Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
ДТП!!! Фото [Львів] і їх обговорення
САХАР
Ім'я:А
Стать:чоловік
Дякував (ла): 11 рази
Подякували: 102 рази
Re: ДТП!!! Фото [Львів] і їх обговорення

Повідомлення САХАР » Чет, 13 серпня 2015, 17:28

serega_l1 писав: але курка на смарті винна 100%!!! ЇЇ, тупо, кинуло, бо надто швидко їхала.
Сам езжу на маленькой машине-и хотя стойки и сайленты в идеале на стиральной доске при скорости больше 80 чувствуется как машина неуправляема частично.На а Смарт видать на стойках"пойдет"да и по ходовке тоже думаю после 100 удержать надо как минимум уметь.
Запчастини,ремонт та діагностика б.у.VAG

telko
Дякував (ла): 55 рази
Подякували: 41 рази

Повідомлення telko » Чет, 13 серпня 2015, 17:41

Коротка база авто робить своє діло. Бабу в повороті почало викидати з своєї полоси на зустрічну, різкого руху кермом було достатньо для початку заносу. От тому ESP має стояти у кожному авто.

serega_l1
Ім'я:Сергій
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 4 рази
Контактна інформація:

Повідомлення serega_l1 » Чет, 13 серпня 2015, 17:42

САХАР, не розумію, що ти хочеш довести... Смарт кльовий в місті на невисоких швидкостях. А на трасі брєд, він легенький. Міцний і безпечний - не спорю :thumbup . Ця машина спректована для мітса!!!

BOXER
Номер:5666
Дякував (ла): 78 рази
Подякували: 23 рази

Повідомлення BOXER » Чет, 13 серпня 2015, 17:46

telko писав: От тому ESP має стояти у кожному авто.
на Прадо нема ЕСП? :surprised

Sad, but true.

serega_l1
Контактна інформація:

Повідомлення serega_l1 » Чет, 13 серпня 2015, 17:56

BOXER писав: serega_l1, так, вона спочатку їхала заблизько до розділки, побачила на носі ту ладу і різко вправо, потім різко вліво і в лоб джипу. шо значить "надто швидко їхала"? для смарта яке обмеження по швидкості? там десь показує, яка була швидкість? неважно яка машина, на швидкості з правої обочини при різкому повороті керма і джипа викидає на зустрічку - далеко йти не треба тиждень чи два тому мажорчег якийсь на Прадо точнісінько так само як смарт вилетів в лоб на зустрічку з правого узбіччя. тут не в машині справа.
Та яка ваще різниця на чому ти їдеш ( з твоїх слів)... Мопед, седан, фура і танк їдуть однаково... :facepalm хочеш поумнічати, то сядь на камаз і проїдься ним як на свому форді (оюхієш за перші 100 метрів, якщо рушиш :sing ). Скільки бидла їздить, ти на обгін - воно газу і т.д іт.п. Галіма чуха зіпсувала комусь життя, це тобі не аргумент?

serega_l1
Контактна інформація:

Повідомлення serega_l1 » Чет, 13 серпня 2015, 17:57

BOXER писав: на Прадо нема ЕСП?
там мозгів нема а не АСП...

BOXER

Повідомлення BOXER » Чет, 13 серпня 2015, 17:59

serega_l1 писав: Та яка ваще різниця на чому ти їдеш
ми про автомобілі, а не мопеди і фури. смарти повноцінні автомобілі і повноцінні учасники дорожнього руху. і по трасі їм ніхто (в тому числі, завод-виробник) не забороняє їздити. я спєцом відео найшов з аналогічною ситуацією і там машина в кілька разів більша за смарт, а повела себе так само, це тобі не аргумент? :facepalm
Sad, but true.

BOXER

Повідомлення BOXER » Чет, 13 серпня 2015, 18:00

serega_l1 писав: там мозгів нема а не АСП...
ну в чувіхи, з твоїх слів, теж.
таваріщ telko каже, шо у випадку відсутності мозгів, рішає ЕСП. от мені цікаво чи на такій машині як Прадо нема ЕСП? :surprised
Sad, but true.

BOXER

Повідомлення BOXER » Чет, 13 серпня 2015, 18:02

telko писав: Коротка база авто робить своє діло.
коротка база набагато верткіша, її важче в занос кинути. в даній ситуації все впирається у вміння водія і його адекватності.
ІМХО водійка смарта зазєвалась, коли дуже близько до зустрічної лади приблизились, шуганулась і різко вправо взяла, потім вліво і опа... на Прадо вона так само би вичудила ;)
Sad, but true.

serega_l1
Контактна інформація:

Повідомлення serega_l1 » Чет, 13 серпня 2015, 18:27

BOXER, чого ти завівся??? Смарт, як на мене, онлі місто, ну не можна на ньому перти по трасі швидко. Він легенкий, маленький... там максимум 90 безпечна швидкість... Я не парафіню смарти!!! А тєло на позашляховику переоцінило свої можливості... Я на своїй мазді летів на перевалі так, що думав - гайки :shock , але вирулив, + всі системи спрацвали.

g0nzales
Ім'я:Денис
Номер:ВС?????Е
Дякував (ла): 67 рази
Подякували: 84 рази

Повідомлення g0nzales » Чет, 13 серпня 2015, 18:45

Головне не цифра на спідометрі, а вміння водія за кермом плюс справність вузлів та агрегатів. Комусь безпечно 60 їхати, комусь - 90, а хтось і на 130 вправно керує. Головне адекватно оцінювати свої можливості.

Ось кажуть, що байкерів не люблять. А чому? Тому, що більшість з них 200 валити вміють тільки по прямій. Будь-яка перешкода на дорозі, і воно вже кладе байк, бо всралося.

Або як ось тут, зі смартом. Чого машину кидало в сторони? Бо її водійка звикла в місті рухатися на малій швидкості, крутити руля на кут 45 градусів чи навіть більше, причому ті навички вже на рівні рефлексів. Рухаючись на більшій ніж звикло швидкості вона, побачивши перешкоду, рефлекторно покрутила кермо на той самий кут, що виявилося занадто і машину почало "кидати". Ну а де боковий рух по узбіччу, там і до перевертання 1 крок.
Вокруг дураки (с) Шелдон Купер

Ростик1
Ім'я:Ростик
Дякував (ла): 29 рази
Подякували: 82 рази

Повідомлення Ростик1 » Чет, 13 серпня 2015, 19:38

BOXER, той мажорчик шо на форумi? :shock
БЕНЗОБАКИ НЕ ВАРЮ!!! ЧУЄТЕ!!! НЕ ВАРЮ Я НІЯКІ БЕНЗОБАКИ!!!

Vexler
Ім'я:Віктор
Номер:металевий
Подякували: 8 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Vexler » Чет, 13 серпня 2015, 19:56

З власного досввіду скажу, на трасі смарт доволі не погано тримає дорогу. Всі максимальні 140 можна розвинути без особливих проблем...на стрийській трасі їхав не раз...100 по автобану як стандартна швидкість...не здуває і не взлітає, бо якщо з пасажиром десь під тону тягне...а на тій шиферній зліпленій дорозі їхати треба 60-70 мах...хоча в коментарях ще написали, що ніби там було щось розлите..хз...хоча коротка база і трохи висока посадка адекватного водія переводить до спокійнішої і розважливішої поїздки, а не як ті курки гнали.

І ще цитата з wikipedia
У стандартну комплектацію входять ABS, система динамічної стабілізації, противобуксовочная система, «краш-менеджер», травмобезпечна рульова колонка, подушки безпеки для водія і пасажира
Надійне страхування (097) 223-88-69 Віктор

igorok
Ім'я:Ігор
Дякував (ла): 5 рази
Подякували: 3 рази
Контактна інформація:

Повідомлення igorok » Чет, 13 серпня 2015, 20:37

То трохи різні ситуації, смарт почав тікати ще від каралєви сірпантинів, хапнув обочину заднім кулком (от тут думаю довша база впоралась би, або відсутність мотора в кормі), і розвернулсо, а прадо на обочині рульом крутив, але машина важка і висока та по інерції на рихлій поверхні не дуже поверталась, а коли вискочив на асфальт, кут повороту коліс бу критичний.
І да, швидкість в обох випадках була завелика для таких ситуацій і дорожніх умов, їхали б помаліше і смарт, і прадо, то без проблєм встали б на планові траекторії.

bossjara
Ім'я:Антон
Номер:59105TC
Подякували: 5 рази
Контактна інформація:

Повідомлення bossjara » Чет, 13 серпня 2015, 22:05

BOXER писав: там десь показує, яка була швидкість?
в правому нижньому куті остання стрічка перша цифра. в момент зіткнення автор відео їхав 72км/год, смарт явно не повільніше

хоча на шо це все впливає я не знаю, імхо не справитись з керуванням і наробити біди можна і при 25 км/год
http://tuning.lviv.ua/forum/viewtopic.php?f=39&t=29544

weber
Дякував (ла): 0
Подякували: 0

Повідомлення weber » Чет, 13 серпня 2015, 22:08

Харош засирати тему розмовами про табуретку %)

telko

Повідомлення telko » П'ят, 14 серпня 2015, 19:17

BOXER писав: на Прадо нема ЕСП?
serega_l1, відповів.
BOXER писав: ну в чувіхи, з твоїх слів, теж.
таваріщ telko каже, шо у випадку відсутності мозгів, рішає ЕСП. от мені цікаво чи на такій машині як Прадо нема ЕСП?
Чувіха не летіла ~140 на рамному джипі і не обганяла по гравію. І я не писав, що ЕСП рішає проблему відсутності мозгів.

telko

Повідомлення telko » П'ят, 14 серпня 2015, 19:25

BOXER писав: коротка база набагато верткіша, її важче в занос кинути. в даній ситуації все впирається у вміння водія і його адекватності.
Верткіша на малій швидкості і рівній дорозі. А на пральній дощці чи колії це ад, і якщо піде в занос витянути коротку базу майже не реально.
BOXER писав: ІМХО водійка смарта зазєвалась, коли дуже близько до зустрічної лади приблизились, шуганулась і різко вправо взяла, потім вліво і опа... на Прадо вона так само би вичудила
Не згідний :-) Смарт на хреновій дорозі почало зносити на зустрічну, тому баба різко і крутнула вправо, щоб не заїхати в Шкоду.

Koya
Дякував (ла): 0
Подякували: 0

Повідомлення Koya » П'ят, 14 серпня 2015, 21:45

telko писав: Верткіша на малій швидкості і рівній дорозі. А на пральній дощці чи колії це ад, і якщо піде в занос витянути коротку базу майже не реально.

Все нормально з короткою базою, треба бачити як я зимою на кільцях фордом їжджу :) Їздити треба вміти, по можливостях автомобіля та обставин на дорозі.
Стосовно обочини, там дуже сильно залежить від коліс котрі стоять на авто, якщо це колеса на різні поверхні, з глибоким протектором, на гравію зчеплення буде як і на асфальті майже, маневр вдасться безпечно. Якщо ж шосейні лисі колеса, то потягне зад по інерції і розверне. Прадо потрібно було компенсувати знос задньої осі різким рухом руля вправо, а там колеса рівно стояли... розгубився напевне...

telko

Повідомлення telko » П'ят, 14 серпня 2015, 22:32

Koya писав: Все нормально з короткою базою, треба бачити як я зимою на кільцях фордом їжджу :)
Ну ми не про форд, а про смарт в якого база 1.8м.

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 22 гостей