А у нас - операторів!!! У цьому і прикол... Свої люди косять бабло з повітря!vovka писав: Зато знаю що в Європі доходи від паркування це досить серйозна стаття доходів міського бюджету.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
А у нас - операторів!!! У цьому і прикол... Свої люди косять бабло з повітря!vovka писав: Зато знаю що в Європі доходи від паркування це досить серйозна стаття доходів міського бюджету.
Але частіше ставлять у мене під хатою - розташована якраз симетрично до тої парковки, відносно ряду магазинів - базарів.vovka писав: Ну і зрештою для тих хто немає дві гривні - не так далеко є парковка біля Сільпо і Арсену.
andrew писав: нормальна тема.. хочу срати - в кущі
Бачу, що тут вже зібралася група інтелігенції.Liuskywalker писав: я спокійно можу сісти срати перед оперним в фонтан
згадався старий анекдот про євреїв але перефразую.VETERAN писав: інтелігенції.
Але і посередник мусить найняти цілу купу всяких "підтакувачів", які розносять "правильну думку" по всіх базарах і форумах. Без цього нормальні, не обдурені люди, просто не підтримають таких починань. Хоча і це на довго не гарантує успіху - здоровий глузд бере верх.andrew писав: а посередник, друг керівника - нормально косить
Не огороженной, не помеченной согласно закона. В продолжение подобных инициатив можно предложить сдирать бабки со всех кто перемещается в городе независимо от средств передвижения. За час нахождения в городе - с легкового автомобиля 10 грн, с мотоцикла - 7 грн, мопеда - 6 грн, велосипеда - 5 грн., пешехода - 3 грн. Коляска с ребенком - 15 грн. Вот доходы города вырастут!!!!VETERAN писав: так ні - обдирає мене за кусок навіть не відгородженої вулиці МОЙОГО міста.
в тій же Польщі дофіга платних парковок, а особливо в центрі.VETERAN писав: В Польщі також - в самому центрі Варшави - Керфур надає безкоштовні підземні стоянки на кілька ярусів
А вашу свободу і "вашого" міста ніхто не обмежує. Пішки можна ходити де завгодно. Обмежується свобода машини, а їй по конституції нічого не гарантованоVETERAN писав: обдирає мене за кусок навіть не відгородженої вулиці МОЙОГО міста.
Таке враження ніби ніхто не розуміє навіщо в містах платні парковки взагалі потрібні.mikenat писав: Не огороженной, не помеченной согласно закона. В продолжение подобных инициатив можно предложить сдирать бабки со всех кто перемещается в городе независимо от средств передвижения. За час нахождения в городе - с легкового автомобиля 10 грн, с мотоцикла - 7 грн, мопеда - 6 грн, велосипеда - 5 грн., пешехода - 3 грн. Коляска с ребенком - 15 грн. Вот доходы города вырастут!!!!
Бачив і таке в Польщі. В Познані зробили вже таке, яке хочуть у Львові. В результаті я просто поїздив по місту, нагазував їм, але ніде не став і поїхав тратити гроші до іншого міста. А Любліні вже трохи краще. Більш-менш толково в Кракові - в самому центрі скажені ціни на стоянку, але можна постояти хвилин з 15. За рогом вже дешевше, а в межах 10 -15 хвилин пішої ходьби - вже зовсім лояльні ціни. На околицях - задурно.vovka писав: стимулює людей більше користуватися ГТ і менше машиною. Відповідно менша загазованість, менші пробки, частина доходів від парковок йде на розвиток ГТ.
Не вижу логики. Привожу свой пример - машина у меня стоит возле дома, сам я пользуюсь ГТ. Я еще и за то что НЕ использую машину должен за стоянку возле МОЕГО дома платить?vovka писав: Це крім доходів в бюджет, стимулює людей більше користуватися ГТ і менше машиною.
Чому ж тоді з мене деруть гроші за утримання прибудинкової території?azakharchuk писав: он не принадлежит твоей квартире.
То есть мне этим пользоваться нельзя, а "приезжим" можно? Не смотря на то, что я плачу за околодомную территорию? Бред. Возвращаемся к моему предложению выше - платить всем просто за нахождение в городе.azakharchuk писав:mikenat,
Недавно обсуждались. Если у тебя свой дом и к нему приватизированый участок земли, на котором ты ставишь машину, то не плати себе на здоровье. Но если ты живешь в квартире, и место парковки - это место общего пользования (улица, тротуар), то он не принадлежит твоей квартире.
Если ты про улицы, то город не резиновый, место нужно использовать максимально рационально. Места где необходима высокая пропускная способность должны освобождаться от несанкционированных парковок (пример, полоса для ОТ на проспекте Свободы). Там, где это допустимо, и люди все равно паркуются - логично разместить голубую разметку и наполнять городской (!) бюджет. Так организована парковка во многих городах Восточной Европы.mikenat писав: Я против того чтобы городские власти не сделав ничего гребли бабло на пустом месте.
Вот подскажи мне в районе Макдональдса (в центре) человеческую стоянку. Не Риус, куда у меня машина по высоте не влазит (не точно, оценивал на глаз) и по цене 3000 грн за месяц - хай вешаются с такой ценой. Где там бесплатные улицы - знаю прекрасно. НО. Некоторые такие, что встать там - создать серьезные помехи тем кто ездит.azakharchuk писав: Т.е. "хоть один" (и даже не один) паркинг простроен, но стоит полупустой, зато вокруг тротуары заставлены.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість