А може і так, я щось над тим не задумувався. Певно, чим краще виглядає машина і чим більше водій нагадує поляка, а не прикордонне бидло, тим менше зупинокAVP_6 писав: з ПЛ-бляхами так це точно

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
А може і так, я щось над тим не задумувався. Певно, чим краще виглядає машина і чим більше водій нагадує поляка, а не прикордонне бидло, тим менше зупинокAVP_6 писав: з ПЛ-бляхами так це точно
Требам було одразу їм дихнутиDoktor писав:Мене зупиняли, запитали чи все ок і все
Ну то шо всі за польськими бляхами чи як?may писав:Бінго!
На підставі рішення Конституційного Суду України
(31 березня 2015 року № 1-рп/2015) суди почали відміняти штрафи митниці за користування автівкою особою, яка її тимчасово не ввозила в Україну на один рік!!!
Хто почав відміняти? Про що мова? Де хоча б одне таке відмінене рішення? Не поширюйте ті чутки, які необізнані люди поширюють. Рішення насправді зовсім не про передачу автомобіля, ввезеного резидентам - резиденту. Тому не ведіться, зараз таких машин набереться, потім по статті 485 всіх і "натягнуть", а 485 стаття це штраф і 300% від вартості.may писав: суди почали відміняти штрафи митниці за користування автівкою особою, яка її тимчасово не ввозила в Україну на один рік!!!
А не має значення старанно, чи не старанно.Vasiliyyy писав: Хоча, судової практики чисто по тому рішенню в реєстрі я не знайшов (але я шукав не дуже старанно
+1в тому листів містить повідомлення розмитого змісту
Це різні листи.Vasiliyyy писав: згаданий лист ДФС, який сфоткав Стас якраз згадується - і то в такому розумінні, що не можна керування таким авто передавати іншій особі
Подивимось...Vasiliyyy писав: Але митники далі розводитимуть наш малограмотний народ
Є два види обліків: тимчасовий (60 днів у РІК) і постійний (автомобіль можна ввезти на рік), але то все в теорії. Коли з першим все відносно просто, то другий оформити офіційно не так легко (треба здавати внутрішній паспорт і так далі), плюс ви вважаєтеся нерезидентом, зі всіма витікаючими нюансами. А ліва печатка в паспорті - не варіант.ostin777powers писав: карту сталего побиту....і стати на консульський облік...то так можна?
Я не буду шукати, я прошу привести хоча б одне рішення, якщо такі відомі.may писав: Знавця у Реєстрі забанили?
То рішення суду констатує лише що розпоряджатися і користуватися такими автомобілями не заборонено, що і так само собою зрощуміло, але не вказано ніде що МОЖНА передавати. Заборона є конкретно прописана в 380 статті митного кодексу. І повірте, вони завжди будуть праві. Прийде "вказівка" всіг по 485 статті штампувати, і будуть штампувати. Суд, як показує практика, проти системи не піде. А перетворити своє життя в походи в суди протягом пів року чи року для доведення того, що ти не олень - воно того не вартує. Врахуйте ще те, що протягом суду автомобіль буде стояти на арештмайданчику і так далі.Vasiliyyy писав: сказано щось всупереч згаданому рішенню КСУ
Не все так просто. Ти упустив поняття "триваюче" і "не триваюче" правопорушення. На триваючі строки притягнення - 6 міс з дня виявлення, а на нетриваючі - 6 міс з дня вчинення. Конкретного трактування тих понять немає, кожного разу суд виносить рішення. А рішення по транзиту є в реєстрі і такі, і протилежні. Словом, не вартує воно того теж.Vasiliyyy писав: Тобто, якщо ви сидите в Україні безвилазно більше ніж 6 місяців і 11 днів (тобто за цей час вас не зловили фіскали і не склали протокол), то 8500 грн. штрафу не повинні платити
Не йому її пришивати будуть, а нашого резидента, якого вловлять за кермом.may писав: як і пришити йому ст.485 при оформленні.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 17 гостей