Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
DNK писав: вїжджаєш на головну дорогу,то газ в пол і пішов,а не так як в нас, о я зараз виїду і буду помалу повзти бо я вже на головній.
о,то моїй жінці і мамі треба сказати,а то вони вічно кажуть чо я зразу шлапак тисну як на головну виїжаюDNK писав: та хай хоть 10 реєстраторів поставить,вїжджаєш на головну дорогу,то газ в пол і пішов,а не так як в нас, о я зараз виїду і буду помалу повзти бо я вже на головній.
пруфлынк по якый статты напишуть на мене протокол якшо я вже буду на головный дорозы і мене вдарить в зад машина?t309 писав: а от босярі жирний мінус і не стільки за те що правил незнає як за те що доказує що правий.
якшо мені прилетіло шось в дупу, то в першу чергу шось не так зробило то, шо летіло мені в дупу.Liuskywalker писав: якщо тобі прилетіло в дупу - значить ти невірно оцінив дорожну ситуацію і не виконав вимогу дати дорогу.
bossjara писав: якшо мені прилетіло шось в дупу, то в першу чергу шось не так зробило то, шо летіло мені в дупу.
Прям сплошний поток машин по місту з швидкістю 80 км в годbossjara писав: то шо мені тепер з другорядних не виїздити, шоб не змушувати "головняків" пригальмовувати?
я наприклад стою чекаю поки можна буде виїхати нікому нічого не наламуючи,і так треба робити всім.А в випадку зтою девять,там виїзд на головну ,і пофіг шо він вже майже на 99,99........% був на головній,він виїжджав і має робити це безпечно в перше чергу для інших учасників руху.І то я не по правила ПДД кажу а по людськиbossjara писав: банальний приклад - в місті всі валять 78, а в мене авто розганяється до 50 км/год секунд за 7-10, то шо мені тепер з другорядних не виїздити, шоб не змушувати "головняків" пригальмовувати?
По ПДР ти не стврюєш аварійної ситуації а от дехто вважає,що якшо висунув морду то всі мають пропускатиDNK писав: .І то я не по правила ПДД кажу а по людськи
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей