Дайджест автомобільних новин

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
ОККО
GaGaRIN
Ім'я:Віталік
Стать:чоловік
Дякував (ла): 0
Подякували: 2 рази
Re: ОККО

Повідомлення GaGaRIN » Чет, 19 березня 2015, 14:31

tiestovm писав: попросив "на 200 грн". Залили на 199,95 грн. знову "на 200 грн". І знову та сама х$$ня - заправили на 199,94 грн.
Дивно :| Система налаштована на перелив як правило, тобто маэ заливати на 200.05 наприклад... Зробили в свій час для того щоб люди не кіпішували за 4 копійки решти і.т.п. Тому повинно лити більше завжди, можливо саме на тій АЗС така шняга. А ти заправлявся з передоплатою? Чи спочатку заправив а потім до касси пішов?

tiestovm
Ім'я:Віталій
Подякували: 0

Повідомлення tiestovm » Чет, 19 березня 2015, 15:49

GaGaRIN писав: А ти заправлявся з передоплатою? Чи спочатку заправив а потім до касси пішов?
Наперед сказав що на 200 грн. треба. І дав картку банк., щоб зняли. Може то якось пов*язано з карткою?

shaman
Ім'я:Святослав
Подякували: 23 рази

Повідомлення shaman » Чет, 19 березня 2015, 16:16

Норма розрахунку прк 0.025 л., якщо не хватає на ці грами то комп округляє до меншого, оператор НІЧОГО не може з цим зробити. Хочете мати до копійки- заправляйте на повні літри!

BVJ

Повідомлення BVJ » Чет, 19 березня 2015, 19:00

На замітку всім

Автор Valiko Kylinich
Всім друзям привіт і УВАГА. Як я сьогодні на АЗС "ОККО", що по вул. Б. Хмельницького 292 Б., заправлявся. Заправляв Шкоду Фабію до повного баку, заправив пістолетчик в авто 53.49 літра бензину причому залишок був приблизно 7-10 літрів. Так ось виникла в мене така задача: якщо 53.49+7(берем по мінімуму залишок, що остався) = 60.49 куди залилось стільки бензину коли в сухий бак фабії можна влити лише 45 літрів. Будьте обережні і уважні.
01.jpg
02.jpg
Автор https://www.facebook.com/groups/govarta ... 988189156/

FENIX
Ім'я:Yura
Подякували: 19 рази

Повідомлення FENIX » Чет, 19 березня 2015, 19:38

жорстко, може антиреклама, бо ладно літр, а тут 15-20
...

kafe-korchma
Контактна інформація:

Повідомлення kafe-korchma » Чет, 19 березня 2015, 21:48

:D ОККО і тим всьо сказано. Реально для мене найгірша АЗС, на яку я просто не заїжаю, щоб не псувати собі настрій. Бо в них постійно шось не то. Останній випадок був з сигаретами у Винниках, коли мені продали пачку, яка явно була лєвою, бо навіть кришка не відкривалася. оператор незнав шо то таке та і я їхав додому і в третій ночі не мав настрою сваритися. Хоча в книзі скарг написав, але недумаю шо то хтось читає.
Востаннє редагувалось Чет, 19 березня 2015, 21:53 користувачем kafe-korchma, всього редагувалось 1 раз.

MAECTP0
Ім'я:Василь
Дякував (ла): 29 рази
Подякували: 7 рази
Контактна інформація:

Повідомлення MAECTP0 » Чет, 19 березня 2015, 21:51

ОККО, як в таких випадках бути? на місці викликати гарячу лінію/міліція??? складається якийсь акт???
"Найкраща колискова - звук двигуна, що працює" (с) BoomBox

OKurylyshyn
Ім'я:Олег

Повідомлення OKurylyshyn » Чет, 19 березня 2015, 21:57

kafe-korchma,
ну ладно про пальне різні відгуки, но щоб сигарети бадяжили, ще такого не чув :D :D :D

serega_l1
Ім'я:Сергій
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 4 рази
Контактна інформація:

Повідомлення serega_l1 » Чет, 19 березня 2015, 22:11

MAECTP0 писав: як в таких випадках бути
не заправлятись... Ще в 2005 чув про мутки в мережі... Був кілька раз, і то гарячі собаки, хіба, їв з кавою.... Там, де заливаю горючку, жодного разу не кинули. Ще й кучу всяких ніштяків понавигравав :-)

GaGaRIN

Повідомлення GaGaRIN » Чет, 19 березня 2015, 22:13

shaman писав:Норма розрахунку прк 0.025 л., якщо не хватає на ці грами то комп округляє до меншого, оператор НІЧОГО не може з цим зробити. Хочете мати до копійки- заправляйте на повні літри!
До чого тут літри і прк? :facepalm Якщо оператор вибиває на моніторі сумму в 200 грн, то тобі натече на 200.04 чи 200.08 наприклад, а літраж повіг, оператор вибиває або кількість літрів, або сумму.
kafe-korchma писав::D ОККО і тим всьо сказано. мені продали пачку, яка явно була лєвою, бо навіть кришка не відкривалася. оператор незнав шо то таке Хоча в книзі скарг написав, але недумаю шо то хтось читає.
Комент із серії: я не люблю ОККО, бо на АЗС де я заправляюся в кобіти-оператора 1 розмір цицьок :angry :facepalm Шо ви куйньою займаєтеся? Ви думаєте вночі коли нема людей оператори сигарети штампують? Чи може впевнені на 100% шо лєву пачку сигарет вам не продадуть в Ашані, чи в Барвінку? Несете ахінею якусь, як діти по 12 років... :facepalm На ОККО контроль продукції що продається на АЗС такий шо висобі уявити навіть не можете...

serega_l1
Ім'я:Сергій
Дякував (ла): 1 раз
Контактна інформація:

Повідомлення serega_l1 » Чет, 19 березня 2015, 22:22

OKurylyshyn писав: но щоб сигарети бадяжили
не бачу нічого смішного... В старих промзонах стільки лєвих цехів, що не порахуєш; від будматеріалів до боржомі...

OKurylyshyn

Повідомлення OKurylyshyn » Чет, 19 березня 2015, 22:28

serega_l1 писав: не бачу нічого смішного... В старих промзонах стільки лєвих цехів, що не порахуєш; від будматеріалів до боржомі...
ну можливо для кіоску це актуально, але щоб одна з найбільших мереж роздрібної торгівлі нафтопродуктів пробувала ще й заробити за лєвих сигаретах, оригінально

kafe-korchma
Контактна інформація:

Повідомлення kafe-korchma » П'ят, 20 березня 2015, 00:33

Скажу так. Вартість пачки цигарок 20 грн. базарних порядка 13-15.
В ящику 500 пачок тобто +/- 2500 грн. ящиків 5-7 продати і непогана надбавка до зарплати.
А нарахунок сісьок пісьок то мені [цензура].... хай хоть там робот стоїть головне шоб якість пального відповідала ціні.
Питання чому директор АЗС не може їх продавати. Я курю не один рік і не по слухам знаю про цигарки. Але коли всередину під кришку був залитий клей жовтого кольору типу 88 чи момент(ним був приклеяний акциз) і вона не відкривалася ні мною ні оператором поки я її не розірвав. Тільки не розказуй шо філіп моріс клеє саме таким клеєм. :D
П.С. На рахунок контролю якості продуктів я би з тим поспорив

ostin777powers
Ім'я:Остап
Подякували: 1 раз

Повідомлення ostin777powers » П'ят, 20 березня 2015, 00:39

kafe-korchma писав::D ОККО і тим всьо сказано. Реально для мене найгірша АЗС, на яку я просто не заїжаю, щоб не псувати собі настрій. Бо в них постійно шось не то. Останній випадок був з сигаретами у Винниках, коли мені продали пачку, яка явно була лєвою, бо навіть кришка не відкривалася. оператор незнав шо то таке та і я їхав додому і в третій ночі не мав настрою сваритися. Хоча в книзі скарг написав, але недумаю шо то хтось читає.
Так там в виниках, зразу і роблять і папіроси, то чого ж би їх там і не продаввати зразу :D
Ми мусимо визнати очевидне: тебе зрозуміє лише той, хто хоче зрозуміти.

GaGaRIN

Повідомлення GaGaRIN » П'ят, 20 березня 2015, 11:25

kafe-korchma писав:В ящику 500 пачок тобто +/- 2500 грн. ящиків 5-7 продати і непогана надбавка до зарплати.

Питання чому директор АЗС не може їх продавати.
А чому директор АЗС не може поїхати на Укрнафту, купити бензину дешевшу на 2 грн і продавати на ОККО? По твоїй логіці МОЖЕ! Ото прибавка до зарплати! Папіроски ховаються... А ше можна маслом барижити! Каністра Castrol на ОККО 700 грн, на базары купуємо за 350 і вперед! Ухх! Ото бізнес! А ще можна засипати в кавомати Галку замість Lavazza, теж пару рублів... І випічку можна свою тулити, а кулі, жінка вдома напекла - ти на заправці забарижив по 8 грн за круасан...

Короче, друже, не сміши мене :facepalm Якби я не працював на ОККО і не знав про що говорю то не сперечався б. Коли на АЗС залітають КРВ-шнники, і перереховують все включно з палочками для розмішування кави, а ти тут про якийсь лєвий ящик сигарет мелеш... :facepalm

П.С. Взагалі в тій канторі процвітає так сказати "каннібалізм" чи що :D Там за любий косяк тебе схавають за дві секунди... Тому такого поняття як "рука руку миє" там немає... Кожен недолік в роботі, чи то навіть дзвінок незадоволеного чим небудь клієнта на "Пекельну лінію" :D це автоматичний винос мозку всім працівникам АЗС... Зі зніманням кругленьких сумм із зарплати і.т.п...

kafe-korchma
Контактна інформація:

Повідомлення kafe-korchma » П'ят, 20 березня 2015, 11:46

GaGaRIN, Незнаю шо ти там мелеш чи говориш, але я тобі сказав шо було, і розсусолювати ту ситуацію якої ти не бачив то висмоктування чогось з пальця.
Тому кожен залишився при своїй думці.
П.С. Гарного дня і подальшу дискусію вважаю закінченою.
Для мене ОККО Всеодно мережа заправок на яку я поїду в останню чергу, тим більше це не перший випадок в мене на ОККО шо тулять якусь херню, я не говорю про їхні пройоби з водою в бочках де був бензин. http://zaxid.net/news/showNews.do?na_ok ... ctId=81758. І якість пального яке бажає бути кращим, тим більше ціна в них не найнижча на ринку.

MAECTP0
Ім'я:Василь
Дякував (ла): 29 рази
Подякували: 7 рази
Контактна інформація:

Повідомлення MAECTP0 » П'ят, 20 березня 2015, 23:06

стартанув новий ссайт...
ну дезігнери обсирайте :)))

ОККО, де шукати середню ціну на пальне?
"Найкраща колискова - звук двигуна, що працює" (с) BoomBox

worner
Ім'я:Worner
Дякував (ла): 6 рази

Повідомлення worner » Суб, 21 березня 2015, 10:26

BVJ писав: На замітку всім

Автор Valiko Kylinich
повністю аналогічна ситуація один в один і в мене була пару років тому, іхав в шацьк, біля Буську думаю заправлю до повного, ше тоді мав фольц поло, стрілка палива на приборці працювла дуже добре і в баку десь було літрів 15 +- 1літр, заправщик взявся запрявляти, я пішов до оператора, коли він мені сказав 52 літри заляли, мені очі на лоба полізли, я кажу там бак 45 літрів, крім того в мене було літрів 15, він мені говорить шо то до завязки так багато набігає , одним словом не хотів собі нерви портити перед відпочинком та і не було часу, бо їхали компанією, сказав шо так не робиться і був би час виклакали би експертів і зливали бак, трохи поматюкав, і саме головне у відповідь тільки опущені до низу очі і мовчанка, не заю судячи з всього ситуації не поодинокі на ОККо :sing :facepalm

OKurylyshyn

Повідомлення OKurylyshyn » Суб, 21 березня 2015, 11:29

Нікого не оправдовую і не звинувачую, але я особисто в свій 45 літровий бак з каністр заливав 62 літри. Робив це спеціально для експерименту. Вже неоднократно про це тут писав.

ОККО
Контактна інформація:

Повідомлення ОККО » Суб, 21 березня 2015, 12:42

Igor2011 писав:Та я все прекрасно розумію. Просто тоді цьому речнику від ОККО не треба розказувати про такі речі, як зростання закупівельної ціни в два рази і т.д. Хай скаже просто, ми монополісти, попит на газ скажений, чому б на народі не заробити і так купить, пофіг на все...
Стосовно дизеля - так він і за кордоном або на рівні, або дорожчий бензину. А газ 40-45% від вартості 95-го. Це ж все імпортне, то чому тут в нас міняється співвідношення ціни.
Ми не монополісти :happy Ми купуємо газ на гуртовому ринку в інших компаній-виробників, які і встановлюють ціну. Всю інформацію, яку я тут надаю легко перевірити, подивившись на ціни, по яким НПЗ в Україні чи Білорусії відпускають газ.
ROVA писав:Поясніть ситуацію про недавнє нововведення : 1копійка=1балл, а тому їх касир спокійно переводить на картку фішка в разі відсутності наприклад здачі.
Я так розумію що тепер ті "недолиті" під час заправки копійки , про які писали чуть вище --- можна просто касиру казати щоб закидав на фішку ???
Тримаючи в руках чек касир першим бачить скільки недолито , а тому і лишній раз нажме кнопку зарахувати на фішку так ?????
то за умови якщо оплата попередня.
Що значить "недолиті" копійки? Наші ПРК при заправці на певну суму навпаки здійснюють "перелив" на користь клієнта. Наприклад, якщо Ви заправляєтесь на 200 грн, можуть залити 200,06 чи більше - колонки налаштовані дискретно і розрахунок наливу при зправці на суму грошей може не співпасти ідеально. Але ніколи - "в мінус" клієнту.
Якщо Ви заправляєте точний об'єм (вказуєте літри) тоді при розрахунку оператор зобов'язаний видати вам всю решту до останньої копійки та чек. Та може запропонувати копійчану решту кинути на картку Фішка до балів. Клієнт має опції - отримати копійчану решту, або "закинути" її на картку Фішка до балів. Ця пропозиція діє вже понад рік, це не нововведення.
Якщо оператор не видав Вам решти - варто повідомити про це на Гарячу лінію і ми проведемо роботу з персоналом, адже це грубе порушення стандартів обслуговування клієнтів, що діють в нашій мережі.
MAECTP0 писав:ОККО, як в таких випадках бути? на місці викликати гарячу лінію/міліція??? складається якийсь акт???
Про який випадок мова?

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей