Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Проблема TWINPORT-а
-
- Ім'я:Олег
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0

Всім доброї пори дня!
У мене автомобіль Opel Astra H 2005 1.6 бензин.
На панелі світиться помилка 1113 "Низкое напряжение цепи датчика положения деактивации отверстия.". Трохи почитавши в інтернатах що воно означає і поспілкувавшись з майстрами, я зрозумів, що це такзвана система TWINPORT.
Був я у декількох майстрів і більшість сказали, що не будуть братися, бо це не серйозна проблема і воно того не вартує. Конкретно проблема у датчику положення заслонок TWINPORT-а. Один майстер взявся робити, зняв датчик і виявив, що він несправний. Нажаль поставити датчик назад він не зміг. Знайти такий датчик новий теж не можу. Інші майстри кажуть, що для встановлення датчика треба знімати впускний колектор, чого теж не дуже хочу робити. Ну і по-правильному проблема вирішується заміною впускного колектора, що дуже не дешево.
Короче кажучи шукаю когось хто з таким стикався і може порадити рішення чи майстра, який здатен це зробити за адекватну ціну.
У мене автомобіль Opel Astra H 2005 1.6 бензин.
На панелі світиться помилка 1113 "Низкое напряжение цепи датчика положения деактивации отверстия.". Трохи почитавши в інтернатах що воно означає і поспілкувавшись з майстрами, я зрозумів, що це такзвана система TWINPORT.
Був я у декількох майстрів і більшість сказали, що не будуть братися, бо це не серйозна проблема і воно того не вартує. Конкретно проблема у датчику положення заслонок TWINPORT-а. Один майстер взявся робити, зняв датчик і виявив, що він несправний. Нажаль поставити датчик назад він не зміг. Знайти такий датчик новий теж не можу. Інші майстри кажуть, що для встановлення датчика треба знімати впускний колектор, чого теж не дуже хочу робити. Ну і по-правильному проблема вирішується заміною впускного колектора, що дуже не дешево.
Короче кажучи шукаю когось хто з таким стикався і може порадити рішення чи майстра, який здатен це зробити за адекватну ціну.
- mastergid
- Ім'я:Володимир
- Номер:MASTERGID
- Дякував (ла): 5 рази
- Подякували: 2 рази
Re: Проблема TWINPORT-а
Там виробітка де в треба впускному колекторі , люфт усунувши буде все гуд
О97 І55 3О 56 chip-tuning DPF FAP EGR ADBLUE, Renault CanClip, Renault Pro+
- b_andriy
- Ім'я:Андрій
- Контактна інформація:
тарабанить?
-
Ні, не тарабанитьb_andriy писав:тарабанить?
-
Знаєш когось хто може це зробити?mastergid писав:Там виробітка де в треба впускному колекторі , люфт усунувши буде все гуд
- *Lesyk*
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Олександр
- Подякували: 2 рази
- Контактна інформація:
В мене тяга заслонок була відломана, почитав форуми, стер помилку і забив...olegl писав: Короче кажучи шукаю когось хто з таким стикався і може порадити рішення чи майстра, який здатен це зробити за адекватну ціну.
-
В тому і вся справа, що помилка не стирається...*Lesyk* писав:В мене тяга заслонок була відломана, почитав форуми, стер помилку і забив...olegl писав: Короче кажучи шукаю когось хто з таким стикався і може порадити рішення чи майстра, який здатен це зробити за адекватну ціну.
Останній раз піднімалось olegl на П'ят, 23 жовтня 2015, 09:37.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей