ты сказал показать тебе , я тебе показал. Ты не уточнил , что б показать как она едет.AndrewK писав: Ух ти, і де видно як вона їде?

Да выкладывал я уже как та 03 едет раза 3 наверное. Заезд с красным Фордом Фиестой
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ты сказал показать тебе , я тебе показал. Ты не уточнил , что б показать как она едет.AndrewK писав: Ух ти, і де видно як вона їде?
Жорсткість підвіски і ширина коліс рішає. Нє, ну коли потужності хватає та з дуру і свідомо рванути... але і на ЗП то саме.Infernal One писав: Увы , я не объясню что такое, когда ты нажимаешь на газ и машина в место того, что б гребстись передними колёсами , отрывая их от земли , просто едет и всё.
А в чому проблема? Зимою саме то що требаInfernal One писав: А что происходит в повороте с передним приводом? А при заносе что делать? Газ давить что б выровнять
Підвіску треба нормальну мати, щоб сильно не присідала на зовнішнє колесо і не задирала внутрішнє (і не дерла його об асфальт), бо так і заднє внутрішнє вивісити можна, а при високому профілі і зовнішнім переднім диском асфальт царапнути (а там і "вуха" десь поряд)Infernal One писав: Когда поворачиваешь с блокой - руль выдерает из рук при нажатии на газ. Когда без блоки - тупо дерёт асфальт одним колесом. Может если гидрик есть, то это не так заметно , но без гидрика с блокой в передке - жуть.
В неї каг бе інша сфера застосування (село-рибалка-полювання). Я по їзді в потужних говнах не шарю.Infernal One писав: Поинтересуйся почему владельцы Нив никогда не ставят блоку на передний мост?
Нє, ти точно не шариш. По хорошому сніжку та з правильною резиною (не по 40 баксів за колесо звісно). В попороті більше газу - спрямляєш, меньше - в середину поворота; і це при тому що всі 4 скользять боком, а машина повністю керована... мі-мі-міInfernal One писав: Может для простой езды за морожженкой переднего привода хватит, но я ж повороты люблю, мне нравится как в поворотах схватывает блока, чувствуешь что зад не просто телега позади машины, а нечто нужное этой самой машине. Задний привод логичен и понятен, опять же для меня. Нет ощущения что сначала поворачивает передок, потом вся остальная машина.
Цей брєд я ніасілілInfernal One писав: Так же при резком переключении и кидании сцепления, машинка на каждой передаче пробуксовует, повизгивая задними шинами, бросая её вперёд.
Мав БМВ з M42 IS? Чим обгрунтуєш свої слова?Infernal One писав: в чём извините, суть срача? В том что БМВ жрёт как не в себя?
Аааааааааа порвало!!! В точку, думаю на цьому можна дискусію закінчити ))))T5-R писав:мені він нагадує прищавого селюка, який вперше попробував дівку на задньому дворі школи, і тепер думає що та дівка єдина на білому світі сама вдувабельна, в рот бере найглибше, задницю має найкращу і найпружніші цицькиaxel писав: Слухай, ти сильно обізнаний в розході і в тому чи БМВ їде чи ні?
Ти вже заграв всіх з своїми необгрунтованими репліками.![]()
![]()
а всі решта дівчата то не то, з пі3дою поперек
Ой [цензура] я не можу ))))))) його в цій фразі заділо слово селюк ))))))Infernal One писав: да ты по сути тоже самое, только девка твоя слегка двинула Мартини , напялила декольте на потный лифон, толко что вылезла с под коровы и пытается показаться "леди из высшего общества" , а на самом деле просто стервозная ..лять , ходившая по рукам иностранцев и каким то случайным образом оказалась у тебя
Не надо, 100-110. Ещё много чего решает главная пара и коробкаAndrewK писав: Калькулятор в руки дати чи сам порахуєш яку потужність треба зняти?
Infernal One писав:Не надо, 100-110.AndrewK писав: Калькулятор в руки дати чи сам порахуєш яку потужність треба зняти?
з 2-гою передачею, що впреться на 60?Infernal One писав:Ещё много чего решает главная пара и коробка
я вже мав колись таке ,поставив мотор+коробка є36 а редуктор старий .буксовало на 3 передачахAndrewK писав: з 2-гою передачею, що впреться на 60?
Чи з максималкою в 120 і сексенталкою для економії часу на переключенях?
На ЗП не то же самое. ЗП на драге рядом с аналогичным ПП - это минимум пол корпуса на самом старте.AndrewK писав: Жорсткість підвіски і ширина коліс рішає. Нє, ну коли потужності хватає та з дуру і свідомо рванути... але і на ЗП то саме.
Да, но : когда заносит задний привод это вполне ожидаемо и предсказуемо. С опытом приходит и прогнозирование заноса.AndrewK писав: А в чому проблема? Зимою саме то що треба . І знов же на резині економити не треба. Без снігу мені в занос зірвати йо як тяжко, треба свідомо цього хотіти.
при чём здесь подвеска ??? Когда с блокой в круговом движении или на повороте ты нажимаешь газ, у тебя руль выдирает из рук, он становится нервным и вообще не предсказуемым. С гидриком это мало заметно , но заметно, а без гидрика - срака!!! Вообще ездить опасно.AndrewK писав: Infernal One написав: Когда поворачиваешь с блокой - руль выдерает из рук при нажатии на газ. Когда без блоки - тупо дерёт асфальт одним колесом. Может если гидрик есть, то это не так заметно , но без гидрика с блокой в передке - жуть. Підвіску треба нормальну мати, щоб сильно не присідала на зовнішнє колесо і не задирала внутрішнє (і не дерла його об асфальт), бо так і заднє внутрішнє вивісити можна, а при високому профілі і зовнішнім переднім диском асфальт царапнути (а там і "вуха" десь поряд)
Они в любом случае решают, но с ЗП поярче немного.AndrewK писав: Може всетаки жорстка короткоходна підвіска і дорога резина таки рішають?
Зимой вообще нужно напялить зимнюю резину, поднять машину, и ездить тихо в режиме пенсия. Хочешь побесится езжай на площадку где не стоят другие машины и дети не бегают по дороге и там виляй хвостом.AndrewK писав: По хорошому сніжку та з правильною резиною (не по 40 баксів за колесо звісно). В попороті більше газу - спрямляєш,
Ну чего ты тогда не приехал 10 октябряAndrewK писав: Так пробуксовує і пищить, чи кидає вперед?
Не имел и не хочу. Если ты имел так расскажи о его экономичности, давай , а я послушаюaxel писав: Мав БМВ з M42 IS? Чим обгрунтуєш свої слова?
Я достаточно ездил на ПП, при чём самом разном. Не то пальто и всё. Меня спросили - я ответил.t309 писав: Ти або ніколи на пп не йіздив або на 9 ці стоковій прогнившій, або таврійі, ну або тобі 11років
А тебя что задело? Почему сюда пришёл?t309 писав: Ой [цензура] я не можу ))))))) його в цій фразі заділо слово селюк ))))))
А 150 почему нет? При прохождении поворота по любому ЗП в выиграше, хотя как уже было сказано, много решает подвеска и резина.andriy320e30 писав: Задній привід рішає коли більше 200конів на тонну
зимой легче на полномandriy320e30 писав: зимою однозначно на передньому легше
Для ВАЗ Классика , не важно какой модели нужно 140-150 л.с что бы разогнаться за 9 сек до 100? Я правильно тебя понял?AndrewK писав: Докинь ще 30-40 і буде в сам раз.
Это называется тюнингAndrewK писав: як з атмосферного довгоходного мотора в 1,5л і 72кс ти збитаєшся зняти нехай навіть тих самих 110?
не обязательно. Ряд Р1 хотябы , уже на много лучше будет.AndrewK писав: з 2-гою передачею, що впреться на 60?
всё ясноt309 писав:60-225
тільки коли це не ВАЗ в якого підвіска впринципі не здатна працювати нормально і там прогнозувати щось дуже важко... і не розказуй мені про геніальність конструкції, бо мій Гольф 79 року випуску на стоковій підвісці краще себе веде по керованості (на порядок прогнозованіше) ніж моя ж ВАЗ 2109 93 року випуску, підготовлена під ЧУ України з гірських перегонів, і не раз привозила призові місця виграючи в таких ж підготовлених ВАЗів. Єдина причина чому ми ганяєм не на іномарці, а на ВАЗі це дешевизна і наявність запчастин, в тому числі і тюнінгових. Все, на цьому переваги закінчуються, все решта це тупо недоліки. Ненадійне, неповоротке корито.Infernal One писав: когда заносит задний привод это вполне ожидаемо и предсказуемо.
Ти на нормальній свіжій машині з ПП (не тазах) взагалі їздив?Infernal One писав: А когда заносит ПП, то это уже не так предсказуемо и прогнозируемо.
А смисл? Ганятися з тазіком - шкода часуInfernal One писав: Ну чего ты тогда не приехал 10 октября
А ти? Фапання на картинку не зараховуєтьсяInfernal One писав: Имел Додж Вайпер?
Правильно +/-Infernal One писав: Для ВАЗ Классика , не важно какой модели нужно 140-150 л.с что бы разогнаться за 9 сек до 100? Я правильно тебя понял?
Це називається 3,14здьожInfernal One писав: Это называется тюнинг
От з цього де що взятого отримаєш наприклад 90кс + падіння еластичності + ріст розходу. Чуваки реально робили 150кс, але з задиранням обертів, ямою на нихах і мотором на одну гонку. І, до речі, з 16кл головою, яку ти не знайдешInfernal One писав: Книгу Э. Сингуриди "про подготовку транспортных средств к соревнованиям на базе ВАЗ 2105" Например. Я сейчас не говорю что нужно по любому делать корч для гонок, но кое что от туда взять можно.
7,2 по трасі 10 по місту.Infernal One писав: Если ты имел так расскажи о его экономичности, давай , а я послушаю
Не мав і не знаю.Infernal One писав: Имел Додж Вайпер? Но ты же знаешь, что он жрёт как три БМВ
Про 2109 я ничего не знаю . Про её поворотливость или не поворотливость пусть тебе рассказывают те, кто на них ездят. Black например.CAT писав: ніж моя ж
ездил , на разных . От Авео, до Камри.AndrewK писав: Ти на нормальній свіжій машині з ПП (не тазах) взагалі їздив?
ну на вёдрах как раз с тазиками и гонятьсяAndrewK писав: А смисл? Ганятися з тазіком - шкода часу
не имел, но хотя бы ездилAndrewK писав: А ти? Фапання на картинку не зараховується
AndrewK писав: Infernal One написав:
Для ВАЗ Классика , не важно какой модели нужно 140-150 л.с что бы разогнаться за 9 сек до 100? Я правильно тебя понял?
Правильно +/-
AndrewK писав: Infernal One написав:
Это называется тюнинг
Це називається 3,14здьож
Ясно, дилетант .AndrewK писав: От з цього де що взятого отримаєш наприклад 90кс + падіння еластичності + ріст розходу. Чуваки реально робили 150кс, але з задиранням обертів, ямою на нихах і мотором на одну гонку. І, до речі, з 16кл головою, яку ти не знайдеш . Про самопальну програму ЕБУ я просто промовчу, або як варіант - даунгрейд до карба. Реально простіше і толковіше буде свапнутися
Если там всего этого нет то куя там было 150 л.с.AndrewK писав: Чуваки реально робили 150кс,
это да.AndrewK писав: з задиранням обертів, ямою на нихах і мотором на одну гонку
AndrewK писав: з 16кл головою, яку ти не знайдеш
Что есть самопальная система EБУ?AndrewK писав: Про самопальну програму ЕБУ я просто промовчу
Ты когда такое пишешь, постарайся сначала узнать почему там эти самые 70 с копейками л.с. ?AndrewK писав: як з атмосферного довгоходного мотора в 1,5л і 72кс ти збитаєшся зняти нехай навіть тих самих 110?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 20 гостей