Юридичні поради, допомога при ДТП, спілкування з ДПС, трактування ПДР

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Львівські маршрутки - погляд з середини
crush
Ім'я:Vitallo
Стать:чоловік
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Контактна інформація:
Re: Львівські маршрутки - погляд з середини

Повідомлення crush » Суб, 18 жовтня 2014, 18:40

soho писав: Crush таке питання до тебе ,минуло півроку як підвищили ціну проїзду на маршрутки до 3 гривень ,скажи чи сильно збільшилась виручка у маршрутках і чи можуть вони вже за ці гроші купляти нові автобуси.
виручка збільшилась десь відсотіків на 30(частина відсіялась на електротранспорт...частина посвідчення по діставала...а частина їх покупляла)
ця сума дає можливість підприємствам існувати...не збільшувати борги перед постачальниками......але можливості розвитку він не дає!
коли рахувався тариф..закладалась ціна 11.70..а зараз??
MEGASinK писав: а та. і ше десь там пів року назад грозились скаласти комісію,яка б перевірила чи тариф 3 грн дійсно оправданий. так ніде і не бачив результатів роботи і вердикт тієї комісії
так аби ляпнути!!! аудит проводився...результати його були оприлюднені в ЗМІ....і навіть громадські слухання за його результатаами проводився!!!
vovka писав: пропозиція.
врахуємо
Малий і гімнистий
© НУЛП ІНЕМ ЕК-12 2003рік

MEGASinK
Ім'я:Sergiy
Дякував (ла): 4 рази
Подякували: 1 раз
Контактна інформація:

Повідомлення MEGASinK » Суб, 18 жовтня 2014, 18:48

crush писав: так аби ляпнути!!! аудит проводився...результати його були оприлюднені в ЗМІ....і навіть громадські слухання за його результатаами проводився!!!
окей,де можна глянути результати?

crush
Контактна інформація:

Повідомлення crush » Суб, 18 жовтня 2014, 19:13

MEGASinK, http://zaxid.net/news/showNews.do?tri_g ... Id=1320280
Малий і гімнистий

MEGASinK
Ім'я:Sergiy
Подякували: 1 раз
Контактна інформація:

Повідомлення MEGASinK » Суб, 18 жовтня 2014, 19:15

crush, :beer

Felix
Лінгвіст
Ім'я:Felix
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 37 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Felix » Суб, 18 жовтня 2014, 20:29

давно не писав в цій темі - можу довго пісдячити по клавіатурі, але впадло, тому тікі пару тез на підставі фактів і емоцій:

1. тиждень тому десь вперше з часів транспортної реформи вирішив проїхатися на маршрутці (а оскільки троха обкладений гіпсом, то вибрав марштуртку з 5-ма пасажирами тільки) - і скажу просто то жесть жестяна :facepalm :facepalm :facepalm за 10 хв. їзди я поняв, чого любий бик якій взяв капйо 70-го року має всі підстави счітати - шо він серйозно піднявса над всім іншим скатом :facepalm :facepalm :facepalm

2. скільки не читаю плачі маршрутчиків - стільки вони посилаються на ціну бензи ... але шось я бачив маршрутки тікі або на дізілі або на газу :sing :sing :sing

3. реально башню сносить коли читаю про так звану рентабельність автотранспортних підприємств :facepalm :facepalm :facepalm а в нас вони є? ну може то одно АТП чи як воно там... а всі інші - то тупо рішала ,який сів на маршрут, а під ним купа биків, в якожного з яких в крідітах по пару маршруток :facepalm і сам прікол в тому шо пастанова там проста - ваділа має дити план і неіппе і в мінуса вони не залязять... чуть шо ваділа-раб полиняє... про яку ше зарплату вони там чешуть? :facepalm :facepalm :facepalm на кого то расчітано?
вся система перевернута з ніг на голову... і ніхтто там не в прольоті (ібо вже адвно б не їздили)... ну а про економію на нормальному обслуговуванні машин - то я даже не буду казати нічо :facepalm

3. єдине з чим сагласін - то шо пільговикі - то тупіковий ход :facepalm

4. о нєбєса... дайте мені можливість весь час їздити на своїй машині :sing :sing :sing :shout :shout

crush
Контактна інформація:

Повідомлення crush » Суб, 18 жовтня 2014, 21:07

Felix писав:давно не писав в цій темі - можу довго пісдячити по клавіатурі, але впадло, тому тікі пару тез на підставі фактів і емоцій:

1. тиждень тому десь вперше з часів транспортної реформи вирішив проїхатися на маршрутці (а оскільки троха обкладений гіпсом, то вибрав марштуртку з 5-ма пасажирами тільки) - і скажу просто то жесть жестяна :facepalm :facepalm :facepalm за 10 хв. їзди я поняв, чого любий бик якій взяв капйо 70-го року має всі підстави счітати - шо він серйозно піднявса над всім іншим скатом :facepalm :facepalm :facepalm

2. скільки не читаю плачі маршрутчиків - стільки вони посилаються на ціну бензи ... але шось я бачив маршрутки тікі або на дізілі або на газу :sing :sing :sing

3. реально башню сносить коли читаю про так звану рентабельність автотранспортних підприємств :facepalm :facepalm :facepalm а в нас вони є? ну може то одно АТП чи як воно там... а всі інші - то тупо рішала ,який сів на маршрут, а під ним купа биків, в якожного з яких в крідітах по пару маршруток :facepalm і сам прікол в тому шо пастанова там проста - ваділа має дити план і неіппе і в мінуса вони не залязять... чуть шо ваділа-раб полиняє... про яку ше зарплату вони там чешуть? :facepalm :facepalm :facepalm на кого то расчітано?
вся система перевернута з ніг на голову... і ніхтто там не в прольоті (ібо вже адвно б не їздили)... ну а про економію на нормальному обслуговуванні машин - то я даже не буду казати нічо :facepalm

3. єдине з чим сагласін - то шо пільговикі - то тупіковий ход :facepalm

4. о нєбєса... дайте мені можливість весь час їздити на своїй машині :sing :sing :sing :shout :shout
омайгад :facepalm
Малий і гімнистий

COMANDOR

Повідомлення COMANDOR » Суб, 18 жовтня 2014, 21:11

шановні власники АТП :
емоції:
не найобу..е, Ви всі при тарифі у 3 грн. у великому плюсі і не пезд.ть, ібо знайома працює в Фіакрі і розказує, що 2/3 з/п у конверті, водії при старанні заробляють разом із ліваком 6 000 грн./міс., чуваки за котрими закріплено маршрути певні в АТП мають під 10 к. грн. (входить ремонт і обслуговування машин, хто в курсі той зрозуміє). Податків АТП платить мінімум, бо знову ж таки вся каса НЕ ОБЛІКОВАНА, бо квитків ніхто не дає.
Були Ви в мінусі, хєр би ви виїжджали на маршрути. Я вже мовчу, як Ви паскуди економите по 1 літрі на годину на кондиціонерах, де люди душаться влітку при +30, та про інші бидло-еталони розвалені, бариги ...
Востаннє редагувалось Суб, 18 жовтня 2014, 21:16 користувачем COMANDOR, всього редагувалось 1 раз.
Хочеш миру - готуйся до війни.
адвокат 0,5 нуль 64 два 7 16два

crush
Контактна інформація:

Повідомлення crush » Суб, 18 жовтня 2014, 21:14

COMANDOR писав:шановні власники АТП :
емоції:
не найобу..е, Ви всі при тарифі у 3 грн. у великому плюсі і не пезд.ть, ібо знайома працює в Фіакрі і розказує, що 2/3 з/п у конверті, водії при старанні заробляють разом із ліваком 6 000 грн./міс., чуваки за котрими закріплено маршрути певні в АТП мають під 10 к. грн. (входить ремонт і обслуговування машин, хто в курсі той зрозуміє). Податків АТП платить мінімум, бо знову ж таки вся каса НЕ ОБЛІКОВАНА, бо квитків ніхто не дає.
Були Ви в мінусі, хєр би ви виїжджали на маршрути.
омагайгад v2.0 :D :D :D
Малий і гімнистий

COMANDOR

Повідомлення COMANDOR » Суб, 18 жовтня 2014, 21:15

crush писав:
омагайгад v2.0 :D :D :D
Віталій, не ображайся, і не прибідняйтесь. Правда є правда.

crush
Контактна інформація:

Повідомлення crush » Суб, 18 жовтня 2014, 21:25

COMANDOR писав: Правда є правда.
в кожного своя правда :beer
Малий і гімнистий

COMANDOR

Повідомлення COMANDOR » Суб, 18 жовтня 2014, 21:31

crush писав: в кожного своя правда
не люблю, коли жаба пір"я має.
:beer :-)

Felix
Лінгвіст
Контактна інформація:

Повідомлення Felix » Суб, 18 жовтня 2014, 22:11

COMANDOR писав:шановні власники АТП :
емоції:
Були Ви в мінусі, хєр би ви виїжджали на маршрути. Я вже мовчу, як Ви паскуди економите по 1 літрі на годину на кондиціонерах, де люди душаться влітку при +30, та про інші бидло-еталони розвалені, бариги ...
залатиє слава :beer

і так канєшно - всі власникик маршруток такі бідні і так задаром працюють шо напевно поряд зі скринками для коштів на армію треба поставити скриньки шоб народ скідався на супер обездолених маршрутчиків :facepalm

Dexter
Дякував (ла): 37 рази
Подякували: 187 рази

Повідомлення Dexter » Суб, 18 жовтня 2014, 22:31

crush писав: в кожного своя правда :beer
правда завжди одна ;)

crush, ше таке питання, я не шарю яка в вас там ієрархія,
ти своїх машин не надаєш Арені Львів на розвозку стюардів?(47А і 3А)
бо в нас були двіжняки з ними
Work hard! Play hard!

andrew
Ім'я:Андрій
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 47 рази
Контактна інформація:

Повідомлення andrew » Нед, 19 жовтня 2014, 00:44

crush не звертай на них увагу.. ті хто дійсно в тому крутиться знають, що і як..
А всі решта хто ні - заробляють по 10 к :D :D

veresen
Ім'я:Павло
Номер:BC 0433 AO
Контактна інформація:

Повідомлення veresen » Нед, 19 жовтня 2014, 09:59

Що я вам скажу - маршрутки то є епічне зло.
Так як здав свою японку на кузовний ремонт на 1 тиждень, а колега захворів, поїхав я в четвер на роботу на маршрутці. :facepalm Таке враження що їх ніфіга не ремонтують ніколи, ваняє, гепає, ресор нема, на горбочках вилітаєш з того крісла, двері не відкриваються, сидінь деяких нема.
Потім ввечері думаю треба потерпіти і поїхати додому, десь 20:20 був на зупинці, прочекав до 21:20 забив куй і взяв таксіху бо валив дощ, як так млятьь що за одну годину ні 7-й ні 38-й не приїхали.
На наступний день на роб і з роб пішов пішки.
^_^

vovka
Дякував (ла): 56 рази
Подякували: 96 рази
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » Нед, 19 жовтня 2014, 11:08

veresen писав: Що я вам скажу - маршрутки то є епічне зло.
ну тут ти нічого нового не сказав.. :happy

саме погане, що нема навіть розмов влади міста про то коли настане день в який в нас наведуть порядок з розкладом, квитками і тарифами і буде щось типу такого (як в любому більш-менш великому польському місті) на міський транспорт:
Зображення

а потім вже можна і про вартість проїзду говорити, робити якісь аудити і т.п.

Felix
Лінгвіст
Контактна інформація:

Повідомлення Felix » Нед, 19 жовтня 2014, 11:37

veresen писав: Таке враження що їх ніфіга не ремонтують ніколи, ваняє, гепає, ресор нема, на горбочках вилітаєш з того крісла, двері не відкриваються, сидінь деяких нема.
ну а шо ти не знаєш - шо вони бідні в кредіи повлізали тільки шоб скатів возити строго собі в мінус? :sing :facepalm
vovka писав: саме погане, що нема навіть розмов влади міста про то коли настане день в який в нас наведуть порядок з розкладом, квитками і тарифами
не знаю коли то буде і чи буде взагалі - ібо та транспортна мафія ше пакруче сіцілійскої буде :facepalm
якщо буде електронний квиток і облік реальний пасажиропотоку - то їм настане реальна пєцда :facepalm

vovka
Дякував (ла): 56 рази
Подякували: 96 рази
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » Нед, 19 жовтня 2014, 11:48

Felix писав: якщо буде електронний квиток
та хай хоть паперовий введуть по людськи.
банальні речі.. нормальна схема вже роками діє в ЛЕТ (хоть і в трохи примітивному вигляді, але хоча б місячні квитки там є, а не тільки одноразові. раді справедливості все ж вважаю що і тариф 2 грн там малуватий разовий, і штрафи надто низькі, але то нюанси які порішати нетреба багато грошей) , а от "маршрутки" в нас якісь особливі з купою власників і своїми правилами.

в Києві он в метро ввели карту киянина. реальний облік всі пільговиків. просто по посвідченню не канає. хотя по нормальному ті всі посвідчення вже давно треба переробляти в межах держави в якийсь уніфікований стандарт в вигляді пластикової карти з фото і унікального ID (той же ідентифікаційний код).

crush
Контактна інформація:

Повідомлення crush » Нед, 19 жовтня 2014, 12:09

vovka писав: нормальна схема вже роками діє в ЛЕТ
законодавство різне!
ЗУ який регламентує діяльність електротранспорту, навідміну від того що регламентує діяльність автомобільного транспорту...передбачає наявність контролю за квитками, визначає орган що має право на контроль і передбачає штраф за безквитковий проїзд!! для маршруток нічого цього немає
Малий і гімнистий

nouaz
Ім'я:Vadim

Повідомлення nouaz » Нед, 19 жовтня 2014, 12:46

[quote=" ЗУ "Про автомобільний транспорт""]Стаття 39. Документи, на підставі яких виконуються пасажирські перевезення
Документи для регулярних пасажирських перевезень:
для пасажира - квиток на проїзд в автобусі та на перевезення
багажу (для пільгового проїзду - посвідчення особи встановленого
зразка).
Стаття 41. Основні права та обов'язки пасажира
Пасажир зобов'язаний:
мати при собі квиток на проїзд, на перевезення багажу, а за
наявності права пільгового проїзду - відповідне посвідчення;
[/quote]
Яких ще законодавчих заходів бракує для викорінення квиткового бардака?

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей