bossjara писав: е можу зробити з привязкою до часу, дивитись з 30 сек

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
bossjara писав: е можу зробити з привязкою до часу, дивитись з 30 сек
конкретно твій випадок регламентує абзац 2 п. 10.4 і ти сам пишеш що ти почнеш перестроюватись!. а виїзд з кола то не є перестроюванняugine31 писав: по твоїй логіці якщо я по 4-х полосній дорозі з крайньої правої почну перестроюватисб в крайню ліву різко і майже перпендикулярно, то я всім буду перешкодою справа.
в пдр поняття поворот відрізняється від поняття перестроювання, а взагалі то має бути і так зрозуміло.ugine31 писав: де таке написано?
От про "перелаштування" точно ніде не написано.ugine31 писав: де таке написано?
як на мене то це те саме перелаштування, просто короткочасне.
вже казали.bossjara писав: як я маю їхати по колі з наукової в 2 ряді, хтось мені скаже?
НІЯК бо права смуга повертає направо.may писав: may написав:
і там дві смуги на виїзді
Поворот з двох у дві на 90 градусів! По головній!
Як твоя поправка вплине на таке перехрестя?
окрім тебе? бо ти не бачиш намальованих ліній, зато бачиш якісь уявніMAECTP0 писав: вже казали.
вже б давно забив на той глюк... і мав спокій. 3 з Наукової переходиь в 3 на кільці...bossjara писав: бо ти не бачиш намальованих ліній, зато бачиш якісь уявні
О!MAECTP0 писав: НІЯК бо права смуга повертає направо.
як на мене, то перестроювання це русізм. тому, здається, правильніше казати перелаштування.may писав: От про "перелаштування" точно ніде не написано.
У ПДР є перестроювання і перетин смуги руху.
перед тим як з кола виїхати з внутрішньої полоси ти маєш якось опинитись на зовнішній і тоді вже виїжджати? нє? чи перелітаєш? от цей момент і є перелаштуванням з одної смуги у іншу, параллельну їй, смугу.bossjara писав: і ти сам пишеш що ти почнеш перестроюватись!. а виїзд з кола то не є перестроювання
дивлячись як ти собі то уявляєш.bossjara писав: той самий приклад тільки навпаки, ти з крайної лівої повертаєш на право по 4 полосці(допустимо там встановлений такий знак) через сусідні три смуги. ти не перелаштовуєшся, ти повертаєш.
Згідно рус.-укр. словника Булаховського/Рильского - або перестроювання, або перешикування.ugine31 писав: як на мене, то перестроювання це русізм. тому, здається, правильніше казати перелаштування.
перестроювання – зміна смуги руху шляхом переміщення транспортного засобу відносно осі дороги, при якому зберігається початковий напрямок руху.ugine31 писав: перед тим як з кола виїхати з внутрішньої полоси ти маєш якось опинитись на зовнішній і тоді вже виїжджати?
небезпека для руху - зміна дорожньої обстановки (у тому числі поява рухомого об'єкта, який наближається до смуги руху транспортного засобу чи перетинає її) або технічного стану транспортного засобу, яка загрожує безпеці дорожнього руху і змушує водія негайно зменшити швидкість або зупинитися.
ну то ти не з 4 смуги повертаєш а з 1 чи 2(стрілка якась п*янаugine31 писав: ось я перелаштовуюсь і тоді повертаю. на кільці нема поворотів. там з'їзди...
навряд. і я писав чому.may писав: І це на пропускну здатність перехрестя не вплине?
MAECTP0 писав:навряд. і я писав чому.may писав: І це на пропускну здатність перехрестя не вплине?
Не зможеш - маякни. Іще варіанти, коли "поправка" заткне деякі напрямки, накидаю...якщо важко уявити візьми модельки й промоделюй ситуації
ти раніше приводив іншу читуацію і коли я трішки виправив умлви то одразіmay писав: В годину пік основний потік в праву смугу заїжджати не має права!!!![]()
а тепер міняєш ситуацію на зовсім іншу. Коли тобі вигідно коли ні... якісь нездорові тенеденції як для чоловіка: "Я не то увзвлв", "Гу добре я то казала, але я не то мала на увазі", "Навіть як я то мала на увазі, мене не так зрозуміли..."may писав: НІЧОГО НЕ ТРЕБА КОРИГУВАТИ!!!
Є конкретна дорожня ситуація!!!
а що то за [цензура] коло - коло не головна???may писав: Що буде з пропускною здатністю при введенні "поправки"?
то ті хто з 3ї години взагалі не вїдуть на коло??? як так можна проектувати пріоритети??? люди з 3ї будуть стояти роки година пік не пройде??? отак всі бо...may писав: В годину пік основний потік
may писав: Не лізь у питання, яких не розумієш в комплексі! Дорожній рух - це не забавка для делетантів.
я про це з самого початку думав але відкинув ситуацію через складність реалізації...bossjara писав: то чому не дозволити правим хочаб на 2 виїзд їхати?(з 6 на 12) він ж тоді тоже нікого не "підріже"?
ну там то є головна і сам Бог велів!bossjara писав: якщо взяти картинку МАУя, з 6 на 3 год.
дійсно... і для чогоbossjara писав: я от принципово пару раз попробував з лівої повернути направо,якшо в годину пік - більшого 1д10тизму я не робив в житті
коли права йде пл колу то з’їзати набагато "простіше"bossjara писав: а для чого праву смугу заставляти зїжджати одразу в перший ж виїзд направо?
MAECTP0 писав: а що то за [цензура] коло - коло не головна???
Угу. З твоєю поправкою можуть і не в’їхати.то ті хто з 3ї години взагалі не вїдуть на коло???
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 1 гість