Юридичні поради, допомога при ДТП, спілкування з ДПС, трактування ПДР

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

АВТО ПРОТЕСТ - АВТОСВОБОДА
medkin
Ім'я:Сашко
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
АВТО ПРОТЕСТ - АВТОСВОБОДА

Повідомлення medkin » Вів, 04 березня 2008, 11:54

Цена свободы.

Автомобиль! Любой кто хочет ездить на личном автомобиле или мотоцикле в нашей стране знает, нужны деньги! И немалые! А после его приобретения тратиться еще больше нервов и здоровья!
Почему? Ответ прост, Украина! Через что проходим мы с Вами? Автосалон или автобазар, банк, перекупщик, биржа, МРЭО, ТО и везде! ВЕЗДЕ! Нас обдирают и стараются выжать из нас как можно больше денег.

Я предлагаю Вам изменить ситуацию в стране и заставить, повторю ЗАСТАВИТЬ власть повернуться лицом к народу! Действовать необходимо очень жестко и главное в рамках закона.
Есть способ как повлиять на ЦЕНЫ, РЫНОК авто-мото, и ВЛАСТЬ!
Цель:
1. Уменьшить цены на авто-мото и другую технику до уровня европейских, в том числе и на б/у. За счет снижение таможенной ставки до уровня тарифов ВТО.
2.Снижение процентов кредитования в Банках (выполнение первого пункта автоматически заставит банки сменить годовые %).

Необходимо строго соблюдать 3-и правила на всей территории Украины:
1. Договориться и не покупать новые авто-мото в автосалонах и у любых дилеров (официал не официал все равно).
2. Не регистрировать не какие документы в МРЕО. Можно ездить легально, для старых авто нужно тока ТО и все. А все остальное автоматически отпадает, покупок то нет. Единственная проблема это перепродажа но и здесь все ОК, доверенность на 10 лет и до свиданья.
3. Поверх заднего номера прикрепить белый пластиковый стикер или номер с надписью «ПРОТЕСТ».

Такой опыт уже есть в Африке (там ситуация была еще хуже), называется тихий протест. ЮАР 1948-1990 года. У них полиция могла запросто застрелить или похитить в гетто любого темнокожего, заправляли всем белые, дискриминация пронизывала страну вдоль и поперек. Им легче было пойти на такой протест. Они знали что им не чего терять. По всей стране не покупали в магазинах ничего, то есть вообще ничего. В результате апартеид пал, освободили Нельсона Манделу, народ получил первые демократические выборы.
Я хочу услышать какой мой план хре….й (на сайте auto.ria.ua/forum/state_6/431_136.htm) и как его усовершенствовать чтоб повлиять на процессы в стране!
Неужели мы хуже негров? Мы Украинцы.

Просьба не игнорировать а высказывать замечания и предложения!

Антон (с)
Тепер від себе допишу - що в цю неділю відбулася зустріч (в реалі). І наступна зустріч через 2 неділі. Тому кому це все набридло - підключайтеся - http://www.avtosvoboda.com.ua/

CAT
Ім'я:Данило
Стать:чоловік
Контактна інформація:

Re: АВТО ПРОТЕСТ - АВТОСВОБОДА

Повідомлення CAT » Вів, 04 березня 2008, 13:53

я звичайно обома руками за і готовий підтримати але як завжди більшість не зверне уваги на це все діло і нічо не буде робити по принципу "моя хата зкраю і я нічо не знаю" то типова позиція для українця і тому ми так живем і будем жити....
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор

OKKO

Повідомлення OKKO » Вів, 04 березня 2008, 14:15

CAT, +1. Нажаль мушу з тобою погодитись. Хоча напевно трохи не так. Просто ми такої думки що всі (чомусь крім себе тільки) живуть
CAT писав:по принципу "моя хата зкраю і я нічо не знаю"
, а тому впевнені що
CAT писав:як завжди більшість не зверне уваги на це все діло і нічо не буде робити
, а тому заздаледіть впевнені в провалі будь-якого починання. А раз так, то
CAT писав:ми так живем і будем жити....
Вот тіпа так.

medkin

Повідомлення medkin » Вів, 04 березня 2008, 14:16

CAT писав:я звичайно обома руками за і готовий підтримати але як завжди більшість не зверне уваги на це все діло і нічо не буде робити по принципу "моя хата зкраю і я нічо не знаю" то типова позиція для українця і тому ми так живем і будем жити....
То якщо ти за - це саме головне! Я тут тільки шукаю однодумців. І давай шось робити, щоб цього принципу ("моя хата зкраю і я нічо не знаю") - не було. Якщо є якісь ідеї - кажи.

medkin

Повідомлення medkin » Вів, 04 березня 2008, 14:18

А також - дивіться на приклад "маршрутчиків" - які захотіли зняти заборону на переобладнання. ЖИВИЙ ПРИКЛАД. :ninja

OKKO

Повідомлення OKKO » Вів, 04 березня 2008, 14:22

medkin писав:А також - дивіться на приклад "маршрутчиків" - які захотіли зняти заборону на переобладнання
Всі прекрасно знають, що таке маршрутне таксі і хто тримає цю кухню. Просто дали нормально грошей і зєкономили ще більше. В нашому прикладі.... я думаю, трохи інший расклад.

Fly
Контактна інформація:

Повідомлення Fly » Вів, 04 березня 2008, 15:38

Вот я дивуюсь.... Хлопаки ви говорите за одну сторону медалі - дешеві авто такі як в Європі. Да це правда. А ви знаєте шо страховки за рік на бу машину витягнуть напорядок більше чим цивілки у нас? шо податки там теж не рівня нашим....
Приклад
Брав в США купив тойоту 95-го року за 800у.о. (битий задній фонарь дуже впливає на ціну:) ) за півроку страховка - 700у.о. + податок!
Плюс згадайте за європейську ціну бензи - 1,5євро за літр = 10-11 грн (сюда також включається податок на ремонт доріг)
Так шо.... ви рахуйте краще перед тим як хай піднімати

medkin

Повідомлення medkin » Вів, 04 березня 2008, 15:51

А ти врахував рівень - з/п?
Fly писав:Брав в США купив тойоту 95-го року за 800у.о. (битий задній фонарь дуже впливає на ціну:) ) за півроку страховка - 700у.о. + податок!
То який там податок?

Fly
Контактна інформація:

Повідомлення Fly » Вів, 04 березня 2008, 16:00

medkin, чувак, рівень зарплати питання відносне - якшо захочеш то будеш 1,5-2к у.о. заробляти і в Україні і купувати нові машини і мати все в жопі. Звісно це важкий шлях:) Скажу чесно - я ше сам не дотягнув. Але стараюсь:)
Варіант простіше - робити те шо ти робиш, починати нити шо мол держава винувата в тому шо ти собі машину купити не можеш - ріал смішно:) Тим паче шо ти катаєшся на карізмі:) Без образ

Відносно ЮСА то там є шо і 1,5к заробляють наші емігранти це в рівень наших 300-400 баків бо дуже багато зїдає оренда житла + знову ж продукти і податки

Я от тішусь з наших людей, всі хочуть в Європу! Абсолютно всі! Чому хочуть? Тому шо там: чисто на вулицях, машини дешевші, житло дешевше, зарплати вищі і т.п. Правда ж?
А тепер дивіться з всіх тих хто хочу в Європу всі сруть мусором на вулицях, тому шо ми в Україні і за то нічо не буде, правда? Зато от коли підем в Європу то буде чисто. ніхто не згадує про податки на житло, на машини, на дороги. Ніхто не згадує шо ті податки можуть зжерти левову долю прибутків. Ніхто не згадує про бензу тобто її ціну. Ніхто не згадує про вартість обслуговування авто.

Кажу ж ... думайте два рази

pikach00
Дякував (ла): 87 рази
Подякували: 35 рази

Повідомлення pikach00 » Вів, 04 березня 2008, 16:04

Fly писав:Вот я дивуюсь.... Хлопаки ви говорите за одну сторону медалі - дешеві авто такі як в Європі. Да це правда. А ви знаєте шо страховки за рік на бу машину витягнуть напорядок більше чим цивілки у нас? шо податки там теж не рівня нашим....
Приклад
Брав в США купив тойоту 95-го року за 800у.о. (битий задній фонарь дуже впливає на ціну:) ) за півроку страховка - 700у.о. + податок!
Плюс згадайте за європейську ціну бензи - 1,5євро за літр = 10-11 грн (сюда також включається податок на ремонт доріг)
Так шо.... ви ра[цензура]те краще перед тим як хай піднімати
Податки податками, але от що я вам скажу... У Данії всі авто дорожчі ніж в Україні у 2 рази!!! І нові і б\у.
Тому перед тим як протестувати я б радив протестантам або реально подивитися на ціни у Європі, або менше язиком ляпати і почати більше заробляти...

medkin

Повідомлення medkin » Вів, 04 березня 2008, 16:05

я ж не тільки за себе переживаю! І скажу по секрету - у батька мого - 211 мерс (320). Ну і що! Але якщо я бачу що держава хоче обідрати кожного громадянина - то я вважаю - що це не є гут. Ви цікавилися рівнем митних зборів в сусідніх державах (колишніх СССР)?
Белоруссия - http://customs.gov.by/ru/consult/faq
http://usavtoweb.com/index.php3?sl=hcalc...99&vol=5700
-----------------------
Россия - http://www.tks.ru/auto/calc

Fly
Контактна інформація:

Повідомлення Fly » Вів, 04 березня 2008, 16:09

І ше:)
берем той жеж випадок мого брата
маєм
ціна машини - 800
страховка на півроку - 700
податок - х.з.:)
за два року вартість машини буде становити 800+4*700+4*х.з. = 3600+4*х.з.:)
за два року її вже ніхто не купить або якшо і купить то хтось з наших за 100-200 у.о.
Отже втрата грошей за машину складе 3400+4*х.з. Якшо її ніхто не купить а ремонт вийде занадто дорогим то машину треба везти на шрот + платити за те шо її туда візьмуть явно не малу суму

Тепер розглянем шо буде в нас:)
Іван купує тойту 95-го за 10к (і ниє шо ціни високі), він їздить два роки і платить за то все ТО один раз 200-300 грн (і ниє шо ціни високі). На страховку він ложив канешно... бо то Україна:) Потім він вивозить машину на Кривчиці і пихає за 11-12к бо ж ціни то ростуть:)
Ітог - Іван собі компенсував всі витрати на ремонт і утримання машини:)

Fly
Контактна інформація:

Повідомлення Fly » Вів, 04 березня 2008, 16:12

medkin, чувак ти ж не путай колишні держави СССР і Європу:) ок? то зовсім різна пара кальош:)

medkin

Повідомлення medkin » Вів, 04 березня 2008, 16:13

То Іван крутий хлопець! rename(old_name = 'medkin', new_name= 'ІВАН') :happy :happy :happy

Pier
Дякував (ла): 5 рази

Повідомлення Pier » Вів, 04 березня 2008, 16:13

Fly писав:А тепер дивіться з всіх тих хто хочу в Європу всі сруть мусором на вулицях, тому шо ми в Україні і за то нічо не буде,
+1

medkin

Повідомлення medkin » Вів, 04 березня 2008, 16:13

То хотя б довести митні витрати до росії - то і вже буде гуд!

medkin

Повідомлення medkin » Вів, 04 березня 2008, 16:15

Я рахував Пиж 206 у Німців 4600 е, двигун = 1400 куб, рік випуску кажись 2002, мито = шось біля 2000 зелених (це для Росії). В нас більше самої машини. ЦЕ ГУД?

Fly
Контактна інформація:

Повідомлення Fly » Вів, 04 березня 2008, 16:16

medkin, я не про тебе:)
Сам такий, моя машина шас в ціні піднялась шо якшо її продати то компенсовую все шо просрав на ремонт:) Розумієш ... Росія в принципі багатша країна чим ми... тому їй [цензура] на той митний збір.... Плюс ціни на ВАЗи там такі смішні шо б/у іномарки не дуже купуються:) Кароче! Тут нужон глобальний аналіз а не просто лозунг "Хочем дешевих машин, але так шоб вони дорожіли коли ми їх будем продавати":)

medkin

Повідомлення medkin » Вів, 04 березня 2008, 16:17

а для Білорусів - УВАГА - 744 долара. Так шо думайте!

Fly
Контактна інформація:

Повідомлення Fly » Вів, 04 березня 2008, 16:18

medkin писав:Я рахував Пиж 206 у Німців 4600 е, двигун = 1400 куб, рік випуску кажись 2002, мито = шось біля 2000 зелених (це для Росії). В нас більше самої машини. ЦЕ ГУД?
ІМХО дуже правильно. Краще вже купити нову:)
У нас держава дбає про те шоб громадяни їздили на хороших і нових машинах а ми цього не ціним:)

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей