Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Ви погано знаєте наших жінок...Felix писав: я завжди думав, шо коли лякаються коли хтось шось просить - то тоді дають ,а не відмовляють![]()
![]()
Спробую взнати. Але уточніть, будь ласка, це 0:00 27-28.12 чи 28-29.12?Saba писав:Вчора вечером в 00:00 заїхали на Патона, заправились, хотіли в туалет піти, сказали не можна, туалет службовий, тіки для працівників, то правда?
Так, rubilnik правильно сказав.Maniak716 писав:26.12 заправив 5л 92го на 87,44грн а балів нараховано 44
ОККО, я чогось не знаю???
Відправив на перевірку в чому справа. Перепрошуємо за незручності.HacK писав:Де моя знижка??касири не компетентні?!питаєш чи буде знижка, не знають, питаєш чому не має, кажуть дзвоніть на гарячу лінію..а вони там для чого тоді? Щоб кнопки тиснути?!вони мають бути проінформовані у всіх акціях, і іх підводних камнях,!
та бо правду тобі писали - лив би кастрол - всьо було б добре - і не нада крошити на пульс ібо я в мінус 30 на нульс дізілі заводив тачку і всьо було чікі пікіThorn писав: сьогодны ледве завыв автомобыль з вашим мега арктичним пульс дизелем
тобто якщо я маю акційний чек з попереднього разу і заправлюсь не до повного то знижки не буде?ОККО писав: Так, при пред'явлені акційного чека і заправці до повного баку - знижка надається одразу ж. В разі відсутності зв'язку - вона відкладається на картку Фішки і буде автоматично списана при наступній заправці.
Знижка в розмірі 53,42 грн. на ДП Євро буде нарахована на Вашу картку Фішка протягом 3 днів. Про це Вам надійде SMS.HacK писав:Де моя знижка?
Завжди використовується акційний чек з попередньої заправки. Якщо Ви його надали оператору і заправляєтесь до повного баку - знижка буде нарахована вже на цю заправку. Якщо заправляєтесь на певну суму чи літраж - знижка з цієї заправки буде нарахована на Вашу картку Фішки і відніметься при наступній заправці тим же видом пального.MAECTP0 писав: тобто якщо я маю акційний чек з попереднього разу і заправлюсь не до повного то знижки не буде?
В умовах вказано чітко про "до повного".
це зрозуміло... й в цей момент діє знижка/чек з попередньої. так!?ОККО писав: Якщо заправляєтесь на певну суму чи літраж - знижка з цієї заправки буде нарахована на Вашу картку Фішки і відніметься при наступній заправці тим же видом пального.
ОККО писав: Завжди використовується акційний чек з попередньої заправки. Якщо Ви його надали оператору і заправляєтесь до повного баку - знижка буде нарахована вже на цю заправку. Якщо заправляєтесь на певну суму чи літраж - знижка з цієї заправки буде нарахована на Вашу картку Фішки і відніметься при наступній заправці тим же видом пального.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей