2 литровый мотор , который нужно крутить в 4000, что бы он ехал по городу, жрёт 10 литров?axel писав: 7,2 по трасі 10 по місту.
Повторю вопрос : это когда едешь или давишся на низких оборотах , тошня как училка на уроке ?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
2 литровый мотор , который нужно крутить в 4000, что бы он ехал по городу, жрёт 10 литров?axel писав: 7,2 по трасі 10 по місту.
Вот тебе цитата человека из VFTS форума.AndrewK писав: От з цього де що взятого отримаєш наприклад 90кс + падіння еластичності + ріст розходу.
І як на цьому гамні їздити кожен день? Особливо після того яа свсіди цей прямоток запінять?Infernal One писав: Прямоточном выпуске на 60 трубе с пауком.
При этом обороты будут 8-9 тыс. Тяга начинается с 4000.
В Киеве есть такая машина, участвует в гонках, ездит на трек - дни и возит семью.
Вірю. А я грав місс світу. Потім замахався її з хати виганятиInfernal One писав: не имел, но хотя бы ездил
И даже за рулём
И даже боком. Потом все поняли что с этой машиной я на ТЫ.
Пока я был в машине бензы на треть бака уменьшилось
Для того щоб такі рукожопи як ти не поламали мотор за місяць і потім не стогнали, що завод випускає вже ну повне гамноInfernal One писав: Ты когда такое пишешь, постарайся сначала узнать почему там эти самые 70 с копейками л.с. ?
м42 то 1.8 літра(4 циліндра). який їде зразу з хх і має 140 сил з заводу .то не м50б20Infernal One писав: 2 литровый мотор
Infernal One писав: ,или довольно хищные 130-140
не вникаю в глиб тої купи лайна, просто вихоплю фразу з тексту, і хочу запропонувати парі, суттю якого буде моя їзда на хондосічкарні по місту в режимі 1000-2000 обертів, на 2-літровому атмосферному моторі з степінню стиску 8.2, моторі який має їхати з 4000, не менше, бо то ж хонда, їх всіх ж треба крутити в єбеня шоб вона їхала. ага, він ше й з 2 розпредвалом, о ужас...Infernal One писав: 2 литровый мотор , который нужно крутить в 4000, что бы он ехал по городу, жрёт 10 литров?
Повторю вопрос : это когда едешь или давишся на низких оборотах , тошня как училка на уроке ?
Якщо ти вважаєш що твоя жига їде на 5000 об. то я тобі скажу так, щоб їхати так само мені треба крутити 3000-3500. Бо потужність жигуля я маю якраз на цих обертах.Infernal One писав: , который нужно крутить в 4000, что бы он ехал по городу, жрёт 10 литров?
на практиці по пам"яті, при 3500 м42 якраз отримує "пінок" який триває до відсічки....axel писав: 3500. Бо потужність жигуля я маю якраз на цих обертах.
Не перевариваю я 16 Вольт на классикеandriy320e30 писав: от зробити 16ве на тд04л на 200сил .
дооandriy320e30 писав: тебе любий нормальний дизель ірве
axel писав: щоб їхати так само мені треба крутити 3000-3500.
И что ты этим доказал?axel писав: Бо потужність жигуля я маю якраз на цих обертах.
у одних и триста с х.... держит а у тебя нет.andriy320e30 писав: тому що трансмісія вся буде мінятися разом з маслами
это будет не езда а .........................здаAnGeL писав: в режимі 1000-2000 обертів,
А сейчас?t309 писав: мракі. це вже навіть не цікаво читати (((
та чо в день? Давай зразу в годинуInfernal One писав: Ну попотеть на том долбаном форексе, ну зарабатывать не 200 а 400 в день , ладно.
Сподобається чи ні то окрема кухня. Але тоді ми скажемо, що ти мужик, що відповідає за базар. А поки що ти банальний 3.14здунInfernal One писав: Ну куплю я этот Вайпер , да хоть БУ 90х годов но возьму (потому что на более новый нужно горбатиться уже год, да я не миллиардер как Сорес и у меня нет печатного станка как у Бернанке). Ну взую я твоё мвб , и что? я тебе этим что то докажу, ты меня зауважаешь? Я вообще хоть каому то что то докажу?
Всем понравится Додж Вайпер?
Ну так купи. Вона зараз взагалі понти коштуєInfernal One писав: и хочу однокомнатную квартиру.
У, клас, це то що я казав про ЗП. Правда там треба "тазодрочер" прописатиInfernal One писав: Ну и про привод. Классика. Задний. Сколько из-за этого народу намотало свои крутецкие авто на столбы и троллейбусы. А Зимой вообще красота. Так раздражает стоять и смотреть, как крутецкий бимераст не может выехать на горку. Так и хочется его выпихать подсрачником на горку.
Та ти шо? Ти не все ще з'їв? Як все роздаш, то без вечері залишишсяInfernal One писав: У меня для ваших вентиляторов говна ещё хватет, всем расдам никого не обделю
Це ВалєрКат з 08 форуму ? Знайшов мудреця , кого цитувати ! Самодур ще тойInfernal One писав: Валера как всегда ЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖОТ
чіпований 3л дизель на є60 рве м3є46 де 320 сил на 1500кг .правда твою 2107 не порве боInfernal One писав: А для нудоты купи себе дизель и буишь на 1000-2000 тар-тар-тар-тар-тар-тар-тар-тар-тар- и расходик за 7 литров не выйдет никогда , не понимаю зачем тебе для этого Хонда?
Infernal One писав: И что мы имеем в итоге? БМВ – ГОМНО
Infernal One писав: И что ты этим доказал?
А сколко твой нужно крутить чтоб ехал?Infernal One писав: 2 литровый мотор , который нужно крутить в 4000, что бы он ехал по городу, жрёт 10 литров?
Нікому не нагадує нашого місцевого інфернала?Infernal One писав: Зато владельцы просто не воспринимают никаких аргументов. Для них это авто самое крутое. А вот ланосы и лохетти - отстой для нищебродов. Хотя смотришь на них - ну нищеброды чистой воды, на груде хлама."""
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 17 гостей