Дайджест автомобільних новин

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
ОККО
BOXER
Стать:чоловік
Номер:5666
Дякував (ла): 78 рази
Подякували: 23 рази
Re: ОККО

Повідомлення BOXER » Вів, 30 грудня 2014, 11:27

Saba, :shout :facepalm
Sad, but true.

rubilnik
Ім'я:Роман
Номер:АТ
Дякував (ла): 10 рази
Подякували: 10 рази

Повідомлення rubilnik » Вів, 30 грудня 2014, 13:42

Maniak716, якщо менше ніж 10 літрів, то по пів бала за гривню

HacK
Ім'я:HacK
Дякував (ла): 6 рази
Подякували: 30 рази

Повідомлення HacK » Вів, 30 грудня 2014, 13:52

Де моя знижка??касири не компетентні?!питаєш чи буде знижка, не знають, питаєш чому не має, кажуть дзвоніть на гарячу лінію..а вони там для чого тоді? Щоб кнопки тиснути?!вони мають бути проінформовані у всіх акціях, і іх підводних камнях,! Для чого придумувати такі дурні акції??після цього випадку я до вас точно не поїду..а я заправляю не мало, в день +- 400 л..,ви тими тупими акціями відбиваєте всю клієнтуру, а ще якість хромає, після таких випадків краще їздити на укрнафту, там без всяких акцій тупих зразу норм ціна..
ImageUploadedByTapatalk1419939925.368392.jpg
ImageUploadedByTapatalk1419939831.144351.jpg
ImageUploadedByTapatalk1419939808.813392.jpg

Maniak716
Ім'я:Петро
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 0

Повідомлення Maniak716 » Вів, 30 грудня 2014, 15:14

rubilnik писав:Maniak716, якщо менше ніж 10 літрів, то по пів бала за гривню
%) весело

ОККО
Дякував (ла): 0
Контактна інформація:

Повідомлення ОККО » Вів, 30 грудня 2014, 17:23

Felix писав: я завжди думав, шо коли лякаються коли хтось шось просить - то тоді дають ,а не відмовляють :confused :confused :confused
Ви погано знаєте наших жінок... :boxed :happy
Saba писав:Вчора вечером в 00:00 заїхали на Патона, заправились, хотіли в туалет піти, сказали не можна, туалет службовий, тіки для працівників, то правда?
Спробую взнати. Але уточніть, будь ласка, це 0:00 27-28.12 чи 28-29.12?
Maniak716 писав:26.12 заправив 5л 92го на 87,44грн а балів нараховано 44 :surprised
ОККО, я чогось не знаю???
Так, rubilnik правильно сказав.
за пальне менше 10 літрів 1 грн. = 0,5 бала
за пальне 10 і більше літрів 1 грн. = 1 бал
за пальне Pulls менше 10 літрів 1 грн. = 1 бал
за пальне Pulls 10 і більше літрів 1 грн. = 2 бали
за товари в магазині (крім карток поповнення мобільного зв'язку та тютюнових виробів) 1 грн. = 2 бали
за товари ТМ ОККО, Tobi, Palazzo Bandinelli, напої Pulls 1 грн. = 4 бали
в кафе Hot cafe 1 грн. = 3 бали
авто послуги (автомийка, порохотяг, інше) 1 грн. = 2 бали
http://www.myfishka.com/index.php?mod=m ... ils&id=19#
HacK писав:Де моя знижка??касири не компетентні?!питаєш чи буде знижка, не знають, питаєш чому не має, кажуть дзвоніть на гарячу лінію..а вони там для чого тоді? Щоб кнопки тиснути?!вони мають бути проінформовані у всіх акціях, і іх підводних камнях,!
Відправив на перевірку в чому справа. Перепрошуємо за незручності.

ОККО
Контактна інформація:

Повідомлення ОККО » Вів, 30 грудня 2014, 19:21

У зв'язку із надзвичайними погодніми умовами на Сході пригощаємо гарячим чаєм та даємо прихисток усім клієнтам на Одещині, а також у Дніпропетровській та Запорізькій областях.
А також повідомляємо клієнтів по усій Україні, що з 29 грудня 2014 року до 10 січня 2015 року при розрахунку за пальне в мережі АЗК ОККО карткою Visa FISHKA/Visa Business FISHKA кожен клієнт отримає каву або чай від Райффайзен Банку Аваль у подарунок*.
Акція проводиться в мережі діючих АЗК ОККО по всій території України (за винятком АР Крим).
Зображення

«ОККО» - мережа з найбільшою кількістю автозаправних комплексів, які пропонують «арктичний дизель»
Зображення
«ОККО» – найбільша в Україні мережа автозаправних комплексів, де можна придбати якісний імпортний «арктичний дизель» стандарту Євро-5. Станом на 4 грудня, понад 230 АЗК мережі пропонують автомобілістам особливо морозостійке дизпаливо Pulls Diesel Арктика, яке не замерзає при температурі до -32°С*.
«ОККО турбується, щоб кожен водій, заправивши своє авто, почувався максимально впевнено і безпечно - це особливо важливо взимку, коли погодні умови ускладнюються. Тому ми заздалегідь організовуємо перехід АЗК на «арктичний дизель», - каже керівник департаменту маркетингу мережі АЗК «ОККО» Василь Дмитрів. - Так, починаючи з 20 листопада припинено завезення Pulls Diesel з температурою фільтрованості до -20°С, реалізовано всі залишки до нуля та розпочато поставку Pulls Diesel Арктика. Процес заміни завершився 4 грудня».
*Фактична гранична температура фільтрованості дизельного пального, яке реалізується на конкретному АЗК «ОККО», вказана в паспорті якості цього нафтопродукту.

Thorn
Дякував (ла): 18 рази
Подякували: 11 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Thorn » Вів, 30 грудня 2014, 19:36

ОККО, ага, сьогодны ледве завыв автомобыль з вашим мега арктичним пульс дизелем :facepalm :angry :bad

треба дати того пульса на експертизу ы опублыкувати...
Воно :bad

Felix
Лінгвіст
Ім'я:Felix
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 37 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Felix » Вів, 30 грудня 2014, 23:45

Thorn писав: сьогодны ледве завыв автомобыль з вашим мега арктичним пульс дизелем
та бо правду тобі писали - лив би кастрол - всьо було б добре - і не нада крошити на пульс ібо я в мінус 30 на нульс дізілі заводив тачку і всьо було чікі пікі 8-)

MAECTP0
Ім'я:Василь
Дякував (ла): 29 рази
Подякували: 7 рази
Контактна інформація:

Повідомлення MAECTP0 » Сер, 31 грудня 2014, 00:25

ОККО писав: Так, при пред'явлені акційного чека і заправці до повного баку - знижка надається одразу ж. В разі відсутності зв'язку - вона відкладається на картку Фішки і буде автоматично списана при наступній заправці.
тобто якщо я маю акційний чек з попереднього разу і заправлюсь не до повного то знижки не буде?
В умовах вказано чітко про "до повного".

Сьогодні вже заправлявся на Пасчка-Вашингтона. Також попередив що до повного (вийшло 22л) і про моментальну знижку. Знову треба попередній чек. ОК. дістав і дав. Показав що на самомуму ж чекові написано про "моментальність". Як я розумію оператор мав тут же його просканувати і дати знижку ане використовувати попередній чек. Чи як?
"Найкраща колискова - звук двигуна, що працює" (с) BoomBox

Saba
Ім'я:Олег
Номер:BC IA

Повідомлення Saba » Сер, 31 грудня 2014, 00:46

ОККО, ніч з неділі на понеділок з 28 на 29

telko
Дякував (ла): 55 рази
Подякували: 41 рази

Повідомлення telko » Сер, 31 грудня 2014, 02:06

3 тими знижками такий бред зробили шо пздц. 2 рази давав чек і 2 рази получав фразу "на наступний раз буде знижка" :facepalm Тільки наступні рази я вже заправляюсь в конкурента. ;)

rusmaks
Ім'я:Руслан

Повідомлення rusmaks » Сер, 31 грудня 2014, 13:42

бля. :facepalm .........як діти малі, та забийте на те ОККО, і на той розводняк.....пройдіться пішком, подихайте морозним повітрям, повиганяйте ті "бацили", випийте для сугріву 100 гр з перцем, і на ту економій, що Ви ганяєтесь - будете ЗДОРОВІШИМИ !!!

п.с. Вже немає терпіння читати про ту знижку :bad :bad :bad

A1

Повідомлення A1 » Сер, 31 грудня 2014, 17:08

rusmaks писав: Вже немає терпіння читати про ту знижку
та чого, весело ж читати про цей секас їжаків з кактусом :D

Felix
Лінгвіст
Ім'я:Felix
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 37 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Felix » П'ят, 02 січня 2015, 11:11

вот надибав інфу від одної людини на фейсбуці, цитую:

Вперше за 100тис.км та кілька років експлуатування ГБО - мав проблему. Але про все підряд.

Перше. Перестав їздити на Укрнафта біля Ашану. Так сталось, що завтикав замінити газові фільтри. Не було фільтрів / не було часу / забував. Замінив не ч/з 10тис, як роблю це зазвичай, а десь через 13-14.
Фільтри після ОККО чистіші ніж після Укрнафти + Шелл + ОККО.
Про заправки на "ашанівській" Укрнафті "55л в 53л" балон, думаю, вже всі знають про повно випадків.

Друге. Коли ото трішки вдарили морози, заводжу машину, грію, їду і, коли авто переключається на газ - двигун глохне! Без пі-пікань про закінчення газу, без чеків, без нічого. "Скакали" оберти холостого, аж до нуля. Через якийсь час їзди-прогріву гбо працювало, як і раніше, як годинник.
Буквально 31-го поїхав до Володі на Gros-Gaz, Встановлення ГБО на авто. Читали комп, шукали, пробували.
Форсунки! Так би мовити, чимось позалипали. Щось не те в газі. Причому, наголошу, що мова про форсунки. Тобто, газова фракція пройшла редуктор, два фільтри і т.д. Помили, почистили форсунки - все знову, як годинник.

Все б нічого, буває. Якби Володя не сказав, що я геть не перший з цією проблемою за останній час і при мені не приїхало ще одне авто ТОЧНІСІНЬКО з тією ж проблемою.
Мужик заправляється виключно на ОККО, вже не пригадую де конкретно, але не там де я точно. Я - на OKKO на Науковій і на кільці Вол.Великого - Кульпарківська.

Amadej

Повідомлення Amadej » П'ят, 02 січня 2015, 11:40

ух окко окко...ше я добавлю ложку дьогтю.
якось так випадає шо заправляємося на ооківських заправках бо їх найбільше
По порядку
газ: ну тут банально проїжджаємо на 20 км менше ніж завжди на відмінну від (сокарівської) кожен день 110 км робимо на роботу і назад одна і таж траса завжди 4 людини в машині, короче їздимо на роботу Окко виключили з порядку денного.
солярка: після минулорічного ексцесу коли заправляв зимою той модний дизель пульс чи як там...і мені замерзла солярка то я там принципово не танкуюся. Так дзвонить знайомий з києва має кілька комерційних авто, каже шо водії на відріз відмовляються заправлятися на окко на будь яких інших без питань. питання в тому шо у відстійнику постійно вода набирається після заправок окко, так добре коли зранку заведетьсЯ бо буває шо вже нє!!! також розказував про недоливи, ну це вже на всіх заправках... на 400-500 літрах до 15 літрів буває.
нашо платити більше за ту саму бадягу яка є на менш розрекламованих азс.

Nonsys
Ім'я:Дмитро
Контактна інформація:

Повідомлення Nonsys » П'ят, 02 січня 2015, 13:24

Підтримую. Кілька разів заправлявся газом на Сокарі, проїжджав на 30-40 км більше ніж на ОККО. Заправлявся б і далі, але заправка Сокар, від мене не зручно розташована.
Також, на ОККО, запах газу мені дуже не подобаэтся. Особливо відчутно в гаражі, коли розігріваю машину.

ОККО
Контактна інформація:

Повідомлення ОККО » Пон, 05 січня 2015, 12:35

HacK писав:Де моя знижка?
Знижка в розмірі 53,42 грн. на ДП Євро буде нарахована на Вашу картку Фішка протягом 3 днів. Про це Вам надійде SMS.
MAECTP0 писав: тобто якщо я маю акційний чек з попереднього разу і заправлюсь не до повного то знижки не буде?
В умовах вказано чітко про "до повного".
Завжди використовується акційний чек з попередньої заправки. Якщо Ви його надали оператору і заправляєтесь до повного баку - знижка буде нарахована вже на цю заправку. Якщо заправляєтесь на певну суму чи літраж - знижка з цієї заправки буде нарахована на Вашу картку Фішки і відніметься при наступній заправці тим же видом пального.

MAECTP0
Ім'я:Василь
Дякував (ла): 29 рази
Контактна інформація:

Повідомлення MAECTP0 » Пон, 05 січня 2015, 16:14

ОККО писав: Якщо заправляєтесь на певну суму чи літраж - знижка з цієї заправки буде нарахована на Вашу картку Фішки і відніметься при наступній заправці тим же видом пального.
це зрозуміло... й в цей момент діє знижка/чек з попередньої. так!?
"Найкраща колискова - звук двигуна, що працює" (с) BoomBox

Smith Wesson
Ім'я:Юра
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення Smith Wesson » Пон, 05 січня 2015, 21:40

Знижку -30 коп. на ГАЗ продовжили?

VETERAN
Дякував (ла): 10 рази
Подякували: 32 рази

Повідомлення VETERAN » Пон, 05 січня 2015, 21:51

ОККО писав: Завжди використовується акційний чек з попередньої заправки. Якщо Ви його надали оператору і заправляєтесь до повного баку - знижка буде нарахована вже на цю заправку. Якщо заправляєтесь на певну суму чи літраж - знижка з цієї заправки буде нарахована на Вашу картку Фішки і відніметься при наступній заправці тим же видом пального.
:D :tuktuk :notme :bebe Бла-бла-бла, ля-ля-ля і т.д.
Заправився до повного і розрахувався карткою - активував картку.
Заправився до повного - може за три дні прийде якесь SMS.
Заправився до повного - можливо отримаю знижку, якщо не буде якихось перешкод і не забуду всіх наперед повідомити і станцювати лєзгінку перед оператором...
Вже пішов і викинув ту фішку, і якісь там купу папірчиків.
Їду на нормальну заправку без всяких викрутасів.

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість