Ростик1, про смаки не сперечаються, але еванда не виглядає як натягнутий за вуха ланос до вищого класу

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
нєа.... ну впиляв по виточку, ну і фіг з ним, по фото явно не джип, але і не лоурайдер. з кожним наступним витком робота підвіски буде ставати гіршою в геометричній прогресії, тому я ше одобряю пильнутий виток, шоб машина хоча б вровень стала а не була як джип. але дальше я б з тим не бавився...Ростик1 писав: згiдно шинного калькулятора при переходi з штатного розмiру 205/60 15 на 225/50 17, клiренс авто збiльшуэться на 1.5см значить зарас в мене висота на 0.5см нижче стоку, може ше по пiв витку пильнути
згадай стоячі радянські, що бамкали що 15хвРостик1 писав: зашумив годинник
це фішка, щоб розуміти кайфРостик1 писав: тiкання годинника
Давай детальніше про ціну і контакти. Все ніяк часу нема таке чудо приколхозити.Ростик1 писав: Блок розмiром з пачку сiрникiв пiдключив до рiдноЇ проводки.
Корисна річ, і гарно виглядає)Ростик1 писав: працюэ DRL на базi дальнього свiтла в половину накалу
не факт, на мому іксері прогорівша прокладка, то масло чистеньке, а прогрівається, і починає гонити гази в систему.Йосип писав: Ростик, думаю як би пробило прокладку ,то по маслу було б видно 90%
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей