Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Варто брати LADA PRIORA?
- Denja
- Тюнінг клуб
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 3 рази
- Контактна інформація:
Kardan, їзди на своїй славуті і нефлуди на форумі. Автолюбітєль [цензура]...
Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...
- Kardan
- Ім'я:Андрій
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Re: Варто брати LADA PRIORA?
Denja, сам ти їзди на своїй... тут тема не про славути...
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
А нові славути ?Kardan писав:а нові вази вже з заводу трупами йдуть!

p.s. Пробивав ціни на поршньову до пріори

На базарах ще ніде нема. Поршньова німецька Federal Mogul.
- Kardan
- Контактна інформація:
vovka, а при чому тут славути, тут тема про пріору
- vovka
- Контактна інформація:
добре. чому новий ваз пріора труп ?Kardan писав:а при чому тут славути, тут тема про пріору
- Kardan
- Контактна інформація:
vovka, Тому що якість ніяка, запчастини ніякі, зборка ніяка, організація виробництва ніяка... придумана десятка у 88 році пройшла рестайлінг і стала пріорою.... але ні та ні друга не дотягує по якості навіть до гольфа того ж 88 року...
- Formula1
- Контактна інформація:
BMW M535i 1986р.http://photofile.com.ua/users/rostixbmw ... 3/#breadcrantik писав:Могу себе представить этого 25-летнего

- ghost
- Ім'я:Павло
- Номер:ВС0190ЕА
- Контактна інформація:
нема про шо спорити, нова машина не буде гіршою за 10-річну
нехай ходові якості не такі, незручні сідушки, ще якась хєрня, але принаймні новий ВАЗ пару років побігає практично без поломок, чого не скажеш про 10-річне корито
нехай ходові якості не такі, незручні сідушки, ще якась хєрня, але принаймні новий ВАЗ пару років побігає практично без поломок, чого не скажеш про 10-річне корито
I would love to change the world, but they won't give me the source code...
- mik
- Контактна інформація:
Красавец.Formula1 писав:BMW M535i 1986р.http://photofile.com.ua/users/rostixbmw ... 3/#breadcrantik писав:Могу себе представить этого 25-летнего
Якщо мати велике бажання трохи грошей і праві руки то і з трупа можна авто зробити.
- Formula1
- Контактна інформація:
mik, Дякую :)
- vovik
- Ім'я:vovik
- Контактна інформація:
Якшо все-таки надумаєш купити, то обов'язково почитай
За рулем №2/2008
Говорят, что улучшений и усовершенствований в «Приоре», по сравнению с «десяткой», не счесть, однако вместе с ними в машину, похоже, заложили немалый ресурс для последующих модернизаций.
Умышленно или нет – не берусь судить, но появилась у нее такая особенность: во время дождя вода с ветрового стекла попадает прямиком на моторедуктор стеклоочистителя! И не как-нибудь хаотично, случайными брызгами, а целенаправленно, через водосточное отверстие в левом углу «жабо». Отверстие это ориентировано так, что в хороший дождь вода из него хлещет точно на электродвигатель. Ни капли мимо! Ведь могут сделать, если захотят! А электродвигатель, за исключением небольшого чехольчика на редукторе, ничем, заметим, не защищен. Живет он в таких условиях недолго – многие счастливые обладатели «приор» уже успели в этом убедиться. Ну а тем, кто еще не знает об этой особенности, советуем закрыть моторедуктор простейшим жестяным или пластиковым щитком, или куском клеенки – хотя бы так, как это
сделано на нестареющей «классике».

Любовь к мото – спонтанный шизо-параноидальный приступ, перешедший в хроническую неизлечимую болезнь
- Ronster
- Контактна інформація:
а ти може на Автовазі працюєш? чи може продаєш/обслуговуєш ВАЗи?Kardan писав:а нові вази вже з заводу трупами йдуть!
чи може Пріора повз тебе проїхала, тобі не сподобалась, от і висновок:"труп з заводу"?
обгрунтуй,чому вони "трупи"?
та й яка імовірність того що той самий німець буде у ідеальному стані, і не потребеватиме вкладень коштів?
в б.у. машині завжди треба щось зробити/поміняти, а це ще +$ до загального бюджету!
- and1
- Ім'я:Андрей
- Контактна інформація:
AndrewK писав:11к воно ну ніяк не коштує. Та сама десятка з удосконаленим комплектом глюків
и всетаки что то в ней есть

- Kardan
- Контактна інформація:
Ronster, На автовазі не працюю... в мене є знайомі в яких є чи були машини цього колхозу. Чому всі нові вази...зази.. трупи я написав вище...
А щодо вкладень то: в б/у німця якщо щось вийшло з ладу поміняв і їздиш далі...( це про нормальні не вбиті, доглянуті машини), а у ваза різні дитячі хвороби, і поломки які трапляються набагато частіше ніж у німця... про комфорт, їздові якості мовчу.
Для прикладу шарова в Гольфі 2 наїздила 300тис. Скільки наїжджає у Ваза, заза не знаю, але підозрюю що набагато менше...про пластик в салоні і сидіння взагалі мовчу...
А щодо вкладень то: в б/у німця якщо щось вийшло з ладу поміняв і їздиш далі...( це про нормальні не вбиті, доглянуті машини), а у ваза різні дитячі хвороби, і поломки які трапляються набагато частіше ніж у німця... про комфорт, їздові якості мовчу.
Для прикладу шарова в Гольфі 2 наїздила 300тис. Скільки наїжджає у Ваза, заза не знаю, але підозрюю що набагато менше...про пластик в салоні і сидіння взагалі мовчу...
- Denja
- Тюнінг клуб
- Контактна інформація:
Kardan, Може Ти взагалі помовчиш? Знаток, [цензура] знайшовся. Якби Ти купив цю машину і потім про неї таке писав - люди б задумались. А просто так звиздіти... Жуй краще. Надоїв вже.
П.С. Соррі, але такі розумники достали. Таке відчуття шо тут не тюнінг клуб, а дитсадок фанатів нідфорспіда. ВАЗ для того, щоб бюджетно тюнінгувати авто під свої бажання, і багато людей на форумі непоміняли б свій вазик на ту саму беху б\у. Неподобається якась марка авто - нема чого кричати!
П.С. Соррі, але такі розумники достали. Таке відчуття шо тут не тюнінг клуб, а дитсадок фанатів нідфорспіда. ВАЗ для того, щоб бюджетно тюнінгувати авто під свої бажання, і багато людей на форумі непоміняли б свій вазик на ту саму беху б\у. Неподобається якась марка авто - нема чого кричати!
- Kardan
- Контактна інформація:
Denja, Нічого я не кричу... тема називається "чи варто брати" а не "чи варто брати для тюнінгу". Я не обсираю марку, я висловлюю свою думку яка грунтується на фактах.. А коли купив нову машину і трошки поїздив то завжди хвалиш її. Сам памятаю як їздив на нульцевій славуті і всім доказував шо за 3.5к.з ліпше варіанту нема, так само мій батько доказував шо за тодішні 9к.з ліпше чим нова шнива машини нема, і багато знайомих на 09,099, десятках і т.п... але проходить час і ти думаєш шо за ті гроші міг би взяти шось німецьке чи японське б/у...
- Denja
- Тюнінг клуб
- Контактна інформація:
А Ти точно туда попав? Сайт як називається? Авто.уаKardan писав:Denja, Нічого я не кричу... тема називається "чи варто брати" а не "чи варто брати для тюнінгу".

- Kardan
- Контактна інформація:
Denja, Туда..туда 

- vovka
- Контактна інформація:
Все що ти описав вище можна про любу машину написати. Конкретніше напиши.Kardan писав:Чому всі нові вази...зази.. трупи я написав вище...
поміняв і їздиш якщо є гроші.. а якщо нема то пройшовся по шротах (як бомж по мусорниках, відчув себе таким пару днів назад, вперше за 4 роки побувавши на шроті) і їздиш до пори до часу.. Для ваза таке поняття як шрот фактично не існує бо нові запчастини недуже дорогі (питались тут на днях адреси шротів по 08, ніхто не підказавА щодо вкладень то: в б/у німця якщо щось вийшло з ладу поміняв і їздиш далі...

Тому думаю переваги 20 річного німецького трупа не такі очевидні над перевагами нового вазу, я би сказав що їх взагалі нема

Нє ну я не спорю що НОВИЙ гольф кращий чим НОВА пріора, і цілком допускаю думку що порівняно з НОВИМ німцем пріора дійсно труп.. але треба порівняти ціну..
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 28 гостей