Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Авто на польській реєстрації. Плюси і мінуси.
- MEGASinK
- Ім'я:Sergiy
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 1 раз
- Контактна інформація:
cat-yellow, аа.бо співробітники поміняли,а тепер цікаво як в Україні їздити.хоча не думаю,шо будуть якісь обмеження
-
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Re: Авто на польській реєстрації. Плюси і мінуси.
http://zakarpattya.net.ua/News/123447-V ... rdon-VIDEO
Якщо так робити на всіх митницях, то може і в Україні автомобілі будуть коштувати як в цивілізованому світі.
Якщо так робити на всіх митницях, то може і в Україні автомобілі будуть коштувати як в цивілізованому світі.
- may
- Ім'я:Ihor
- Номер:7044
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 4 рази
"Правильний" ремонт ніхто не відміняв.Петро писав: пофіг чи ремонтувався чи провтикав-штраф 8500 грн?
на ФБ Назаренко про "неправильний"
https://www.facebook.com/permalink.php? ... nref=storyСейчас таможня еще и требует ЗАРАНЕЕ сообщать о якобы " поломках на СТО" и " больничных" - схемах с целью продлить термин транзита ( делают официальные запросы).
Практикуется схема: под конец законного пребывания 5-10 дней на " транзите" делается справка с СТО, что авто якобы в ремонте и потом явочным порядком " на таможню " через 60 дней мол " форс- мажор".. Теперь таможня требует информировать ее (писать заявление)в ближайшую внутреннюю таможню, что у Вас поломался автомобиль, и копию заявления оставлять себе . Оригинал справки с СТО о якобы ремонте необходим для таможни для приостановления пребывания авто в режиме "транзит". Максимальный срок , который дается в случаях наличия "непреодолимой силы" (в данном случаи - якобы поломка автомобиля) - 60 суток согласно ТКУ. При выезде с Украины Вы обязаны будете показать справку с СТО о якобы ремонте и с СТО (акт выполненных работ) , а также копию зарегистрированного заявления в таможне о факте якобы поломки автомобиля.
Вот только таможня теперь проверяет эти фиктивные СТО, которые выдают такие фиктивные справки о якобы поломке транзитных авто и передает данные силовикам. Уже есть ОРД по СТО" Д..."Плюс сейчас таможня требует предъявить сертификат от СТО на право проведения ремонтных работ( хотя это и не регламентировано Законом, но филькина грамота от Дяди Васи с гаражного СТО уже не подойдет)
Незнання законів не звільняє від відповідальності!
Знання, як правило, - так!
Знання, як правило, - так!
- cat-yellow
- Ім'я:Михайло
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
Причухують бардак - правильно роблять
От тільки власники Омег тепер вовком завиють... бо в разі неможливості "ремонту", буде шрот-сльози-жигулі (нічого особистого, просто суха констатація фактів, всі імена, назви авто - вигадані і не мають зв"язку з реальними особами чи автомобілями)
От тільки власники Омег тепер вовком завиють... бо в разі неможливості "ремонту", буде шрот-сльози-жигулі (нічого особистого, просто суха констатація фактів, всі імена, назви авто - вигадані і не мають зв"язку з реальними особами чи автомобілями)
Востаннє редагувалось Чет, 10 березня 2016, 11:19 користувачем cat-yellow, всього редагувалось 1 раз.
- weber
Та правильно роблять, ті хитрозроблені двіжують щоб далі з лєвими довідками по Х днів їздити, таке враження це щоденний випадок. Всі прекрасно знають як довідки робляться. Хай йдуть [цензура]! Більше того, ті [цензура] хочуть щоб їх прирівняли до громадян ЄС, щоб ще надовше свої ржаві корита ввозити і тим самим нормальним людям створювати незручності і черги. [цензура] їм а не більше 5 днів! 1 день, а поламався - штраф ібо [цензура] шастать!
Я [цензура] 6 ШІСТЬ [цензура] годин в суботу стояв на [цензура] Грушові, тому пішли ті човники [цензура].
Я [цензура] 6 ШІСТЬ [цензура] годин в суботу стояв на [цензура] Грушові, тому пішли ті човники [цензура].
- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
Погугли телефони довіри польських митниць, можна дзвонити коли поляки туплять. Бо чув що у суботу на Краківці люди ващє по 8 годин стояли. На польській стороні тупили.weber писав: Я [цензура] 6 ШІСТЬ [цензура] годин в суботу стояв на [цензура] Грушові, тому пішли ті човники [цензура].
П.С. добре що я не підписався з тобою їхати

- Dexter
- Дякував (ла): 37 рази
- Подякували: 187 рази
був сужет абзацу (новий канал) з закарпатської митниці, там представник митниці казав шо бували випадки "довідка про заміну масла - 60 днів"
ідея навести порядок з тими довідками дуже навіть правильна

ідея навести порядок з тими довідками дуже навіть правильна
Work hard! Play hard!
-
- Ім'я:Олександр
- Номер:ВС9417ВМ
- Контактна інформація:
в мене тоариш має течіка,іздив кожні 5 днів,в минулому році його мобілізували і авто стоіть на подвірі.перед новим роком прийшла писулька з миниці про порушення і тд,просять заплатити штраф.товариш був у відпусці і позаносив довідки з військомату,з ато і тд.,а тиждень назад йому знов прийшло з митниці повідомлення про штраф.хто в курсах як діяти в цій ситуаціі?
-
Чому ви злі на людей які їздять на іно-номерах? Вони ж їздять бо в них нема можливості дозволити собі укр-номера. І треба не з ними боротись, потикаючи владі(митникам і т. д.), а з владою за те що створила такі умови. Не буде космос-розтаможки, то і не буде іно-номерів, черг на кордоні і т. д.
- Kritik
- Ім'я:Саша
- Номер:KR
- Дякував (ла): 23 рази
- Подякували: 79 рази
- Контактна інформація:
user106, я б краще їздив на майже новій Славуті на укр номерах ніж на 20 річному корчі на іноземних номерах
чесно
чесно

- g0nzales
- Ім'я:Денис
- Номер:ВС?????Е
- Дякував (ла): 67 рази
- Подякували: 84 рази
Купили дешево - супер, ведіть себе на дорозі нормально, слідкуйте за авто. Не вимагайте щось від держави, закони якої не хочете виконувати.user106 писав: Чому ви злі на людей які їздять на іно-номерах
Натомість немала кількість власників "блях" бикують на дорозі, кричать на кожному кроці "зробіть растаможку 0", "зробіть 30 діб замість 5" і т.д. А стан автівок, яким місце на розборці, які коптять повітря так, що стоячи позаду вмикаєшщ рецеркуляцію, бо можна задуситися тим вихлопом. А чорні хмари на бампері, бо хтось немає грошей на сажевий фільтр.
І ті люди ще дивуються, що викликають негативне відношення?
Питання тут не в грошах, а в культурі.
Іноземці є розумні, скидаючи старі тачки по декілька тисяч євро, бо вони рахують вартість купівлі та утримання авто. Натомість наші рахують лише вартість купівлі, а коли стикаються з тим, що якоїсь деталі нема дешевої на розборці, а оригінал коштує пів ціни авто, то забивають хер на то, бо "нема грошей". Така чортопхайка на дорозі є загроза іншим водіям, байкерам чи пішоходам.
Востаннє редагувалось Чет, 10 березня 2016, 18:12 користувачем g0nzales, всього редагувалось 1 раз.
Вокруг дураки (с) Шелдон Купер
- weber
Бо нормальні люди через тих ушльопків стоять в чергах.user106 писав: Чому ви злі на людей які їздять на іно-номерах?
Все просто, немає можливості їздити - не їздиш! Авто - це не необхідність.user106 писав: Вони ж їздять бо в них нема можливості дозволити собі укр-номера.
- Dexter
скажи будь ласка, яка сума йде на утримання польської машини за 5 років? страховка + ТОuser106 писав: Чому ви злі на людей які їздять на іно-номерах? Вони ж їздять бо в них нема можливості дозволити собі укр-номера
порівняєм з платежами за укр бляхи (20 доларів в рік)
шукав машину на польських бляхаха від 2008 року - ціни такі самі як в Україні...от дивинаuser106 писав: Не буде космос-розтаможки, то і не буде іно-номерів,
Work hard! Play hard!
-
Приблизно 100-200$ рік.
2008 р. Машина в Європі коштує в два рази дешевше. Я не підтримую ввіз старих машин( хай буде євро-5), я проти космос-розмитнення, яке створило цей прициндент. Якби його не було(розмитнення) то не було б і цієї теми.
І взагалі, чому ми повинні платити наприклад 10000$ за те що коштує 6000$.
П.с. В мене укр-номера
2008 р. Машина в Європі коштує в два рази дешевше. Я не підтримую ввіз старих машин( хай буде євро-5), я проти космос-розмитнення, яке створило цей прициндент. Якби його не було(розмитнення) то не було б і цієї теми.
І взагалі, чому ми повинні платити наприклад 10000$ за те що коштує 6000$.
П.с. В мене укр-номера
- cat-yellow
бо "переважна більшість їх" (не всі) - мутять всюди, де тільки можуть...user106 писав:Чому ви злі на людей які їздять на іно-номерах? Вони ж їздять бо в них нема можливості дозволити собі укр-номера. І треба не з ними боротись, потикаючи владі(митникам і т. д.), а з владою за те що створила такі умови. Не буде космос-розтаможки, то і не буде іно-номерів, черг на кордоні і т. д.
мутять з каталізаторами і сажовими фільтрами
мутять з чергами на таможні
мутять зі всілякими довідками на СТО
на дорозі ведуть себе не зовсім адекватно
катаються на незастрахованих авто (і в разі ДТП з них ось вибити - нереально)
- Dexter
пусті слова і не більшеuser106 писав: 2008 р. Машина в Європі коштує в два рази дешевше.
для справки: в 2015 році товариш (інвалід) хотів лансера 2009 року пригнати
ціна в польщі 7500$,поняв шо ціни не сильно відрізняються, купив в Україні за 8500$
твоє "в два рази дешевше" діє хіба на пантарєзки з пробігом 400 тис. км, які от от розваляться
Work hard! Play hard!
-
Dexter, Для справки:
Вибрані параметри: Рік 2008, дизель(бензин буде дешевше), пробіг від 150 до 200 т.км (Оригінальний)
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/searc ... AsArray=KW
А ті що більше 400 т. км подивишся вже сам скільки коштують. Правда і в наших машин є свій плюс, в них майже не буває більше 200 т.км пробігу
Вибрані параметри: Рік 2008, дизель(бензин буде дешевше), пробіг від 150 до 200 т.км (Оригінальний)
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/searc ... AsArray=KW
А ті що більше 400 т. км подивишся вже сам скільки коштують. Правда і в наших машин є свій плюс, в них майже не буває більше 200 т.км пробігу

Востаннє редагувалось Чет, 10 березня 2016, 19:48 користувачем user106, всього редагувалось 1 раз.
- cat-yellow
user106, а причому тут mobile.de до польських блях?
-
- Ім'я:юра
Що за бред. Більшість можуть купити , просто хочеться поблатувати на дорожчій машині вже, а не через рік чи два.user106 писав: Вони ж їздять бо в них нема можливості дозволити собі укр-номера.
-
Я про ціни на авто в європі, польські бляхи ніпричому.cat-yellow писав:user106, а причому тут mobile.de до польських блях?
Євро5+20%ПДВ+10%мита+Акциз(Якщо ВЕЛИКИЙ мотор) і більшість довольні і меньше іно-блях.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 20 гостей