Юридичні поради, допомога при ДТП, спілкування з ДПС, трактування ПДР

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Діяльність ПС. Спілкування і дії. Обговорення.
Morozov
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Re: Діяльність ПС. Спілкування і дії. Обговорення.

Повідомлення Morozov » Вів, 09 лютого 2016, 11:42

І ще один нюанс про "вони їхали 190", це сказав антон геращенко (який єе і заявив що з БМВ першими відкрили вогонь по поліції. а це виявилось брехнею), так от чому наш народ сліпо вірить певним особам, які обманюють не задумуючись ?
Не сотворіть кумира, нікому не вірте без чітких доказів, особливо у таких справах.
Хіба на докатці можна їздити 190 по місту :surprised
Зображення
пяне бидло на бумерах треба карати, але стріляти в наспунктах це злочин не менший ніж вчинив сам бухий водій БМВ.

Morozov

Повідомлення Morozov » Вів, 09 лютого 2016, 11:44

Liuskywalker писав: Прігавор аканчательний і абжалаванію нє падлєжит !
Щей як падлєжіт,
але оскаржити його може тільки повне відео з місця подій, яке нам покаже що там відбувалось і ми отримаємо чітку картину всіх подій.
А вірити на слово це ідіотизм. %) Тим паче в Україні.
І взагалі нащо тратились наші податки на бадікам,я кщо відео нікому не показують :surprised

Bohdan
Стать:чоловік

Повідомлення Bohdan » Вів, 09 лютого 2016, 11:49

Morozov писав: Я частина народу, якому вони присягали служити
А де написано що вони мають тобі відео показувати? Вони зберегли тобі життя, бо прибрали з дороги ублюдків які могли тебе збити.
Morozov писав: Поліція має кожен свій крок, кожну дію ретельно розяснювати народу
Ні, не має. То ти собі придумав.
Morozov писав: в даних випадках вони приховуюють головний доказ
Вони не мають права показувати відео до завершення слідства. Діють по закону. На відміну від тебе, вони знають закони.
Morozov писав: безпідставне затримання колядника та викоритсання зброї, коли це заборонено
Безпідставне затримання бухого, який чинить опір поліції? Ти готовий подати в суд і відповідати, якщо це не так?
Morozov писав: та викоритсання зброї, коли це заборонено
Пункт закону, де написано про заборону використання зброї в студію.
Morozov писав: не наступай на старі граблі, бо так і тебе завтра підстрелять, а всім скажуть що ти їхав 190 і був наркоманом
Якщо я буду сидіти в машині, яка буде 40 хвилин тікати від ментів я маю бути готовим до того, що мене застрелять.
Morozov писав: Ну от як можна вірити таким структурам на слово ? Як ???
А знаєш, я поліції вірю набагато більше ніж всі тим диванним експертам "патрійотам" фейсбучним і стаду захисників алканафта в центрі Львова.

Morozov

Повідомлення Morozov » Вів, 09 лютого 2016, 11:58

Bohdan писав: Вони зберегли тобі життя, бо прибрали з дороги ублюдків які могли тебе збити.
Це був пасажир, 17 років, в корі не виявленно ні алкоголю ні наркоти :facepalm
вони вбили не винного, а пасажира !
Bohdan писав: А де написано що вони мають тобі відео показувати?
нажаль покищо я так розумію цього не прописали законодавчо, але якщо їм важливе ставлення народу до них - то відео мало бути в той же день.
Bohdan писав: Безпідставне затримання бухого, який чинить опір поліції?
Хто сказав що він бухий і я не бачу підстав для затримання. А ти просто повірив на слово зацікавелнній стороні.
Bohdan писав: Пункт закону, де написано про заборону використання зброї в студію.
:facepalm
Порушником в даній ситуації був тільки водій, тому якщо закон і дозволяв стріляти, то тільки по водію, пасажир не порушив ЖОДНОГО закону

Morozov

Повідомлення Morozov » Вів, 09 лютого 2016, 12:00

Bohdan писав: А знаєш, я поліції вірю набагато більше ніж всі тим
І в тому є колосальна біда, ти віриш на слово (не важливо які стороні) а вірити треба і можна тільки очевидним фаткам, в даноум випакду відео. От тут я однозначно підтримую копів :

Все чітко та зрозуміло, однозначно коп молодець.
Ще раз - не створюй собі кумирів, не вір словам, тільки фактам (на сьогодні це відео , причому найкраще без монтажу)

andrewdor
Ім'я:Андрій
Номер:-------
Дякував (ла): 30 рази
Подякували: 43 рази
Контактна інформація:

Повідомлення andrewdor » Вів, 09 лютого 2016, 12:06

Bohdan,
Дуже цікаво, було б послухати твою точку зору, коли б в такому авто опинилась твоя дитина, без ознак наркотичного чи алкогольного сп`яніння, просто за кермом виявився ідіот, і булоб вбито власне твою дитину, яка не має на собі жодної вини, крім того, що сіла в таке авто, добровільно чи силою.
Та і чого казати, думаю більшість з тих кому за 25 можуть чесно признатись в різних дурощах, які вони робили колись.
Як на мене в цьому випадку Морозов має рацію.
Перед поліцією, винуватий водій. І вбито невинну особу.

Петро
Дякував (ла): 23 рази
Подякували: 17 рази

Повідомлення Петро » Вів, 09 лютого 2016, 12:09

Ше раз повторюсь-нафіга сідати до машини обдовбаного наріка.Розум в голові є???
xenum.ua
Чистка EGR i DPF 096_697_5730 (Новояворівськ)

Morozov

Повідомлення Morozov » Вів, 09 лютого 2016, 12:17

Петро писав: Розум в голові є???
Як виявилось вони не наркомани, а просто були бухі (що є не меншимзлом). До того ж пасажиру 17 років і він був тверезий, але ясно що розуму там не надто багато але стріляти у таких ситуаціях це злочин.
Нажаль реформа не продумала грамонтного процесу зупинки авто у таких ситуаціях, тому ми отримали такий інцидент.
Найбільше лякає що висновків ніхто не робить, всі просто розділились на два табори ЗА і ПРОТИ, ніхто так і не заявив про необхідність розробки інтрукцій для затримання таких авто, типу таран, блокування чи ще якось, копів нажаль цьому не вчать.
Востаннє редагувалось Вів, 09 лютого 2016, 12:18 користувачем Morozov, всього редагувалось 1 раз.

vovka
Дякував (ла): 56 рази
Подякували: 96 рази
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » Вів, 09 лютого 2016, 12:17

Вбито співучасника, а не невинну особу.

Злочинна бездіяльність чи байдужість, але це все співучасть в злочині.

Любий пасажир (тим більше їх там було аж троє) в адекваті коли бачить що за ним женеться купа копів, а тим більше якщо вже вони почали стріляти, постарається вплинути на водія всіма методами.

В цьому всьому є дуже жирний плюс. Тепер купа людей добре подумають чи варто бикувати перед копами. Нажаль наведення порядку без жертв небуває.

Bohdan

Повідомлення Bohdan » Вів, 09 лютого 2016, 12:20

andrewdor писав: Дуже цікаво, було б послухати твою точку зору, коли б в такому авто опинилась твоя дитина, без ознак наркотичного чи алкогольного сп`яніння, просто за кермом виявився ідіот, і булоб вбито власне твою дитину,
Ти знаєш, якщо я виховаю свою дитину так, щоб вона по ночах в 17 років ганяла з наркоманами під двісті по місту і тікала від ментів, то мабуть не треба мені дітей заводити. Ні я, ні мої знайомі, родичі, сусіди і т.д. не попадали ніколи в такі ситуації чомусь. Він не в таксі сів і не в магазин з знайомим поїхав. Він знав на що іде. А те, що водій виявився раптом ідіотом і всі пасажири сиділи мовчки і не зупилили його означає що в машині був не один ідіот.
andrewdor писав: Та і чого казати, думаю більшість з тих кому за 25 можуть чесно признатись в різних дурощах, які вони робили колись.
Ти часто тікав від ментів? Їздив з такою швидкістю по місту?
andrewdor писав: винуватий водій. І вбито невинну особу.
З 90% вини водія і 10% вини самого вбитого.

Bohdan

Повідомлення Bohdan » Вів, 09 лютого 2016, 12:21

Morozov писав: Нажаль реформа не продумала грамонтного процесу зупинки авто у таких ситуаціях
А як на мене, то все грамотно. Можна ще з РПГ звичайно, але то таке.
Тут приклад того, як це відбувається в нормальних країнах. Щось не бачу, щоб менти виясняли в якому стані водій, хто ще є в машині і це все було в межах міста.

Morozov

Повідомлення Morozov » Вів, 09 лютого 2016, 12:22

vovka писав: Вбито співучасника, а не невинну особу.
:surprised
Пасажир є співучасником порушення ПДР ? :surprised Та ну перестань.
vovka писав: В цьому всьому є дуже жирний плюс. Тепер купа людей добре подумають чи варто бикувати перед копами. Нажаль наведення порядку без жертв небуває.
Довіра впала, зявилось купа ворогів, ряд копів отримали добро на "стріляй ми відмажемо" :facepalm Просто шикарно, народ що у ваших головах ?

Bohdan

Повідомлення Bohdan » Вів, 09 лютого 2016, 12:23

vovka писав: В цьому всьому є дуже жирний плюс. Тепер купа людей добре подумають чи варто бикувати перед копами.
Але є небезпека, що поліцейського якимось чином покарають. І після того кожен коп 100 разів подумає, зупиняти таке авто чи відвернутись і хай собі збиває кого завгодно, щоб тільки потім не писати мільйон пояснень.

Bohdan

Повідомлення Bohdan » Вів, 09 лютого 2016, 12:24

Morozov писав: Довіра впала
А в мене навпаки виросла. І повага до поліції. Молодці!

Morozov

Повідомлення Morozov » Вів, 09 лютого 2016, 12:26

Bohdan писав: А як на мене, то все грамотно. Можна ще з РПГ звичайно, але то таке.
О, про що і мова !!! Я теж кажу що у певних випадках можна і з РПГ валити (але спочатку це прописати у законі), але тут ти сам привів приклад що в нормальних країнах це все показують і копи за пару годин покажуть відео (навіть якщо там зафіксована занадто груба поведінка) Там влада та МВС не приховує а демонструє все як є і чітко розяснює.
Більше того, тобі треба ще зрозуміти що у них закони інші, якщо ти хочеш щоб наші копі так само діяли, то тобі треба зрозуміти елементарне - спочатку все це прописати у законах, розяснити народу що у випадку коли ви втікаєте коп буде по вас стріляти і тільки тоді давати копам такі інструкції до дії !

g0nzales
Ім'я:Денис
Номер:ВС?????Е
Дякував (ла): 67 рази
Подякували: 84 рази

Повідомлення g0nzales » Вів, 09 лютого 2016, 12:28

Morozov, справді не бачиш різницю у затриманні без застосування вогнепальної зброї та із застосуванням, причому не декілька пострілів, а масова стрілянина?

Жоден коп не викладе таке на власний розсуд, бо невідомо як то потім повернеться. Мені здається поки не пройде внутрішнє розслідування, у вільному доступі відео від копів не варто чекати.
Вокруг дураки (с) Шелдон Купер

Morozov

Повідомлення Morozov » Вів, 09 лютого 2016, 12:33

g0nzales писав: справді не бачиш різницю у затриманні без застосування вогнепальної зброї та із застосуванням,
Бачу, але дати оцінку можна одразу після прегляду, тому якщо б там ьула картина "копи діяли так як треба" то це відео до ранку вже було б на ютюбі (так само із колядником в центрі) і ніхто б не задумався над таємницею слідства і тд, навіть у поліції це не працює (доречі це ще один камінь в їх город).

Morozov

Повідомлення Morozov » Вів, 09 лютого 2016, 12:37

І давайте перестанемо ділити на свій чужий !
Треба кожну ситуацію розглядати обєктивно, а не вірити словам,
відео відео і ще раз відео, а кожна зі сторони буде розказувати що вона права.
Відео з курвами блондиками копи молодці у стрілянині і коляднику немає відео, отже вони приховують свої злочини.

g0nzales
Ім'я:Денис
Номер:ВС?????Е
Дякував (ла): 67 рази
Подякували: 84 рази

Повідомлення g0nzales » Вів, 09 лютого 2016, 12:39

Morozov писав: якщо б там ьула картина "копи діяли так як треба"
От ти собі сам і відповів, що там мабуть таки "не все шоколадно", або дії допускають різну трактовку, або є перевищення службових, тому і тиша в ефірі.
Вокруг дураки (с) Шелдон Купер

Morozov

Повідомлення Morozov » Вів, 09 лютого 2016, 12:45

g0nzales,
Ну але нажаль не всі це розуміють. :|

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей