦ «Шувар» до ТЦ «ВАМ» тривали з 30 жовтня до 10 листопада.
Львівська міська рада просить вибачити за тимчасові незручності.
sohok está en línea ahora Report Post
-
Re: Щось дороги почали робити!
Львів планує оновити громадський транспорт на ₴2,5 млрдhttp://zaxid.net/news/showNews.do?lviv_planuye_onoviti_gromadskiy_transport_na_25_mlrd&objectId=1373154
- Петро
- Дякував (ла): 23 рази
- Подякували: 17 рази
Енжел пхай тих вонурівців хай латають дорогу з НЯ до Яворова-ті стики хай хоч трохи зріжуть,а то я вже захарився там скакати кожен день

xenum.ua
Чистка EGR i DPF 096_697_5730 (Новояворівськ)
-
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 3 рази
На Студенческой и на Лычаковской появились заклеенные знаки "Тупик" и "Объезд". Судя по всему, будут начинать ремонт второй части Мечникова. Не совсем понятно зачем на зиму глядя, но посмотрим.
-
Так цього року говорять ,що зими з морозами і снігами не буде, так що тепер можна ремонтувати дороги буде і зимоюazakharchuk писав:На Студенческой и на Лычаковской появились заклеенные знаки "Тупик" и "Объезд". Судя по всему, будут начинать ремонт второй части Мечникова. Не совсем понятно зачем на зиму глядя, но посмотрим.
-
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 3 рази
Вот подтверждение по Мечникова, и планы на 2016.
http://zaxid.net/news/showNews.do?nastu ... Id=1376113
Масштабно. Если найдут на все деньги и сделают, то будет отлично (многие брусчаточные улицы приведут в порядок).
Масштабно. Если найдут на все деньги и сделают, то будет отлично (многие брусчаточные улицы приведут в порядок).
-
Там ще не про всі дороги записали ,які мають ремонтувати наступного року. В планах на ремонт наступного року є ще вулиця Хуторівка з будівництвом тролейбусної лінії і зїздів з сихівського мосту і також мають ремонтувати наступного року вулицю Замарстинівськуazakharchuk писав:Вот подтверждение по Мечникова, и планы на 2016.
- COMANDOR
Лмр випросе черговий блохастий кредит у євро під мінімум 12 річних і буде айс, а маса буде радіти ...
Хочеш миру - готуйся до війни.
адвокат 0,5 нуль 64 два 7 16два
адвокат 0,5 нуль 64 два 7 16два
-
А що поганого в кредитах, якби не ці кредити від Єбрр, то Городоцька, Личаківська і інші львівські дороги були би невідремонтованіCOMANDOR писав:Лмр випросе черговий блохастий кредит у євро під мінімум 12 річних і буде айс, а маса буде радіти ...
- Dexter
- Дякував (ла): 37 рази
- Подякували: 187 рази
"завтра вже 30 грудня, треба встигнути розпиляти гроші з бюджету 2015"
в Полтавській області кладуть асвальт на сніг:

в Полтавській області кладуть асвальт на сніг:

Work hard! Play hard!
- HacK
- Ім'я:HacK
- Дякував (ла): 6 рази
- Подякували: 30 рази
Dexter, поки не буде крайнього за таку херню, до ти буде той [цензура] тривати, почнуть карати, почне шось змінюватися... 

- Петро
- Дякував (ла): 23 рази
- Подякували: 17 рази
Енджел звони до своъх-хай ты горби до Яворова зрызають

xenum.ua
- andriy_zab
- Ім'я:Андрій
- Дякував (ла): 7 рази
- Подякували: 12 рази
В Сокалі також вирішили зремонтувати дорогу перед НР:
- Yust
Кабінет Міністрів вніс зміни у план розподілу коштів у розмірі 28,43 млн грн, які призначені для розвитку дорожнього господарства в українській частині карпатського єврорегіону. Відповідні зміни закріплені в Постанові уряду №1126 від 30 грудня минулого року.
Зокрема, уряд збільшив фінансування ділянки дороги Н-09 «Мукачеве - Рахів - Богородчани - Івано-Франківськ - Рогатин - Бібрка –Львів», що перебуває в межах Івано-Франківської області, з 310 млн гривень до 338,43 млн гривень, при цьому скоротивши фінансування дороги Р-24 «Татрів - Коломия - Борщів - Кам'янець—Подільський», що перебуває в межах тої ж області з 75 млн гривень до 46,57 млн гривень.
Зокрема, уряд збільшив фінансування ділянки дороги Н-09 «Мукачеве - Рахів - Богородчани - Івано-Франківськ - Рогатин - Бібрка –Львів», що перебуває в межах Івано-Франківської області, з 310 млн гривень до 338,43 млн гривень, при цьому скоротивши фінансування дороги Р-24 «Татрів - Коломия - Борщів - Кам'янець—Подільський», що перебуває в межах тої ж області з 75 млн гривень до 46,57 млн гривень.
Шукаючи Європу ми знайшли Україну.
- Sluva
- Ім'я:Славік
- Дякував (ла): 14 рази
- Подякували: 28 рази
що я вам скажу?стан дорожнього покриття на тому відрізку ляля,шлях Львів-Станіславів-Косів зайняв 3-и години.АЄОА це обочини і розмітка,треба ставити якісь відбійники бо там є досить круті участки де можна вилітати ну і без видимої в ночі розмітки вилетіти стає ще простішеYust писав: Богородчани - Івано-Франківськ - Рогатин - Бібрка –Львів»,
"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма
-
За цю відремонтовану дорогу можеш подякувати Олегу Синютці завдяки якому цю та інші дороги Львівщини цього року відремонтували А наступного року Синютка обіцяє відремонтувати дороги Львівської області на півтора мільярда гривень : Синютка: У 2016 році на ремонт доріг Львівщини планується залучити 1,5 млрд У 2016 році на ремонт доріг Львівщини планується залучити не менше як 1,5 млрд грн. Люди зможуть реально відчути покращення інфраструктури.Sluva писав:що я вам скажу?стан дорожнього покриття на тому відрізку ляля,шлях Львів-Станіславів-Косів зайняв 3-и години.АЄОА це обочини і розмітка,треба ставити якісь відбійники бо там є досить круті участки де можна вилітати ну і без видимої в ночі розмітки вилетіти стає ще простішеYust писав: Богородчани - Івано-Франківськ - Рогатин - Бібрка –Львів»,
Про це 29 грудня на прес-конференції за підсумками року перебування на посаді повідомив голова Львівської ОДА Олег Синютка.
За його словами, у 2015 році у розвиток інфраструктури Львіщини було інвестовано 1,155 млрд грн, що суттєво більше, ніж у попередньому році (133 млн грн).
Зокрема, у межах програми розвитку інфраструктури карпатського єврорегіону коштом держбюджету було відремонтовано дорогу Львів-Бібрка-Рогатин. Окрім того, за рахунок перевиконання митних платежів Львівщина отримала 300 млн грн на дороги. За ці гроші ремонтували дороги Львів-Радехів-Луцьк, Сколе-Славське та Львів-Мукачеве-Ужгород (від перевалу).
Також цього року було збудовано дорогу Краківець-Львів на відтинку до митного переходу Краківець-Корчова.
«Наступного року сподіваємося отримати не менше 700 млн грн на ремонт доріг від перевиконання митних платежів. Це дасть можливість завершити ремонт дороги Львів-Радехів-Луцьк, перевалу на дорозі Турка-Старий Самбір-Самбір, дороги Бориня-Мохнате, Куровичі-Перемишляни-Рогатин та Червоноград-Радехів-Броди», – повідомив О.Синютка.
Невдачею 2015 року голова ЛОДА назвав зрив будівництва концесійної дороги Львів-Краківець.
«Я до сьогодні не розумію, чому після оголошення конкурсу і подачі трьох пропозицій від компаній, зокрема одної, що брала участь у будівництві тунелю під Ла-Маншем, «Укравтодор» відхили усі пропозиції і скасував конкурс. Ми підготували і на початку січня надішлемо пропозицію «Укравтодору» від пулу турецьких компаній, які будують концесійні дороги в Туреччині, і надішлемо проект угоди, яку готові підписати щодо будівництва автобану Львів-Краківець. Якщо від «Укравтодору» отримаємо ще одну відмову, я буду змушений піднімати це питання перед Президентом України», – додав Синютка.
Загалом, запевнив керівник області, у 2016 році у ремонт доріг Львівщини планується інвестувати не менше як 1,5 млрд грн. «Люди зможуть відчути реальне покращення інфраструктури», – додав голова ЛОДА.
- Денис
- Ім'я:Денис
- Дякував (ла): 20 рази
- Подякували: 37 рази
Досить складний ландшафт у тої дороги,а зараз там ще покриття близьке до ідеального,зросли швидкості та підвищилась небезпека проходження складних ділянок.Sluva писав: є досить круті участки де можна вилітати ну і без видимої в ночі розмітки вилетіти стає ще простіше
- may
- Ім'я:Ihor
- Номер:7044
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 4 рази
За:178 Проти:0 Утрималися:35 Не голосували:91 Всього:304
Зрада провалила Закон щодо створення Державного дорожнього фонду України
Що це означає?
Бабло яке ми платимо як акцизи за паливо, імпорт ТЗ і шин тощо потрапляє не у цей фонд, а у загальний. Звідти виділяється по залишковому принципу.
Зрада провалила Закон щодо створення Державного дорожнього фонду України
Що це означає?
Бабло яке ми платимо як акцизи за паливо, імпорт ТЗ і шин тощо потрапляє не у цей фонд, а у загальний. Звідти виділяється по залишковому принципу.
Незнання законів не звільняє від відповідальності!
Знання, як правило, - так!
Знання, як правило, - так!
- Liuskywalker
- Ім'я:Любомир
- Дякував (ла): 76 рази
- Подякували: 58 рази
прогнозовано , акциз за паливо - суттєва стаття , дірку ПФ можна трохи залатати , а якщо прийдеться віддавати його (акциз) за прямим призначенням - ПФ смоктатиме лапкуmay писав: рада провалила Закон щодо створення Державного дорожнього фонду України

Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©
- mathst
- Ім'я:Степан
- Подякували: 18 рази
ПФ з профіцитомLiuskywalker писав: дірку ПФ можна трохи залатати
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 11 гостей