Тому працюють студенти або ті хто два дні на оф.сервісі, а два на приватному...
П.С. Повірте навіть оф. Мерседес сервіс найо.. клієнтів

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
перечитавши все перечислене.. така не однозначна ситуація з тим алексом....зробитться в польщі...не злізе з нього тих 300-400дол різниціVasiliyyy писав: Тим більше що раз людина має Б7, то пару рублів на обслуговування теж є в наявності )))
Найбільше мені в Польщі подобається но-нейм замінники виготовлені в Голандії, Чехії, Німцях..Kritik писав:ну хз
я собі всі розхідники купив в Польщі, шоб була якась гарантія шо не пальонка
а поміняв все в Тернополі, на Бош сервісі, також якась гарантія не рукожопності....
при цьому зекономив на роботі по зміні розхідників в районі 1000грн
фігня канешно, але дорога додому оплатилась, при тому шо і так треба було їхати
але в мене гарантії нема, а як би я поступив з гарантійною тачкою, я хз... напевно не ризикував би, при тому шо ціна +/- буде така сама
то не про менеandrew писав:Найбільше мені в Польщі подобається но-нейм замінники виготовлені в Голандії, Чехії, Німцях..Kritik писав:ну хз
я собі всі розхідники купив в Польщі, шоб була якась гарантія шо не пальонка
а поміняв все в Тернополі, на Бош сервісі, також якась гарантія не рукожопності....
при цьому зекономив на роботі по зміні розхідників в районі 1000грн
фігня канешно, але дорога додому оплатилась, при тому шо і так треба було їхати
але в мене гарантії нема, а як би я поступив з гарантійною тачкою, я хз... напевно не ризикував би, при тому шо ціна +/- буде така сама
то для наших лохів як бальзам... "та то ж Польщі... файне.. не Китай "![]()
капец )Kritik писав: вот міняв недавно підшипник взяв FAG, то тіпи на СТО питали нашо я брав такий дорогий підшипник
сам в шоці був...antik писав:капец )Kritik писав: вот міняв недавно підшипник взяв FAG, то тіпи на СТО питали нашо я брав такий дорогий підшипник
нікому та абревіатура "фольксвагена" око не ріже?!СТО WV
Thorn писав: добре що не wc
Після того як тут на форумі якось епоксидний клей назвали "боксідка" то мені вже нічого око не ріже...antik писав: нікому та абревіатура "фольксвагена" око не ріже?!
Ага... і з базарними запчастинами, ще тобі відмітку в базу внесуть і штамп в сервіску поставлять і гарантії не позбавлять?Thorn писав: axel, змыст в тому що в польщы майстри знають що таке автомобыль, ы розумыють що роблять. у них э гарантыя на виконану роботу!
CAT писав: Після того як тут на форумі якось епоксидний клей назвали "боксідка" то мені вже нічого око не ріже...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей