з турбою, яка б витягувала 300 коняк на тому обємі воно тільки починаэ їхати з 4.5-5 тис -що для повсякденної їзди непридатноAndrewK писав: Ти ше скажи, що на та тому турбовідрі можна кожен день їздити

та і ще тормозити треба, повертати

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
з турбою, яка б витягувала 300 коняк на тому обємі воно тільки починаэ їхати з 4.5-5 тис -що для повсякденної їзди непридатноAndrewK писав: Ти ше скажи, що на та тому турбовідрі можна кожен день їздити
НЕ спорю!AndrewK писав: На відміну від цього, інтегралє випускалась серійно
Ну а собственное удовольствие? , я не говорю что на данный момент - это ОЧЕНЬ дорого (поэтому наверное возникает первым этот вопрос ) , но в некоторых городах люди же занимаються этим ! Да и потом нажав при активном окне браузера F6 в выделенном тексте прочитайте первые 2 словаRomko писав: маючи бажання і натхнення і саме головне лишні купони ліпити можна будь ж чого -тільки питання чи то, що потім вийде на виході виправдає вкладені кошти
Немного не правильно поняли текст наверное имелось ввиду : жиклёры разрезные шестерни валы и т.д. , тут несколько погрешность в то м что всё рассматриваеться индивидуально каждый проект.Мне просто вспомнились первые шаги: когда на 1 день раза по 3-4 менялись все жиклёры в карбюраторе в поиске лучшегоrubilnik писав: Black, ти хочеш сказати що установка компресора дасть більше ніж турба, вали і т.д.?
Тут не спорю!Всё зависит от настройки я каждый раз это упоминаю!Romko писав: на турбі приріст може починатися і з 1500 об -все залежить від х-к турби, прошивки і т.д.
Тут несколько спорный вопрос т.к. газы всё равно сталкиваются с препятствием ( горячая крыльчатка турбины) и не так сильно но всё таки забирают часть КПД от ДВСа.,Romko писав: турба на відміну від компресора крутиться вихлопними газами і не забирає ККД в мотора, як мех. компресор..
Тут мы друг друга поняли !Romko писав: з переваг компресора бачу тільки -простішу і менш затратну реалізацію .. - правда для отримання макс. приросту все одно треба буде ставити інж...- прошивка, форси і т.д.
не стоит бросаться в крайности и выжимать все соки из авто и своего кармана - этот как раз тот момент когда катаясь по городу вы поливаете бензином 25 л/100 км.rubilnik писав: Та в турбодвіжок треба не менше 3к влити, плюс ще в коробку.
Тобі її ніхто і не продасть, не переживай. А той пасат йому як і мені і даром не потрібний.Bohdan писав: Навіть за велику доплату не поміняв би ТОЙ пасат на ТУ сімірку
поговори з власником, він все розкаже.AndrewK писав: Ти ше скажи, що на та тому турбовідрі можна кожен день їздити
тормозаRomko писав: з турбою, яка б витягувала 300 коняк на тому обємі воно тільки починаэ їхати з 4.5-5 тис -що для повсякденної їзди непридатно
та і ще тормозити треба, повертати
я тобі відкрию таємницю: там завжди був мякий пластик в салоні , виключення то останні випуски де дверні накладки почали робити з гівняного пластику, який відривався і гримів об дверіBohdan писав: Там були роки, коли дуже м'який пластик давали в салон,
Infernal One писав:поясни різницю між Технорессор -30 и Ейбах -30 ?
Infernal One писав:все , я все зрозумів.
в мене була 21099 на фобосах ( червоних) пломби можна було виплюнутиrubilnik писав: тай занижена пружина полюбе буде дубовішою від стоку. в мене фобос чогось не тріс ,
бути такого не може. значить купувались не відповідні пружини.rubilnik писав: бачив як різали ейбахи бо машина не сідала так як написано.
а ти особисто бачив щоб тріснув техноресор? я навіть не читав ніде, фобоси так, тріскають. я не кажу що техноресор супер, взагалі нічого не кажу бо не мав з ними справи. а ти заявив що вони лайно. тому й питаюT5-R писав: я особисто не бачив щоб вони тріскали
заявив і буду заявляти ......але мова спершу йшла не про ціну, а інфернал заявив що техноресорстартрло,6ля як вони там... не гірші по якості за ейбах. Мене це здивувало і тому я заперечив.rubilnik писав: а ти заявив що вони лайно. тому й питаю
та ніхто не спорить що ейбахи кращі, то взагалі не той рівень ну і не той цінник канєшно
Заканало. ФОБОСИ-пружини говно полное!!!! Вже ліпше в 100 разів СТД ОРГ!rubilnik писав: в мене фобос чогось не тріс
Ну да, мало кто позволить собі віддати норм гроші за норм товар...rubilnik писав: то взагалі не той рівень ну і не той цінник канєшно
Ти будеш на одних і тих же пружинах їздити лімон кілометрів?T5-R писав: ейбах дає гарантію на пружини 1.000.000 км. ПОВТОРЮСЬ 1 МІЛЬЙОН кілометрів.
ти бачеш те шо хочеш бачити, чуєш те шо хочеш чути.T5-R писав:заявив і буду заявляти ......але мова спершу йшла не про ціну, а інфернал заявив що техноресорстартрло,6ля як вони там... не гірші по якості за ейбах. Мене це здивувало і тому я заперечив.
за свою стоимость сойдёт.diesell писав:Заканало. ФОБОСИ-пружини говно полное!!!! Вже ліпше в 100 разів СТД ОРГ!
А ещё без подтверждения можно найти рухнувшую галактику .......rubilnik писав: я бачив не раз в неті тріснуті ейбахи
А разобраться не пробовали почему ??????rubilnik писав: бачив як різали ейбахи бо машина не сідала так як написано. так шо ненада
Голословно.......... даж на фундаменте вашего обгрунтования .......Вы ездили ........... Вы пробовали..............Вы анализировали .............. Вы пробовали хотя б подвеску на - 30 грамотно построенную ?..........rubilnik писав: тай занижена пружина полюбе буде дубовішою від стоку.
Каждый может пожаловаться на дороги , но мало кто знает и анализирует кто ,где и как себя ведёт в той или иной ситуации.............. обстрактное мышление..rubilnik писав: ти б бачив по яких дорогах я постійно їзжу
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей