Не сотворіть кумира, нікому не вірте без чітких доказів, особливо у таких справах.
Хіба на докатці можна їздити 190 по місту

пяне бидло на бумерах треба карати, але стріляти в наспунктах це злочин не менший ніж вчинив сам бухий водій БМВ.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Щей як падлєжіт,Liuskywalker писав: Прігавор аканчательний і абжалаванію нє падлєжит !
А де написано що вони мають тобі відео показувати? Вони зберегли тобі життя, бо прибрали з дороги ублюдків які могли тебе збити.Morozov писав: Я частина народу, якому вони присягали служити
Ні, не має. То ти собі придумав.Morozov писав: Поліція має кожен свій крок, кожну дію ретельно розяснювати народу
Вони не мають права показувати відео до завершення слідства. Діють по закону. На відміну від тебе, вони знають закони.Morozov писав: в даних випадках вони приховуюють головний доказ
Безпідставне затримання бухого, який чинить опір поліції? Ти готовий подати в суд і відповідати, якщо це не так?Morozov писав: безпідставне затримання колядника та викоритсання зброї, коли це заборонено
Пункт закону, де написано про заборону використання зброї в студію.Morozov писав: та викоритсання зброї, коли це заборонено
Якщо я буду сидіти в машині, яка буде 40 хвилин тікати від ментів я маю бути готовим до того, що мене застрелять.Morozov писав: не наступай на старі граблі, бо так і тебе завтра підстрелять, а всім скажуть що ти їхав 190 і був наркоманом
А знаєш, я поліції вірю набагато більше ніж всі тим диванним експертам "патрійотам" фейсбучним і стаду захисників алканафта в центрі Львова.Morozov писав: Ну от як можна вірити таким структурам на слово ? Як ???
Це був пасажир, 17 років, в корі не виявленно ні алкоголю ні наркотиBohdan писав: Вони зберегли тобі життя, бо прибрали з дороги ублюдків які могли тебе збити.
нажаль покищо я так розумію цього не прописали законодавчо, але якщо їм важливе ставлення народу до них - то відео мало бути в той же день.Bohdan писав: А де написано що вони мають тобі відео показувати?
Хто сказав що він бухий і я не бачу підстав для затримання. А ти просто повірив на слово зацікавелнній стороні.Bohdan писав: Безпідставне затримання бухого, який чинить опір поліції?
Bohdan писав: Пункт закону, де написано про заборону використання зброї в студію.
І в тому є колосальна біда, ти віриш на слово (не важливо які стороні) а вірити треба і можна тільки очевидним фаткам, в даноум випакду відео. От тут я однозначно підтримую копів :Bohdan писав: А знаєш, я поліції вірю набагато більше ніж всі тим
Як виявилось вони не наркомани, а просто були бухі (що є не меншимзлом). До того ж пасажиру 17 років і він був тверезий, але ясно що розуму там не надто багато але стріляти у таких ситуаціях це злочин.Петро писав: Розум в голові є???
Ти знаєш, якщо я виховаю свою дитину так, щоб вона по ночах в 17 років ганяла з наркоманами під двісті по місту і тікала від ментів, то мабуть не треба мені дітей заводити. Ні я, ні мої знайомі, родичі, сусіди і т.д. не попадали ніколи в такі ситуації чомусь. Він не в таксі сів і не в магазин з знайомим поїхав. Він знав на що іде. А те, що водій виявився раптом ідіотом і всі пасажири сиділи мовчки і не зупилили його означає що в машині був не один ідіот.andrewdor писав: Дуже цікаво, було б послухати твою точку зору, коли б в такому авто опинилась твоя дитина, без ознак наркотичного чи алкогольного сп`яніння, просто за кермом виявився ідіот, і булоб вбито власне твою дитину,
Ти часто тікав від ментів? Їздив з такою швидкістю по місту?andrewdor писав: Та і чого казати, думаю більшість з тих кому за 25 можуть чесно признатись в різних дурощах, які вони робили колись.
З 90% вини водія і 10% вини самого вбитого.andrewdor писав: винуватий водій. І вбито невинну особу.
А як на мене, то все грамотно. Можна ще з РПГ звичайно, але то таке.Morozov писав: Нажаль реформа не продумала грамонтного процесу зупинки авто у таких ситуаціях
vovka писав: Вбито співучасника, а не невинну особу.
Довіра впала, зявилось купа ворогів, ряд копів отримали добро на "стріляй ми відмажемо"vovka писав: В цьому всьому є дуже жирний плюс. Тепер купа людей добре подумають чи варто бикувати перед копами. Нажаль наведення порядку без жертв небуває.
Але є небезпека, що поліцейського якимось чином покарають. І після того кожен коп 100 разів подумає, зупиняти таке авто чи відвернутись і хай собі збиває кого завгодно, щоб тільки потім не писати мільйон пояснень.vovka писав: В цьому всьому є дуже жирний плюс. Тепер купа людей добре подумають чи варто бикувати перед копами.
А в мене навпаки виросла. І повага до поліції. Молодці!Morozov писав: Довіра впала
О, про що і мова !!! Я теж кажу що у певних випадках можна і з РПГ валити (але спочатку це прописати у законі), але тут ти сам привів приклад що в нормальних країнах це все показують і копи за пару годин покажуть відео (навіть якщо там зафіксована занадто груба поведінка) Там влада та МВС не приховує а демонструє все як є і чітко розяснює.Bohdan писав: А як на мене, то все грамотно. Можна ще з РПГ звичайно, але то таке.
Бачу, але дати оцінку можна одразу після прегляду, тому якщо б там ьула картина "копи діяли так як треба" то це відео до ранку вже було б на ютюбі (так само із колядником в центрі) і ніхто б не задумався над таємницею слідства і тд, навіть у поліції це не працює (доречі це ще один камінь в їх город).g0nzales писав: справді не бачиш різницю у затриманні без застосування вогнепальної зброї та із застосуванням,
От ти собі сам і відповів, що там мабуть таки "не все шоколадно", або дії допускають різну трактовку, або є перевищення службових, тому і тиша в ефірі.Morozov писав: якщо б там ьула картина "копи діяли так як треба"
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей