andriy320e30 писав: от дизель повний привід і механіка то зовсім інша справа

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
andriy320e30 писав: от дизель повний привід і механіка то зовсім інша справа
в нього не простий автомат . вона буде дуже мягко працювати потімdeepmost писав: ористуватись кік-дауном перші 1000 км, хоча потім як почав юзати кік-даун то коробка почала працювати ще мягкіше
це ідеальне сочетанієandriy320e30 писав: от дизель повний привід і механіка то зовсім інша справа
100%BOXER писав:це ідеальне сочетанієandriy320e30 писав: от дизель повний привід і механіка то зовсім інша справа
Сейчас присматриваю себе машину, из всех кашкаев, мазд и прочих субар данную модель выделяют её экономические показатели. Кому не нравится дизайн, есть инфа, что в 2016 будет фэйслифтинг и из сузуки сделают бмв (по запросу suzuki SX4 S-Cross Facelift можно найти в сети). Вот думаю, стоит ли умерить свои аппетиты в оснащении и резвости в угоду экономичности и размеренности?
Мес"є знає толк в збоченнях?Yust писав: А то ще чужі люди ходять і мацають її в салоні.
Завтра або після завтра заберу з салону. 24 маю їхати на Хмельницький, а 28 - на Рівне. Не знаю чи то ще на Тііді чи вже на Сузучці, може новою спочатку поїздити у Львові - не дуже навантажуючи.Myself писав: коли на ній на дорогу?
Она стоит что можна привет на панеле написать?Весело однако.Кстати по трассе для нее напряга меньше будет чем по городу.Yust писав: А то ще чужі люди ходять і мацають її в салоні.
За границу с ним не поедиш-будеш перекручивать постоянно.Yust писав: Цікаво скільки би коштувало замовити собі індивідуальний номер типу
Дякую за цю важливу інформацію, бо я вже хотів писати манагеру Святославу, щоб при реєстрації вияснив цю можливість, але хай залишається самоплином, бо 70% мого кілометражу - Польща.САХАР писав:За границу с ним не поедиш-будеш перекручивать постоянно.Yust писав: Цікаво скільки би коштувало замовити собі індивідуальний номер типу
на такому моторі напряг буде завжди . вона тільки 13-15сек до 100 їде ,а дальше то і зовсім важко,особливо на обгонах.незнаю як на такій машині на дальняк їздитиСАХАР писав: по трассе для нее напряга меньше будет чем по городу.
Скажи просто хай якийсь неколгоспгий дадуть, шоб вже якшо шо на наст. машину залишити...Yust писав:Цікаво скільки би коштувало замовити собі індивідуальний номер типу
21 YUST 07
Суть в том что на трассе розмеряно неспеша можна ехать а по городу на горки и т.д. полюбасу придется давить тапок.andriy320e30 писав: на такому моторі напряг буде завжди . вона тільки 13-15сек до 100 їде ,а дальше то і зовсім важко,особливо на обгонах.незнаю як на такій машині на дальняк їздити
та на таку массу Максимальная мощность 86кВ / 6,000об/минTaras:) писав: то звичайний дейлі кар на АКП, хто буде той розгін до 100 заміряти...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей