не одиночний - в плані не в них одних? теж так думаю. всі всіх най0бують і то нормальноAnGeL писав: я впевнений шо то не одиничний випадок обману, якшо колупнути глибше, думаю багато чого вспливе...

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
не одиночний - в плані не в них одних? теж так думаю. всі всіх най0бують і то нормальноAnGeL писав: я впевнений шо то не одиничний випадок обману, якшо колупнути глибше, думаю багато чого вспливе...
Kritik писав: п.с. шо не зробиш для любимих клієнтів які прагнуть кататись на чудових ВАГовських дізелях, але не можуть через дурні закони
паспортні викиди шкідливих речовин, витрати палива і тд? ти про то хотів сказати ?:)Kritik писав: зато Німці ніколи не завишують, або і занижують паспортні
читаєм до кінця, а не то шо хочетьсяxxfOxx писав:Kritik писав: п.с. шо не зробиш для любимих клієнтів які прагнуть кататись на чудових ВАГовських дізелях, але не можуть через дурні закони![]()
![]()
мда
паспортні викиди шкідливих речовин, витрати палива і тд? ти про то хотів сказати ?:)Kritik писав: зато Німці ніколи не завишують, або і занижують паспортні
ролік бомбаAnGeL писав: і в той же час, воли ваг милить собі дупу, хонда випускає черговий шедевр в рекламній індустрії..
я прочитав і скоректував відповідно до реалій - і по витраті і по викидам до вага багато претензій.Kritik писав: читаєм до кінця, а не то шо хочеться
ага, тільки от ТО по нормам євро чи сша камаз не пройде, але то нічьо та?Kritik писав: п.с. 1 камаз курва димить як 100 тіпа не екологічних ВАГів
Давай по порядкуKritik писав: через Тойоту люди гинули, оце біда, а тут раптом шось там трошки перевищили якісь екологічні норми.... хто з вас провіряв свій вихлоп? ви всі відповідаєте нормам? раджу провірити і в кого буде перевищення, але не по нашим радянським стандартам а по Євро-5, і спалити в знак протесту свої машини, тіпа вот як ВАГ має поступити, по-пацанськи
я про коврикине через тойоту як виробника
тобто, ти хочеш сказати, шо ваг ломучий і весь час на сервісі стоїть, і власники скидують пачками бабоси, чи шо їхній сервіс не оправдано дорогий?cat-yellow писав: як мінімум вони на сервісному обслуговуванню нажились непогано :)
трошки? в 40 (СОРОК) раз КАРЛ! викиди одного з найнебезпечніших канцерогенів!!! це трошки якісь норми?Kritik писав: а тут раптом шось там трошки перевищили якісь екологічні норми....
ну як таке може бути ?AnGeL писав: трошки? в 40 (СОРОК) раз КАРЛ! викиди одного з найнебезпечніших канцерогенів!!! це трошки якісь норми?
крім японців- чітять всі
о пояснив бо я вже немаю силиRomko писав: Kritik, ти не зрозумів, подушки безпеки, коврики і т.д. - хер би то хтось в серію запустив, якби такі дефекти відразу познаходили під час тестів, - тобто виробник сам не в курсі був - то вилізло потім
Romko писав: а тут від німаків - пряма, цілеспрямована най...ка, тіпа як в нас Україні говорять: "Ви всі дураки, їб..ться з катами, прошивками, сажовими фільтрами, а ми о тут програмку підшаманимо і гатово
може бути бо то не євро-5, там стандарти покручє будуть.vovka писав: ну як таке може бути ?
Ну не вірю я в таке.. Бо технічних характеристиках усіх дизелів цифри викидів є дуже схожі.. десь більше, десь менше, ну хай 20% ну 40% різниці но не в 4000%.. Але всі якось влізають в то Євро-5.
шаришvovka писав: - получається що по суті своїй всі ваговські дизеля роблять рукожопи і це повне лайно яке в євро-5 може вписатися тільки якшо зчітерити програмою
давай посилання де чітили япошки, тут же ніхто нічого проти немає. От пригадую був опель гібрид, казали витрата палива 2 літри, то той гібрид перших 60-70 км їхав на електротязі, а решту на бензині - то так [цензура] розхід мірялиKritik писав: крім японців
ти забув додати, крім японців
ато зараз почнеться
vovka писав: - получається що по суті своїй всі ваговські дизеля роблять рукожопи і це повне лайно яке в євро-5 може вписатися тільки якшо зчітерити програмою
ну так під час замірів і тестів використовувались чітерські паливні карти, звідти і нормальні показники, а вже як під навантаженням на дорозі валиш, вони зовсім інші...vovka писав: Ну не вірю я в таке.. Бо технічних характеристиках усіх дизелів цифри викидів є дуже схожі.. десь більше, десь менше, ну хай 20% ну 40% різниці но не в 4000%.. Але всі якось влізають в то Євро-5.
ти там сам дихай, головне глибоко, на повні легені. можеш ше трубу вихлопну завести в салон, для кращого ефектуKritik писав: поїду в Львів і буду газував, дихайте!!!!
ну а яка різниця.. стандарти для всіх виробників однакові.xxfOxx писав: може бути бо то не євро-5, там стандарти покручє будуть.
не фактvovka писав: зараз не 18 століття і парова машина, коли рівень якихось технологій може відрізнятися на 4000%.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей