Дивноtiestovm писав: попросив "на 200 грн". Залили на 199,95 грн. знову "на 200 грн". І знову та сама х$$ня - заправили на 199,94 грн.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Дивноtiestovm писав: попросив "на 200 грн". Залили на 199,95 грн. знову "на 200 грн". І знову та сама х$$ня - заправили на 199,94 грн.
Наперед сказав що на 200 грн. треба. І дав картку банк., щоб зняли. Може то якось пов*язано з карткою?GaGaRIN писав: А ти заправлявся з передоплатою? Чи спочатку заправив а потім до касси пішов?
Автор https://www.facebook.com/groups/govarta ... 988189156/Всім друзям привіт і УВАГА. Як я сьогодні на АЗС "ОККО", що по вул. Б. Хмельницького 292 Б., заправлявся. Заправляв Шкоду Фабію до повного баку, заправив пістолетчик в авто 53.49 літра бензину причому залишок був приблизно 7-10 літрів. Так ось виникла в мене така задача: якщо 53.49+7(берем по мінімуму залишок, що остався) = 60.49 куди залилось стільки бензину коли в сухий бак фабії можна влити лише 45 літрів. Будьте обережні і уважні.
не заправлятись... Ще в 2005 чув про мутки в мережі... Був кілька раз, і то гарячі собаки, хіба, їв з кавою.... Там, де заливаю горючку, жодного разу не кинули. Ще й кучу всяких ніштяків понавигрававMAECTP0 писав: як в таких випадках бути
До чого тут літри і прк?shaman писав:Норма розрахунку прк 0.025 л., якщо не хватає на ці грами то комп округляє до меншого, оператор НІЧОГО не може з цим зробити. Хочете мати до копійки- заправляйте на повні літри!
Комент із серії: я не люблю ОККО, бо на АЗС де я заправляюся в кобіти-оператора 1 розмір цицьокkafe-korchma писав:ОККО і тим всьо сказано. мені продали пачку, яка явно була лєвою, бо навіть кришка не відкривалася. оператор незнав шо то таке Хоча в книзі скарг написав, але недумаю шо то хтось читає.
не бачу нічого смішного... В старих промзонах стільки лєвих цехів, що не порахуєш; від будматеріалів до боржомі...OKurylyshyn писав: но щоб сигарети бадяжили
ну можливо для кіоску це актуально, але щоб одна з найбільших мереж роздрібної торгівлі нафтопродуктів пробувала ще й заробити за лєвих сигаретах, оригінальноserega_l1 писав: не бачу нічого смішного... В старих промзонах стільки лєвих цехів, що не порахуєш; від будматеріалів до боржомі...
Так там в виниках, зразу і роблять і папіроси, то чого ж би їх там і не продаввати зразуkafe-korchma писав:ОККО і тим всьо сказано. Реально для мене найгірша АЗС, на яку я просто не заїжаю, щоб не псувати собі настрій. Бо в них постійно шось не то. Останній випадок був з сигаретами у Винниках, коли мені продали пачку, яка явно була лєвою, бо навіть кришка не відкривалася. оператор незнав шо то таке та і я їхав додому і в третій ночі не мав настрою сваритися. Хоча в книзі скарг написав, але недумаю шо то хтось читає.
А чому директор АЗС не може поїхати на Укрнафту, купити бензину дешевшу на 2 грн і продавати на ОККО? По твоїй логіці МОЖЕ! Ото прибавка до зарплати! Папіроски ховаються... А ше можна маслом барижити! Каністра Castrol на ОККО 700 грн, на базары купуємо за 350 і вперед! Ухх! Ото бізнес! А ще можна засипати в кавомати Галку замість Lavazza, теж пару рублів... І випічку можна свою тулити, а кулі, жінка вдома напекла - ти на заправці забарижив по 8 грн за круасан...kafe-korchma писав:В ящику 500 пачок тобто +/- 2500 грн. ящиків 5-7 продати і непогана надбавка до зарплати.
Питання чому директор АЗС не може їх продавати.
повністю аналогічна ситуація один в один і в мене була пару років тому, іхав в шацьк, біля Буську думаю заправлю до повного, ше тоді мав фольц поло, стрілка палива на приборці працювла дуже добре і в баку десь було літрів 15 +- 1літр, заправщик взявся запрявляти, я пішов до оператора, коли він мені сказав 52 літри заляли, мені очі на лоба полізли, я кажу там бак 45 літрів, крім того в мене було літрів 15, він мені говорить шо то до завязки так багато набігає , одним словом не хотів собі нерви портити перед відпочинком та і не було часу, бо їхали компанією, сказав шо так не робиться і був би час виклакали би експертів і зливали бак, трохи поматюкав, і саме головне у відповідь тільки опущені до низу очі і мовчанка, не заю судячи з всього ситуації не поодинокі на ОККоBVJ писав: На замітку всім
Автор Valiko Kylinich
Ми не монополістиIgor2011 писав:Та я все прекрасно розумію. Просто тоді цьому речнику від ОККО не треба розказувати про такі речі, як зростання закупівельної ціни в два рази і т.д. Хай скаже просто, ми монополісти, попит на газ скажений, чому б на народі не заробити і так купить, пофіг на все...
Стосовно дизеля - так він і за кордоном або на рівні, або дорожчий бензину. А газ 40-45% від вартості 95-го. Це ж все імпортне, то чому тут в нас міняється співвідношення ціни.
Що значить "недолиті" копійки? Наші ПРК при заправці на певну суму навпаки здійснюють "перелив" на користь клієнта. Наприклад, якщо Ви заправляєтесь на 200 грн, можуть залити 200,06 чи більше - колонки налаштовані дискретно і розрахунок наливу при зправці на суму грошей може не співпасти ідеально. Але ніколи - "в мінус" клієнту.ROVA писав:Поясніть ситуацію про недавнє нововведення : 1копійка=1балл, а тому їх касир спокійно переводить на картку фішка в разі відсутності наприклад здачі.
Я так розумію що тепер ті "недолиті" під час заправки копійки , про які писали чуть вище --- можна просто касиру казати щоб закидав на фішку ???
Тримаючи в руках чек касир першим бачить скільки недолито , а тому і лишній раз нажме кнопку зарахувати на фішку так ?????
то за умови якщо оплата попередня.
Про який випадок мова?MAECTP0 писав:ОККО, як в таких випадках бути? на місці викликати гарячу лінію/міліція??? складається якийсь акт???
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей